AACSB Accredited

Természet-közeli. Közel tökéletes. Ez a Spokane régióban! A diákok szeretik a biztonságos, szép közösség. Jelenleg bőséges szabadtéri kikapcsolódási lehetőséget, a síelés, vadvízi evezés, túraútvonalak, számos tó, és a golfpályák minden a mi udvarban. Amellett, hogy a természetes szépség, Spokane is a kulturális és szórakoztató központja a hatalmas Inland Northwest. A Spokane folyó fut keresztül a belvárosi látványos zuhanás a városmag. A szigorú MBA program Eastern Washington University kínálnak a buja, zöld Riverpoint Campus belvárosában Spokane. Tanított a nemzetközileg elismert tudósok, a program kényelmesen kínált esténként a dolgozó szakember.

Akkreditációs
Posztgraduális programok üzleti kezdődött Ewu 1966 és a Master of Business Administration (MBA) engedélyezte 1975-ben. Mind a graduális és egyetemi üzleti program országosan akkreditált AACSB International, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business.

Grad01

Típusa Program

  • negyed rendszer
  • 48-hitel órás MBA
  • Közös fokos MBA / MPA
  • Egészségügyi Administration tanúsítvány program elérhető

Kényelmes


Osztályok szállítják este alkalmi választható hétvégén. Az osztályok kis, általában 25 diák vagy kevesebb, ami lehetővé teszi a jelentős kölcsönhatás a kar és a diákok. Szívében található az új egyetemi negyed belvárosában Spokane, osztályok könnyen megközelíthető. Rengeteg parkolóhely áll rendelkezésre. A buszok is szolgál a campus.

International Student Profile
Az MBA program várja a diákok a világ minden tájáról. Friss diplomások és a jelenlegi program résztvevői között szerepelni Ázsiában, Afrikában, Európában, Kanadában és Latin-Amerikában.

Diákok, akik szeretnének javítani az angol nyelvi készségek nyernek felvételt az MBA program lehet beiratkozni az angol készségek Support (ESS) Program által kínált angol Nyelvi Intézet. A sikeres befejezése a program ESS egyenértékűnek kell tekinteni, hogy a szokásos 92 iBT követelmény.

TrágyaDung Chen;

EnTie Kereskedelmi Bank Spokane, WA és elvégezte a Ewu MBA program. Megkérdeztük Dung miért választotta megkeresni az MBA Ewu. Azt mondta: "Mivel az alacsonyabb költségek a tandíj megfizethető volt és van családja Spokane". Ami az MBA tapasztalat, Dung azt mondja: "Élveztem a tanulás és a vezető lehetőségeket és a csapatmunka szempont a program. Az osztály menetrend is nagyon kényelmes. " Amikor azt kérdeztük Dung az előnyeit megszerezte MBA fokozatot szerzett. Azt mondta: "Az MBA program tanított meg a vezetői készségek és szervezési ismeretek, hogy segítsen nekem, az én jelenlegi munka". Ez Dung Chen tanácsát aktuális MBA hallgatók, "Build kapcsolatot osztálytársaival, mert ezek mind különböző háttérrel, tapasztalatok és képességek, hogy tanulhat".

térkép

épít

A program típusa


Teljes munkaidős és részmunkaidős MBA.

Belépési követelmények
GPA 3,0; GMAT 450; TOEFL 92 iBT.
Nem TOEFL van szükség, hogy adja meg az MBA előkészítése programot kínált a Ewu English Language Institute.

Hossza programot
Időtartam: Egy év (négy negyedév).
Részidős oktatás: egy és fél év (hat negyedév).

Módok tanulmány
Teljes és részmunkaidős.

Útmutatás nyelve
Angol.

Program hely
Spokane, Washington, USA.

Díjak
Washington rezidens: 2015-16 díjak US $ 450,00 per óra hitel (körülbelül US $ 21.600 a teljes program). Nem rezidens: 2015-16 díjak US $ 846,60 per óra hitel (körülbelül US $ 30.798 a teljes program).

Ösztöndíjak / rendelkezésre álló finanszírozás Versenyképes végzős asszisztensi állnak képzett hallgatók magas akadémiai oklevelek.

Jelentkezési határidők Diákok kérheti bármikor.

lányok
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
12 - 18 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
- körülbelül US $ 30.798 a teljes program
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019