Egy év mba

Általános információk

Program leírás

egyéves MBA

Közé sorolható a legjobb MBA a nemzet és a világ tiszteletben kiadványok, mint a Bloomberg BusinessWeek és a US News & World Report, Notre Dame egyéves MBA egy hatalmas stratégiai üzleti oktatás és tesz egy részét a világ egyik leghűségesebb és aktív alumni hálózatok.

Az egyéves MBA kezdődik májusban intenzív, 10 hetes nyári ülésszakán, amely akkor egy alapos alapozó alapvető üzleti tudományok számvitel, közgazdaságtan, pénzügy, vezetés és a szervezeti viselkedés, a marketing, a statisztika, és a stratégia. Az ősszel, akkor csatlakozik a másodéves kohorsz A kétéves MBA program-a nagy lehetőséget, hogy bővíteni a hálózatot, még többet - és kezdenek szakosodni a mértéke választásával a koncentrációs pályán. Koncentrációk közé tartozik: Business Analytics,
Üzleti vezetés,
Tanácsadó,
Vállalati pénzügyek,
Vállalkozói szellem,
Befektetések, vagy
marketing.

Egyéves MBA a Notre Dame, akkor el kell ismerni, mint egy kiváló képességű üzleti stratéga, aki tud emelkedni a kihívások egy versenyképes, folyamatosan változó üzleti környezetben. Éppen olyan fontos, mint a készség és tudás lesz megszerezni, akkor meg Notre Dame világméretű hálózat és a világszerte elismert márka nyitott ajtók.

Kinek jó ez?

Előfeltételei a Notre Dame egyéves program

A jelentkezéshez, a leendő hallgatók rendelkeznie kell:

  • Egy egyetemi diplomát üzleti egy akkreditált egyetem, ahol az angol az elsődleges nyelv
  • VAGY bizonyították jártasságukat az alapvető üzleti ismeretek és készségek (általában szerzett jelentős szakmai tapasztalattal)
  • Három óra hitel Pénzügyi Számviteli
  • Három óra hitel statisztikák

Megjegyzés: Beiratkozás nem ajánlott azok számára, akik keresik a drasztikus vagy jelentős szakmai átállást. A Notre Dame MBA egyéves program követi May-to-May menetrend és felajánl egy tanterv, amely a kiegyensúlyozott elsajátítását minden funkcionális területek az üzletből. A 10 hetes nyári félévben, a hallgatók részt vehetnek az intenzív ülések a központi tudományágak, majd csatlakozik a második évben a kétéves program az őszi félévben. Az egész program, a diákok ki vannak téve az összetett globális üzleti egy sor megbízások üzleti vezetők világszerte.

Egyéves tanterv áttekintése

Kezdve azzal, hogy intenzív, rövidített nyári félévben, a diákok részt vehetnek a központi tudományágak, amelyek általában feltárása során az első évben a két éves program. Miután a nyári félévben, a diákok mozog közvetlenül a második évben a két éves program, csatlakozott, akik visszatértek a második évre.

Végén a nyári ülésszak, mindegyik egy éves MBA hallgató választja ki a koncentráció pálya és kurzusok a pályán. Az őszi és tavaszi félév, a második év, egyéves MBA hallgatók a lehetőséget, hogy részt vegyen az MBA Nemzetközi Immersions vagy Live ügyekben a Fortune 500 szervezet.

A diákok kötelesek a teljes 46 óra hitel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Kevesebb
Notre Dame , Chicago + 1 Több Kevesebb