Emba üzleti Adminisztráció (executive Mba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Emba üzleti Adminisztráció (executive Mba)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

A Nottingham Business School-nál büszkék vagyunk arra, hogy kifejlesztettünk egy innovatív és szigorú részmunkaidős Executive Master-t a Business Administration-ben, gazdag valóságos tapasztalatokkal, nemzetközi perspektívákkal és lehetőségekkel, hogy testre szabhassák a tanulás körül ambícióit.

Az Executive MBA (EMBA) tekinthető útlevelét a sikeres vezető vezetői karrier gyakorló vezetők. Az EMBA egy partnerség - a tapasztalatokat, a lelkesedést és a know-how-t hozod, és megadjuk a legfrissebb ismereteket, eszközöket és technikákat. Ez lehetővé teszi, hogy olyan hatalmas szervezeti vezetőkké váljatok, akik a gondolkodás világosságát és a felelősség és a fenntarthatóság elvei által támasztott meggyőződést mutatják.

Innovatív, intenzív kurzusaink az adminisztratív szervezetekben rejlő kihívások széles skáláját előkészítik, lehetővé téve, hogy megtekinthesse tevékenységeinek összekapcsolását. Bármelyiket választja, akkor megszerzi a szükséges ismereteket, hogy hatékonyan dolgozzon egy vezető, stratégiai szintű vezetési szinten, és felhatalmazza a szervezeteket a célok elérésére.

A tanulás személyre szabásának és a szervezetre történő közvetlen alkalmazhatóságának lehetősége a tanulómodellünk középpontjába helyezi Önt, és biztosítja Önnek és szervezetének, hogy közvetlenül részesüljenek tanulmányaiból.

Több, mint egy fok

Amikor végzett, akkor nem csak Executive MBA, hanem a CMI 7-es szintű képesítés a vezetés és a vezetés. A Chartered Management Intézettel (CMI) való együttműködésünk azt jelenti, hogy a kurzus időtartama alatt és a diploma megszerzése után első évfolyamon ingyenes hallgatói tagságban részesülsz.

Belépési követelmények

UK

Szükséged lesz az alábbi:

  • 2.1 kitüntetésfokozat; vagy
  • Egyenértékű szakmai vagy tudományos képesítés.
  • Három éves szakmai tapasztalat a kapcsolódó szerepet illetően, lehetőleg öt.

A nem szabványos beiratkozási képesítésekkel és / vagy releváns tapasztalattal rendelkező pályázókat egyedi alapon kell figyelembe venni.

Egyéb követelmények:

  • Akadémiai és szakmai referenciák; és
  • Interjú

Nemzetközi

Angol nyelv bevitelének feltételei Ha az angol nem az első nyelv, akkor meg kell mutatnia, hogy az Ön nyelvtudása elég erős ahhoz, hogy intenzív tudományos tanulmányokat folytasson. Általában kérünk IELTS tesztet, és elfogadunk néhány alternatív angol nyelvvizsgát.

A kurzushoz be kell jelentkezni: IETLS 6.5 (mindegyik képesség legalább 5,5)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve September 20, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
- A 2018-as belépési kurzusok megegyeznek.
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt