Emba-Global

London Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Emba-Global

London Business School

Miért az EMBA-Global?


A globális vezetőknek több szempontra van szükségük. Minden Executive MBA programok adnak egy keveréket a dolgozó gyakorlat és a tanulmány. Az EMBA-Global csak két világ vezető üzleti iskola szakértelmét kínálja a világ két nagy üzleti központjában - Londonban és New Yorkban.

Az EMBA-Global London és a Columbia Business School kínálja:

Az akadémiai szigor - az akadémiai szabványok megegyeznek az iskolák nappali MBA programjaival. A hallgatók két olyan MBA diplomát kapnak, amelyet a University of London és a Columbia Business School akkreditált, és mindkét intézmény teljes jogú tagjai.

Szakértői kar - karunk világhírű szakértő tudósok, szakemberek és tanárok. Ezek mind az iskolák nemzetközi akadémiai és üzleti sikerének középpontjában állnak.

Dinamikus diákok - ezek sokszínűek, magas színvonalú, globálisan összpontosított vezetők, a nemzetiségek és iparágak széles skálájából. A diákok sokszínűséget és mélységet hoznak az EMBA-globális tapasztalatokhoz, tanulva egymástól, valamint a karokat.

Oktatási filozófia - mindkét iskola kihasználja helyüket, hogy a környező üzleti közösségre támaszkodjon két nagy üzleti fővárosban, vonzza a vendégelőadókat és az üzleti vezetőket. A hangsúly az osztályban való kölcsönhatásra, a tapasztalatok megosztására és az együttműködésen alapuló tanulásra irányul.

Előnyök a szponzorok szervezeteihez - a diákok karrierjük folytatása a diploma megszerzése közben. Ez azt jelenti, hogy új munkahelyi tanulást alkalmaznak a munkahelyen, miközben szakmai tapasztalataikat az osztályteremben hozták.

A vezető hírnév - mindkét iskola erős hírneve, az egész világon elismert és magas rangú az összes kulcsfontosságú üzleti területen.

Karrier Impact


Az EMBA-Global diákok olyan globális szakemberek, akik a kihívást jelentő, transznacionális feladatokat integrálják intenzív és szigorú tantervezéssel Londonban és Kolumbiában - két világszínvonalú üzleti iskolában. Kivételes ambíciókat, úttörő és innovatív szellemet és elkötelezettséget mutatnak, hogy vezető és befolyásos üzletemberekké és nőkká váljanak a világ színtéren.

Az EMBA-Globális hallgatók teljes körűen alkalmazzák ezt a 20 hónapos programot, és gazdagítják szerepüket a tanulással, azonnali hatással és értéknöveléssel a vállalatuk számára.

A program magában foglalja a Szakmai Fejlesztési Műhelyeket, amelyek arra összpontosítanak, hogy a hallgatók olyan információkkal és készségekkel rendelkezzenek, amelyek szükségesek ahhoz,

A hallgatók hozzáférhetnek az Executive MBA Karrier Szolgáltatásokhoz, ha:

a) munkanélkülivé válnak a program során, vagy
b) munkáltatójuk támogatja őket, hogy teljes mértékben hozzáférhessenek a karrier-szolgáltatásokhoz

Célközönség


Az EMBA-Global egy bizonyos típusú vezetőt vonz: kivételes, ambiciózus, úttörő, innovatív és globális szempontból.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Május 2019
Duration
Időtartam
20 hónapok
Részidős
Price
ár
126,000 USD
rendelkezésre áll
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : Május 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Május 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Május 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt