Miért az EMBA-Global?


A globális vezetőknek több szempontra van szükségük. Minden Executive MBA programok adnak egy keveréket a dolgozó gyakorlat és a tanulmány. Az EMBA-Global csak két világ vezető üzleti iskola szakértelmét kínálja a világ két nagy üzleti központjában - Londonban és New Yorkban.

Az EMBA-Global London és a Columbia Business School kínálja:

Az akadémiai szigor - az akadémiai szabványok megegyeznek az iskolák nappali MBA programjaival. A hallgatók két olyan MBA diplomát kapnak, amelyet a University of London és a Columbia Business School akkreditált, és mindkét intézmény teljes jogú tagjai.

Szakértői kar - karunk világhírű szakértő tudósok, szakemberek és tanárok. Ezek mind az iskolák nemzetközi akadémiai és üzleti sikerének középpontjában állnak.

Dinamikus diákok - ezek sokszínűek, magas színvonalú, globálisan összpontosított vezetők, a nemzetiségek és iparágak széles skálájából. A diákok sokszínűséget és mélységet hoznak az EMBA-globális tapasztalatokhoz, tanulva egymástól, valamint a karokat.

Oktatási filozófia - mindkét iskola kihasználja helyüket, hogy a környező üzleti közösségre támaszkodjon két nagy üzleti fővárosban, vonzza a vendégelőadókat és az üzleti vezetőket. A hangsúly az osztályban való kölcsönhatásra, a tapasztalatok megosztására és az együttműködésen alapuló tanulásra irányul.

Előnyök a szponzorok szervezeteihez - a diákok karrierjük folytatása a diploma megszerzése közben. Ez azt jelenti, hogy új munkahelyi tanulást alkalmaznak a munkahelyen, miközben szakmai tapasztalataikat az osztályteremben hozták.

A vezető hírnév - mindkét iskola erős hírneve, az egész világon elismert és magas rangú az összes kulcsfontosságú üzleti területen.

Karrier Impact


Az EMBA-Global diákok olyan globális szakemberek, akik a kihívást jelentő, transznacionális feladatokat integrálják intenzív és szigorú tantervezéssel Londonban és Kolumbiában - két világszínvonalú üzleti iskolában. Kivételes ambíciókat, úttörő és innovatív szellemet és elkötelezettséget mutatnak, hogy vezető és befolyásos üzletemberekké és nőkká váljanak a világ színtéren.

Az EMBA-Globális hallgatók teljes körűen alkalmazzák ezt a 20 hónapos programot, és gazdagítják szerepüket a tanulással, azonnali hatással és értéknöveléssel a vállalatuk számára.

A program magában foglalja a Szakmai Fejlesztési Műhelyeket, amelyek arra összpontosítanak, hogy a hallgatók olyan információkkal és készségekkel rendelkezzenek, amelyek szükségesek ahhoz,

A hallgatók hozzáférhetnek az Executive MBA Karrier Szolgáltatásokhoz, ha:

a) munkanélkülivé válnak a program során, vagy
b) munkáltatójuk támogatja őket, hogy teljes mértékben hozzáférhessenek a karrier-szolgáltatásokhoz

Célközönség


Az EMBA-Global egy bizonyos típusú vezetőt vonz: kivételes, ambiciózus, úttörő, innovatív és globális szempontból.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
20 hónapok
Részidős oktatás
Price
126,000 USD
rendelkezésre áll
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date