Read the Official Description

A GSM Executive MBA magában foglalja az innovatív tanterv a szomjukat üzleti oktatás, amelynek középpontjában a megoldása nap a mai problémákat ahelyett kutatja megoldásokat. Ez az egyéves gyorsított hétköznap programot kínált Cyberjaya 2013 októberétől kezdődően.

A GSM Executive MBA ötvözi egy erős alapot a vezetési ismeretek rugalmasan kezelni a tanulók sajátos érdekeit. Az első félév összpontosít a modulok, melyek célja az alapvető menedzsment ismeretek. A második félévben a résztvevők választhatnak egy sor választható modulok közül a különféle választható modulok kínált. A kar keverékét használják tanítási módszerek, beleértve esettanulmány, előadás és beszélgetés, csoportmunka, és analitikai gyakorlatok. Executive hangszórók, valamint a meghívott előadók az osztályban, hogy további távlatokat a vezetők az üzleti és a kormány.

Miért válassza Executive MBA @ GSM-MMU?

  • A teljes munkaidőben dolgozó és tanuló EMBA lehetővé teszi, hogy azonnal alkalmazza az új ötletek, keretek és gondolkodás eszközök javítása a munkahelyi teljesítmény.
  • Ön szabhatja a tanulás egyik választott választható kurzusok a mi Executive MBA program.
  • A gyakorlati üzleti szakértelem és az új irányítási módszerek gondolkodás, hogy fejlesszék a School változtatni a megközelítés a döntéshozatalban, és adja meg az ötleteket, inspirációt és kapcsolatok alakítására a pályaválasztás.
  • Ön képes lesz arra, hogy gyorsan és magabiztosan fel a ranglétrán.
  • Az áttérés az általános menedzsment egy technikai vagy funkcionális szerepe lesz sima és sikeres
  • Fejleszteni és élesíteni a vállalkozói készségeket, hogy segítsen fejleszteni a saját vállalkozás, vagy végre új és innovatív ötletek a szervezeten belül.
  • Mint egy diák, a CV fogja erősíteni az elismert márka és hírnevét Multimedia University, ami természetesen megemelkedhet a fizetések és a gyorsított előmenetel.

A program biztosítja az Ön számára:

  • Egy kiterjedtsége ismereteket az üzleti és menedzsment. domainek
  • A megértés, a bizalom és a kommunikáció parancsot befolyásolni stratégia minden szinten a szervezet.
  • A vezetés és a csapatmunka szükséges készségeket, hogy hatást a szervezet és a szakmai kihívásoknak.

Program szerkezete

A program végrehajtaná 40 kredit, amely két részből áll.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Multimedia University »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
1 - 2 Év
Nappali
Price
24,550
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date