EMBA

Általános információk

Program leírás

A végrehajtó MBA program egyedülálló oktatási tapasztalat középpontjában a nemzetközi vezetés és a menedzsment gyakorlatok alkalmazható a jelenlegi és jövőbeni szervezeti vezetők mind a magán-és állami szektorban. A tanítás el van látva abból a szempontból, hogy az egyén a legfontosabb eszköz az üzleti életben; ezért szakemberként képzett, aki professzionálisan kezeli és fejleszti a szervezeten belül a humán tőkét.

A program a Stockholmi Üzletiskolában, a Kräftriketben, Brunnsvikenben és Stockholm belvárosában található. Az eMBA program tizenöt tanfolyamot és egy záró tézist tartalmaz, amely összesen 60 ECTS kreditnek felel meg. Minden szemeszter négy kötelező tanfolyamot (3 ECTS) tartalmaz az első három félév során, egy nemzetközi üzleti héten és egy, a teljes programon átnyúló Personal Development programban. A negyedik félévben a tanácsadók támogatásával végzett tézis (15 kredit) áll. Szükség esetén egy vagy két féléves tanulmányi szünet megengedett.

Az oktatás nyelve elsősorban svéd, de a legelterjedtebb, és némelyik tanítás angolul lesz.

osztályozó

A tanfolyam sikeres teljesítése érdekében legalább 75% részvételre van szükség. Minden kurzusmodult egyéni írásbeli megbízás alapján osztályozzák. A súly többségét az egyéni feladatra helyezzük, ahol a résztvevők egyesülnek a szervezetük keretében szerzett elméleti ismeretekkel.

Bizonyítvány

A program sikeres befejezésekor a résztvevők elnyerik az MSc (60 ECTS) programot a Stockholmi Egyetemen. Az üzleti iskola bizonyítványait a Master of Business Administration (Master of Business Administration) elvégzésére is kapják.

További információ a honlapunkon: www.sbs.su.se/emba

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

SBS is located in restored buildings dating back to 1912 in the traditional Kräftriket campus area, beautifully located near the picturesque Brunnsviken lake. The area is within walking distance of St ... Tovább

SBS is located in restored buildings dating back to 1912 in the traditional Kräftriket campus area, beautifully located near the picturesque Brunnsviken lake. The area is within walking distance of Stockholm city centre and is easily accessible by public transportation. Kevesebb