Read the Official Description

Szakembereknek, akik szeretnének a versenyelőnye MBA diplomát, de folytatni kívánja a teljes munkaidőben dolgozó, nézd, hogy a három éves Michael G. Foster School of Business Este MBA Program. Amellett, hogy ezzel a remek funkciók találhatók a nappali program - a szigorú, kereszt-funkcionális tananyag az üzleti lényeges, tapasztalt oktatók, akik magas szintű ismeretekkel és érzékeny, és gyakorlati tanulási lehetőséget növelő, csapatépítő és vezetői készségek - az Esti MBA Program előnye egyedülálló a program.

Program áttekintése

Az Esti Master of Business Administration program egy igen hatékony módja annak, hogy fokozza az üzleti és a vezetési ismeretek és újjáéleszteni a karrier lehetőségeket. Lóversenytippeket szerez, mint egy modell-program más egyetemek, ezt tiszteletben University of Washington-program nyújt ugyanolyan oktatási, mint a mi tekintélyes teljes munkaidőben napos MBA program olyan formában, hogy befogadja dolgozó szakemberek számára.

A legtöbb este MBA hallgatók foglalkoztatási helyzet, hogy elég stabil ahhoz, hogy a szigorú igényeinek posztgraduális szintű osztályok, tanulmányi idő és a csoport ülésein. Nem meglepő, hogy az átlagos életkor, szakmai tapasztalat és a pre-MBA szakmai előmenetel az esti hallgatók nagyobb, mint az a nap diákok. Esti tanulók leginkább használni megszerzett tudás a program előre a jelenlegi munkáltatója vagy átmenet egy jobb helyzetben kapcsolódó területen, gyakran befejezése előtt a mértéke.

Este a diákok, hogy két-és négy-hitel tanfolyamok több mint 10 egymást követő 10 hetes negyedévben. Az első 7 / 4 áll többnyire szükséges alapvető osztályok, a fennmaradó háromnegyed ajánlatot felsőfokú tanulmányokat a legkülönbözőbb üzleti területeken. A diákok általában részt osztályok hétfő és szerda esténként körülbelül 6:15-9:40 során az első hat negyedév. Az egész mag tanfolyamok, szakkörök rendelt öt-hat ember általában évente egyszer ülésezik heti egy éjszakát. Szabadon választható kurzusok kínálnak három órás blokk egyszer találkozik egy héten hétfőtől csütörtökig éjszaka. A diákok rendszerint két választani minden az utolsó négy negyedév. Egyes hallgatók további választott, vagy beiratkozni egy választott felajánlotta a nap folyamán a végzős elején.

Speciális Programok - Bring Your Future a Focus

Az Evening MBA Program kínál számos különleges programok, lehetőségek akkor folytassa részeként a választani.

Tanúsítvány Programok


A Center for Innovation & vállalkozási és a Global Business Program lehetőséget biztosítanak az osztálytermen kívül összpontosítani a tanulásra. Amellett, hogy egyre valós tapasztalat és a hálózatépítési lehetőségeket, kapsz egy igazolást a saját területén koncentráció.

Egyéb célzott területek tanulmányi, ahol lehet, hogy érdekli a következők:

  • A globális kereskedelem és közlekedési logisztika (GTTL)
  • Környezeti Management Certificate Program
  • Ingatlan Tanulmányok

Kettős fok


Ha a hosszú távú érdekeivel span több tudományágak, a több diploma vagy két szak lehet a legjobb választás az Ön számára. Ez az opció lehetővé teszi a diákok keresnek, MBA, miközben teljesítik a második diplomáját. Ahhoz, hogy jogosult, a diákok kell alkalmazni, és elfogadja mindkét program. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár este MBA képzési formákat a részmunkaidőben, tanfolyamok révén más iskolák is a teljes idejű vagy nappali alapon csak.

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by University of Washington Foster School of Business »

This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
3 Év
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline