Este MBA program

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Szakembereknek, akik szeretnének a versenyelőnye MBA diplomát, de folytatni kívánja a teljes munkaidőben dolgozó, nézd, hogy a három éves Michael G. Foster School of Business Este MBA Program. Amellett, hogy ezzel a remek funkciók találhatók a nappali program - a szigorú, kereszt-funkcionális tananyag az üzleti lényeges, tapasztalt oktatók, akik magas szintű ismeretekkel és érzékeny, és gyakorlati tanulási lehetőséget növelő, csapatépítő és vezetői készségek - az Esti MBA Program előnye egyedülálló a program.

Program áttekintése

Az Esti Master of Business Administration program egy igen hatékony módja annak, hogy fokozza az üzleti és a vezetési ismeretek és újjáéleszteni a karrier lehetőségeket. Lóversenytippeket szerez, mint egy modell-program más egyetemek, ezt tiszteletben University of Washington-program nyújt ugyanolyan oktatási, mint a mi tekintélyes teljes munkaidőben napos MBA program olyan formában, hogy befogadja dolgozó szakemberek számára.

A legtöbb este MBA hallgatók foglalkoztatási helyzet, hogy elég stabil ahhoz, hogy a szigorú igényeinek posztgraduális szintű osztályok, tanulmányi idő és a csoport ülésein. Nem meglepő, hogy az átlagos életkor, szakmai tapasztalat és a pre-MBA szakmai előmenetel az esti hallgatók nagyobb, mint az a nap diákok. Esti tanulók leginkább használni megszerzett tudás a program előre a jelenlegi munkáltatója vagy átmenet egy jobb helyzetben kapcsolódó területen, gyakran befejezése előtt a mértéke.

Este a diákok, hogy két-és négy-hitel tanfolyamok több mint 10 egymást követő 10 hetes negyedévben. Az első 7 / 4 áll többnyire szükséges alapvető osztályok, a fennmaradó háromnegyed ajánlatot felsőfokú tanulmányokat a legkülönbözőbb üzleti területeken. A diákok általában részt osztályok hétfő és szerda esténként körülbelül 6:15-9:40 során az első hat negyedév. Az egész mag tanfolyamok, szakkörök rendelt öt-hat ember általában évente egyszer ülésezik heti egy éjszakát. Szabadon választható kurzusok kínálnak három órás blokk egyszer találkozik egy héten hétfőtől csütörtökig éjszaka. A diákok rendszerint két választani minden az utolsó négy negyedév. Egyes hallgatók további választott, vagy beiratkozni egy választott felajánlotta a nap folyamán a végzős elején.

Speciális Programok - Bring Your Future a Focus

Az Evening MBA Program kínál számos különleges programok, lehetőségek akkor folytassa részeként a választani.

Tanúsítvány Programok


A Center for Innovation & vállalkozási és a Global Business Program lehetőséget biztosítanak az osztálytermen kívül összpontosítani a tanulásra. Amellett, hogy egyre valós tapasztalat és a hálózatépítési lehetőségeket, kapsz egy igazolást a saját területén koncentráció.

Egyéb célzott területek tanulmányi, ahol lehet, hogy érdekli a következők:

  • A globális kereskedelem és közlekedési logisztika (GTTL)
  • Környezeti Management Certificate Program
  • Ingatlan Tanulmányok

Kettős fok


Ha a hosszú távú érdekeivel span több tudományágak, a több diploma vagy két szak lehet a legjobb választás az Ön számára. Ez az opció lehetővé teszi a diákok keresnek, MBA, miközben teljesítik a második diplomáját. Ahhoz, hogy jogosult, a diákok kell alkalmazni, és elfogadja mindkét program. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár este MBA képzési formákat a részmunkaidőben, tanfolyamok révén más iskolák is a teljes idejű vagy nappali alapon csak.

Utoljára frissítve Április 2011

Az iskoláról

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Tovább

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Kevesebb
Seattle , Szöul , San Francisco + 2 Több Kevesebb