Esti MBA

Általános információk

4 locations available

Program leírás

A világos választás a legkiválóbb üzleti oktatás számáraA Michigan, az MBA nem csak a menedzsment oktatás. Ez is a menedzsment fejlesztéséről szól. A Michigan általános iskolai kiválósága, egyedülálló interdiszciplináris programjai és cselekvésorientált tanulásai révén a Michigan Ross School of Business a jövő üzleti vezetőit egyenként fejleszti. Az esti MBA program integrálja a Michigan MBA napi programjának mélységét és erőforrásait egy rugalmas, részmunkaidős formátumba, hogy kielégítse a dolgozó szakemberek változatos igényeit.


A program olyan szellemi tőke keverékére készteti Önt, melynek célja, hogy ösztönözze a hallgatók tapasztalatait, azonnali hasznot hozhasson a munkahelyén és platformot biztosítson az egész életen át tartó tanuláshoz. Minőségét tükrözi a szakterületen szerzett tudás, a napi MBA program, valamint a Michigan elismert Executive Education programja. Mint esti diák, kap egy premier menedzsment oktatás, amelyet a források által a világ egyik legelismertebb kutató egyetemek.


Az Esti MBA rugalmas, intenzív tananyaga erős alapot nyújt a központi irányítási tudományokban, amelyeket a kényelmes választani és a funkcionális alkalmazások révén erősítenek az egyetemen és az egyetemen. Az Esti MBA program a diákok és a kar különböző személyes és szakmai háttérrel, valamint a különböző nézőpontok. Esti MBA hallgatóként a kíváncsiságodat ösztönözni fogja a tanfolyam ösztönzésével és a csoportos részvétel ösztönzésével, beleértve az esettanulmányok, prezentációk és speciális projektek csapatmunkáját. Végül egy olyan életre szóló oktatással fog kinézni, amely elméletileg gazdag és valóságos jelentőséggel bír, hogy megelőzze a modern üzleti világ folyamatosan változó igényeit.


A kompromisszummentes minőség biztosítása szakembereknek

Az Evening MBA program a Michigan Ross School of Business nyújt gazdag tananyag célja, hogy elhelyezni a dolgozó egyének, akik úgy döntött, hogy folytatni diplomáját részmunkaidős. A diplomások megkapják a Michigan MBA minõségét és jó hírnevét, és pontosan ugyanazokat a diplomákat kapják, mint a Michigan teljes munkaidõs, nappali hallgatói.Az Evening MBA élvonalbeli ismeretekkel és progresszív szakmai fejlődéssel rendelkezik, amely Michigan kutatással és valóságos gyakorlati alkalmazással kapcsolatos elkötelezettségén alapul. Továbbá, mint Esti MBA hallgató, akkor megtapasztalhatja a legjobb egy posztgraduális program kínál: világszínvonalú tanítás egy neves kar, kihívást jelentő osztálytermi megbeszélés csúcsminőségű diákok, és a lehetőséget, hogy messze meghaladja a legjobb gyakorlatokat, hogy teljesítse a karrier törekvéseit.


Az Esti MBA program rugalmassága lehetővé teszi számodra, hogy folytassa munkáját, miközben maximalizálja az iskolai tapasztalatait Michiganben. Az osztályok szeptemberben vagy januárban kezdődnek, és két helyszínen, az Ann Arbor fővárosában és egy dedikált műhold létesítményben találhatók a Dearborn Commerce Parkban. A legtöbb osztály heti egy estén találkozik, néhány pedig intenzív formában szombaton, hogy további lehetőségeket biztosítson. Bár az esti diákok kevesebb mint három éve szereznek diplomát, a diákok általában három és négy évet vesz igénybe a program befejezéséhez.


Tanterv

Rugalmas, Alapvető és alkalmazható élethosszigGondosan tervezték, hogy befogadja a dolgozó szakemberek, Michigan Ross School of Business Esti MBA program biztosít kiegyensúlyozott tanterv az optimális eredményeket. Alapja, a továbbiakban "The Core", kiterjedt képzést nyújt 10 fő üzleti területen: pénzügyi számvitel; Mikroökonómia; Üzleti statisztikák; Emberi viselkedés és szervezet; Pénzügy; Marketing menedzsment; Vezetői számvitel; Üzemeltetés menedzsment; Számítógépes és információs rendszerek; és a vállalati stratégia.A mag 30 programot tartalmaz, 60 kredit. A fennmaradó kreditek az elektív tanfolyamon keresztül érhetők el, amely lehetővé teszi a Core alapjainak praktikus, valós problémákra való alkalmazását együttműködési projektek és részletes esettanulmányok segítségével. A program több mint 100 választót kínál az iskola 12 egyetemi tanszékein belül. Az elkülöníthető tanfolyamok hét-tizennégy és tizennégy hét között vannak, és a Core osztályokkal együtt lehet venni, feltéve, hogy bizonyos előfeltételek teljesülnek. Ez a keverék és a rugalmasság lehetővé teszi, hogy az innovatív témákkal és a karokkutatással folyamatosan megmaradjon, miközben megszilárdítja az alapvető üzleti elméletek megértését. A Ross Business Schoolon kívül maximum 10 kreditet vehet igénybe, hogy egy olyan szakot megépítsen, amely a releváns üzleti kérdésekre összpontosít, beleértve az egészségügyi ellátást, a jogot vagy a közrendet, anélkül, hogy teljes diplomát kellene folytatnia egy másik témakörben.Az eredmény az a ritka lehetőség, hogy együttesen hozzák létre az Ön oktatási tapasztalatait, miközben megkérdőjelezik a kockázatokat és az egész életen át tartó szellemi kalandot. Michiganen nem vagy a homogenizált MBA címzettje; Ön aktív résztvevője a testre szabott oktatási folyamatnak.

Felvételi követelmények

Mielőtt alkalmazna

  • Teljesíts egy négyéves amerikai főiskolai diplomát. Ennek megfelelően fenntartjuk magunknak a jogot, hogy felülvizsgáljuk a nemzetközi pályázatok tudományos feljegyzéseit, és meghatározzuk, hogy a nem amerikai intézmények által benyújtott akadémiai minősítések jogosultak-e ellenértékre.
  • Vegye át a Graduate Management felvételi tesztet (GMAT). Ahhoz, hogy a GMAT pontszám automatikusan elküldve Rossnak, használja a kódot: SN1-J6-64. A nemzetközi hallgatóknak az angol nyelvvizsgát is meg kell adniuk (TOEFL), ha az első nyelvük nem angol. Ahhoz, hogy a TOEFL pontszám automatikusan elküldve Rossnak, használja a kódot: 9585.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cse ... Tovább

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cselekvés, akik készen állnak, hogy kezeljék a kihívást, multidiszciplináris problémája társadalomban. Vezetők, akik tudnak nyújtani az erkölcsi és polgári vezetői, és akik hasznosítják befolyásolják a társadalom javára. A Michigan, mi mindent átfogó erő egyedülálló képessége, hogy hidat tudományos elmélet az üzleti gyakorlattal. Úgy gondoljuk, igazi vezető kezdődik holisztikus megértését az üzletből. Nálunk mag folytatása "a szellemi tőke hatását." Ezek a gondolatok karról hoz az osztályterembe, és az eszközöket mi diplomások használt alakja a világ. Mi érdekli a diákokat, akik meg akarják partnere kar együtt hozzon létre egy nagyon egyedi, erős oktatási tapasztalat. A stratégia kidolgozásához a tanulók vezető képesség - amellett, hogy hatással szükséges üzleti ismeretek és készségek - az, hogy tevékenység-alapú tanulási lehetőségek gyökerezik a valóságban kérdésekben. Az MBA-t a Michigan Ross School of Business, akkor adjuk meg a piacon a vezető a bizalom és a bölcsesség meghatározása és megvalósítása a látását a siker. Kevesebb
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Több Kevesebb