Read the Official Description

Célok

  • Készítsünk ember képes elvégezni sikeres az üzleti világ etikai és szociális szempontból.
  • Dinamikájának megértéséhez a cég, a megértés és a mastering minden szempontból összefüggő üzleti menedzsment, amely lehetővé teszi az integrált és átfogó képet ez a valóság, amely alapvető fontosságú, hogy megérkezik a legmagasabb minőségű modern szervezetek.
  • Fejleszteni kell a vezetői képességek megvalósításához szükséges a sikeres versenyképes stratégiáknak integrálásával személyes vezetői modell, alapvető, hogy végre előtt csapatok tagjai nagy teljesítményű szervezetek.
  • Létrehoz egy átfogó képet egy erős horgony a regionális vállalkozások Latin-Amerikában.

címzettek

Elengedhetetlen feltétele egyetemi diplomával és három éves vezetői tapasztalattal.

SZAKMAI

  • elengedhetetlen lépés
  • Szabadon választható STAGE
  • INTEGRADORA STAGE

Hitelesítés

Befejezése után a tananyag a résztvevő megkapja a Títulode "mesterképzésre Business Administration - Executive MBA" (*) o hivatalos címével spanyol területen a Francisco de Vitoria University.

(*) A hivatalos cím elismert minden országban az Európai Unió, hogy ki Spanyolországban, a jelenléti követelmény akadémiai héten Madridban. online módban opcionális támogatással tantermi tevékenységek.

Módszertan

Arra összpontosít, hogy a résztvevő és alkalmazkodtak beavatkozás gazdagítják a tanulási folyamatot. Ez kiválóan aktív részvételi. Fejleszti esettanulmányok, workshopok és gyakorlatok. Diktálás mester célja, nem csak szakértelem átadásának elősegítése fogalmi és elemző készségek szükségesek, hogy vezesse, döntéseket hozni és azokat a gyümölcsét az eszközöket és a legújabb ismereteket.

ADEN kifejlesztett egy interaktív tanulási pedagógiai modell úgynevezett PERICLES transzfer modell, amely lehetővé teszi a felhalmozott tudás átadásában, hogy a munkahelyen a gyakorlati megközelítés.

Hogy megerősítsük megtartása és alkalmazhatóságát, túlzott használata a digitális szimulátorok és tábla alapján matematikai modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtapasztalják, és játszani helyzetekben az üzleti világban, ahol a döntéseket és azok hatását Verica környezetben végzik játékos.

Ugyanakkor, az MBA célja a koncepció önigazgató, miközben minden egyes résztvevő kiválasztja az adott perl saját karrierjét, opció kiválasztásával programok és kezelésére is tudják kezelni a tudományos-szor, a tudományos hitel megszerzése négy éven belül tervezett maximális időt tölteni.

Program taught in:
Angol
Spanyol

See 1 more programs offered by ADEN Costa Rica »

This course is Campus based
Start Date
feb. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline

feb. 2019