Read the Official Description

Célok

  • Készítsünk ember képes elvégezni sikeres az üzleti világ etikai és szociális szempontból.
  • Dinamikájának megértéséhez a cég, a megértés és a mastering minden szempontból összefüggő üzleti menedzsment, amely lehetővé teszi az integrált és átfogó képet ez a valóság, amely alapvető fontosságú, hogy megérkezik a legmagasabb minőségű modern szervezetek.
  • Fejleszteni kell a vezetői képességek megvalósításához szükséges a sikeres versenyképes stratégiáknak integrálásával személyes vezetői modell, alapvető, hogy végre előtt csapatok tagjai nagy teljesítményű szervezetek.
  • Létrehoz egy átfogó képet egy erős horgony a regionális vállalkozások Latin-Amerikában.

címzettek

Elengedhetetlen feltétele egyetemi diplomával és három éves vezetői tapasztalattal.

SZAKMAI

  • elengedhetetlen lépés
  • Szabadon választható STAGE
  • INTEGRADORA STAGE

Hitelesítés

Befejezése után a tananyag a résztvevő megkapja a Títulode "mesterképzésre Business Administration - Executive MBA" (*) o hivatalos címével spanyol területen a Francisco de Vitoria University.

(*) A hivatalos cím elismert minden országban az Európai Unió, hogy ki Spanyolországban, a jelenléti követelmény akadémiai héten Madridban. online módban opcionális támogatással tantermi tevékenységek.

Módszertan

Arra összpontosít, hogy a résztvevő és alkalmazkodtak beavatkozás gazdagítják a tanulási folyamatot. Ez kiválóan aktív részvételi. Fejleszti esettanulmányok, workshopok és gyakorlatok. Diktálás mester célja, nem csak szakértelem átadásának elősegítése fogalmi és elemző készségek szükségesek, hogy vezesse, döntéseket hozni és azokat a gyümölcsét az eszközöket és a legújabb ismereteket.

ADEN kifejlesztett egy interaktív tanulási pedagógiai modell úgynevezett PERICLES transzfer modell, amely lehetővé teszi a felhalmozott tudás átadásában, hogy a munkahelyen a gyakorlati megközelítés.

Hogy megerősítsük megtartása és alkalmazhatóságát, túlzott használata a digitális szimulátorok és tábla alapján matematikai modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtapasztalják, és játszani helyzetekben az üzleti világban, ahol a döntéseket és azok hatását Verica környezetben végzik játékos.

Ugyanakkor, az MBA célja a koncepció önigazgató, miközben minden egyes résztvevő kiválasztja az adott perl saját karrierjét, opció kiválasztásával programok és kezelésére is tudják kezelni a tudományos-szor, a tudományos hitel megszerzése négy éven belül tervezett maximális időt tölteni.

Program taught in:
Angol
Spanyol

See 1 more programs offered by ADEN Bogotá »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date