Európai tiszt MBA

ADEN Bogotá

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Európai tiszt MBA

ADEN Bogotá

Célok

  • Készítsünk ember képes elvégezni sikeres az üzleti világ etikai és szociális szempontból.
  • Dinamikájának megértéséhez a cég, a megértés és a mastering minden szempontból összefüggő üzleti menedzsment, amely lehetővé teszi az integrált és átfogó képet ez a valóság, amely alapvető fontosságú, hogy megérkezik a legmagasabb minőségű modern szervezetek.
  • Fejleszteni kell a vezetői képességek megvalósításához szükséges a sikeres versenyképes stratégiáknak integrálásával személyes vezetői modell, alapvető, hogy végre előtt csapatok tagjai nagy teljesítményű szervezetek.
  • Létrehoz egy átfogó képet egy erős horgony a regionális vállalkozások Latin-Amerikában.

címzettek

Elengedhetetlen feltétele egyetemi diplomával és három éves vezetői tapasztalattal.

SZAKMAI

  • elengedhetetlen lépés
  • Szabadon választható STAGE
  • INTEGRADORA STAGE

Hitelesítés

Befejezése után a tananyag a résztvevő megkapja a Títulode "mesterképzésre Business Administration - Executive MBA" (*) o hivatalos címével spanyol területen a Francisco de Vitoria University.

(*) A hivatalos cím elismert minden országban az Európai Unió, hogy ki Spanyolországban, a jelenléti követelmény akadémiai héten Madridban. online módban opcionális támogatással tantermi tevékenységek.

Módszertan

Arra összpontosít, hogy a résztvevő és alkalmazkodtak beavatkozás gazdagítják a tanulási folyamatot. Ez kiválóan aktív részvételi. Fejleszti esettanulmányok, workshopok és gyakorlatok. Diktálás mester célja, nem csak szakértelem átadásának elősegítése fogalmi és elemző készségek szükségesek, hogy vezesse, döntéseket hozni és azokat a gyümölcsét az eszközöket és a legújabb ismereteket.

ADEN kifejlesztett egy interaktív tanulási pedagógiai modell úgynevezett PERICLES transzfer modell, amely lehetővé teszi a felhalmozott tudás átadásában, hogy a munkahelyen a gyakorlati megközelítés.

Hogy megerősítsük megtartása és alkalmazhatóságát, túlzott használata a digitális szimulátorok és tábla alapján matematikai modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtapasztalják, és játszani helyzetekben az üzleti világban, ahol a döntéseket és azok hatását Verica környezetben végzik játékos.

Ugyanakkor, az MBA célja a koncepció önigazgató, miközben minden egyes résztvevő kiválasztja az adott perl saját karrierjét, opció kiválasztásával programok és kezelésére is tudják kezelni a tudományos-szor, a tudományos hitel megszerzése négy éven belül tervezett maximális időt tölteni.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt