Executive EBS EBS // Durham

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Két nemzetközileg elismert üzleti iskola, a angliai Durham University Business School és a németországi EBS Business School egyesítette erőit, hogy ötvözze az erősségeket és a vezetők továbbképzésében szerzett éves tapasztalatokat egy kiemelkedő program létrehozása érdekében: a Durham EBS Executive MBA.

RÁNÉZÉSRE

 • Diploma: Master of Business Administration (MBA)
 • A tanulmány időtartama: 18 hónap
 • Angol nyelv
 • Kezdés: évente, szeptemberben
 • ECTS: 60
 • Kettős fokozat: MBA odaítélés a brit Durham University-től és az EBS Universität
 • Fő tanulmányi terület: menedzsment, vezetés
 • Költségek: 40 000 EUR

KIEMELT

 • Angolul beszélő tanulmányi program
 • Két fok két tekintélyes egyetemen
 • Kis tanulási csoportok
 • Egyéni coaching
 • Kiváló vállalati kapcsolatok
 • Kiterjedt hálózat

A PROGRAM SZERKEZETE

Studienprogrammübersicht - Executive MBA EBS - Durham

Core modulok

Ebben alapvető ismereteket szerezhet, mélyebb betekintést nyerhet az üzleti menedzsment összefüggéseibe, és fejlesztheti készségeit kutatási és tudományos írásban. Két alapmodul kerül szállításra a Durhamben tartózkodása során. Az összes alapmodul a tanulmányi program tizenhárom hónapjában fejeződik be.

Választható modulok

Három választható modult választ ki a rendelkezésre álló modulok közül, amelyek legjobban megfelelnek személyes karriervárakozásainak és céljainak.

A maximális rugalmasság és sokféleség garantálása érdekében mindhárom választható modul kitölthető az EBS-ben, a Durhami Egyetemen vagy mindkét egyetem kombinációjával, valamint alternatív nemzetközi helyszínen. Felhívjuk figyelmét, hogy a modulok választása évről évre változhat.

Stratégiai üzleti projekt

Az értekezésed, a Stratégiai Üzleti Projekt lehetőséget kínál arra, hogy a választott menedzsment témára összpontosítson, ezzel tapasztalatokat, valamint elméleti ismereteket és megtanult készségeket alkalmazva. A tényleges modul során és a tanulmányi program elején képzést kap a gazdasági kutatás kvalitatív és kvantitatív módszereiről. Ez lehetővé teszi, hogy magas színvonalú feladatokat készítsen a tanulmányai alatt, továbbfejlessze ezeket a készségeket, és a disszertáció megírásával tevékenykedjen.

Kétféle módon folytathatja magát a projektet, akár munkáltatójával, akár egy fogadó céggel együttműködve, vagy egy adott menedzsment téma vizsgálatával. Korábbi projekteket számos szervezetben hajtottak végre, például multinacionális gyártóvállalatokban, szolgáltatási vagy pénzügyi szektorban, családi vállalkozásokban, állami szektorban vagy nonprofit szervezetekben.

KÖVETELMÉNYEK

 • Egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű
 • Legalább 3 éves munkatapasztalat
 • Nagyon jó angol nyelvtudás
 • A kiválasztási eljárás lefolytatása

ELŐNYÖK

A világ egyik legjobb üzleti iskolájában fog tanulni: Az EBS Universität rendszeresen rangsorolva van a legjobb egyetemek között.

Kétszer olyan jó: Az EBS Universität et a Német Tudományos és Bölcsészettudományi Tanács akkreditálta 10 évre. Az EBS Universität Executive MBA programját a Durham University Business School-nal együttműködve az AMBA akkreditálta. A Durhami Egyetemet az AACSB és az EQUIS is akkreditálta - ez világszerte az egyik legnépszerűbb üzleti iskola.

Fókuszált képzés végrehajtóvá válás céljából: A vezető pozícióban lévő nemzetközi tudósokkal és vezetőkkel való rendszeres kapcsolattartás révén új perspektívákat fedez fel, és lehetősége nyílik a legjobbak tanulására.

A teljes tanulmányi program angol nyelven zajlik: Az EBS-nél nemzetközi szinten és nemzetközi környezetben tanul, ezért az összes előadás és esemény természetesen angol nyelven zajlik.

Gyakorlati ismereteket szerez valódi hozzáadott értékkel: Kapcsolattartást rendezünk olyan társaságokkal, mint az Accenture, BCG, BMW, Danone, Deloitte, Deutsche Bank, Ernst & Young, L'Oréal, Morgan Stanley, P&G, PWC és mások.

Ön részesül a kiváló tanulási minőségből: optimális tanulási sikert érhet el kis csoportokban, kifejezett gyakorlati jelentőséggel és számos esettanulással. Egyedi coaching programunk és az egyéniség fejlesztésének átfogó tanterve jó pozícióba helyezi a szakmai karrierjét.

Az EBS végzettségeként átlag feletti kezdő fizetést ér el: az EBS diplomája karrierje kezdetétől pénzügyi előnyt kínál. MBA diplomáink átlagos induló fizetése 77 000 euró (2017. évi foglalkoztatási jelentés).

Tanulmányunkkal nagy igény van a munkaerőpiacon: a diplomások 82% -a kap első állásajánlatát tanulmányainak folyamán vagy legkésőbb a diploma megszerzését követő 3 hónapon belül (2017. évi foglalkoztatási jelentés).

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and ... Tovább

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and doctoral programmes as well as top-class executive education for working professionals. Our Business and Law School reap the benefit from their synergies, building a strong foundation for innovative research and continuing education activities of high practical relevance. Kevesebb
Oestrich-Winkel , Wiesbaden + 1 Több Kevesebb