Executive MBA (1. félév - online kész)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Építsd meg a „törésmentességét”

Az egyedülálló alkalmam volt megfigyelni MBA programunk fejlődését és fejlődését az elmúlt 40 évben.

Az első MBA programot 100 évvel ezelőtt hozták létre, és az üzleti világban, illetve a különböző szervezetekben a menedzsment gyakorlatok fejlesztésének mozgatórugójává vált.

Az MBA diplomával rendelkező vezetőkkel való telítettség minden bizonnyal a legmagasabb az Egyesült Államokban, és minden bizonnyal az egyik legfontosabb tényező, ami az ország gazdasága a világ leghatalmasabbá teszi.

Az MBA programok saját filozófiájukkal és logikájukkal rendelkeznek. Ezek nagyon átfogó programok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy ismereteket és készségeket szerezzenek széles körben alkalmazott területeken, széles körben megértett menedzsment során. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi az MBA program résztvevői számára, hogy felépítsék "törésmentességüket" (Nassim Nicholas Taleb szerint), vagyis az a képesség, hogy viszonylag alacsony veszteséggel hagyják el a "fekete hattyúkat".

Az MBA program egyedülálló lehetőség a tapasztalatok cseréjére a hallgatók között, amelyet egyfajta lingua franca vagy konkrét vezetői zsargon elsajátításával lehet kifejezni. Ez viszont lehetővé teszi a vállalat különböző részlegeinek vezetői kitűnő kölcsönös önmegértését, ami befolyásolja maguk és az egész szervezet hatékonyságát.

Ez csak egy kis töredéke azoknak az előnyöknek, amelyeket az Executive MBA kalandunkból kapunk.

Prof. Witold T. Bielecki
A Kozminski University
Executive MBA program igazgatója

Az akkreditációk hármas korona

Kozminski University három legelismertebb nemzetközi akkreditációval rendelkezik, melynek neve „Hármas Korona” (AASCB, EQUIS, AMBA). Csak 99 üzleti iskola világszerte (az összes üzleti iskola kevesebb mint 1% -a) élvez ilyen kiemelkedő elismerést. Ezek az akkreditációk igazolják az egyetem által irányított oktatási programok legmagasabb nemzetközileg tanúsított minőségét, és biztosítják, hogy a diplomások naprakész készségeket szerezzenek a kortárs üzleti kihívások kezeléséhez, és nemzetközileg is elismertek legyenek a különféle iparágakban.

A cél az Executive MBA program

A program célja az, hogy holisztikus perspektívát nyújtson a legfontosabb vezetési problémákról. A végrehajtói szinten meghozott taktikai és stratégiai döntések kezelése, a teljesítmény figyelemmel kísérése és a helyreigazító intézkedések meghozatala, az üzleti környezet változásainak kezelése, a kulcsfontosságú ügyek tárgyalása, rugalmas és hatékony kommunikációs rendszerek megtervezése - ezek a felelősségek szorgalmat, műszaki felkészültséget és érzelmi intelligenciát igényelnek. Executive MBA programunk elsősorban arra koncentrál, hogy segítsen neked növekedni vezetőként és megváltoztassa gondolkodásmódját. Nagy hangsúlyt fektetünk vezetői potenciáljának fejlesztésére.

Ez a program azt a célt tűzi ki, hogy segítsen önnek több dimenzióban történő kihívásban, és ennek eredményeként segítséget nyújt az intelligens megoldások kidolgozásában a fenntartható értékteremtéshez.

Célközönség

Minden MBA résztvevőnk kivételes. Ebből a sokszínűségből származik egy rendkívül gyümölcsöző tanulási kör. Diákjaink különböző iparágakból származnak, változatos szakértelemmel és üzleti tapasztalatokkal, és mindannyian osztják a növekedés iránti vágyát. Hisszük, hogy ha mindenki megosztja tudását és tapasztalatait, akkor mindenki profitál. Látni fogja az üzleti világot egy másik dimenzióban, és új lehetőségeket fedez fel.

A program célja:

 • nagy potenciállal rendelkező vezetők
 • emberek, akiknek tapasztalata van a felső vezetői pozíciókban
 • közép- és nagy magánvállalkozások tulajdonosai
 • az emberek, akik felsővezetőkké válnak

A követelménynek legalább 8 éves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie, amelyből öt évig menedzserként kell dolgozni.

135117_pexels-photo-618613.jpeg

Program és ütemezés

18 hónapos intenzív tanfolyamokon, workshopokon, élő megbeszéléseken és tanácsadásokon alapulva, a program résztvevői átgondolják a modern vezetők felelősségének minden dimenzióját.

A gyakorlati projektek, a legmodernebb megoldásokra (szoftverekre és adatbázisokra támaszkodó) üzleti szimulációk, prezentációk, vizsgák, és ami a legfontosabb, egy átfogó tanácsadási projekt biztosítja a résztvevők számára a legmodernebb eszközkészletet, amely képes karrierjük előmozdítására vagy a folyamatban lévő üzleti projekt megvalósítása.

Témák és ütemterv

 • Integrációs-információs munkamenet
 • Saját és csapatmenedzsment, valamint a felelősségvállalás a meghozott döntésekért

I. blokk: Alapvető vezetői tudás

Fedezze fel a modern gazdaságot formáló tendenciákat. Mutassa be annak következményeit vállalkozására a pénzügyi és vezetési területeken. Erősen megértheti a vállalati pénzügyeket, a stratégiai jelentéstételt, a marketing-, a mennyiségi és az analitikai technikákat. Fokozza a tárgyalási képességeit.

 • Vezetői gazdaságtan
 • Vezetői számvitel
 • Vállalati pénzügyek
 • Üzleti statisztikák
 • vezetés
 • Polgári és kereskedelmi jog
 • értékesítés
 • tárgyalások

II. Blokk: Stratégiai és taktikai irányítás

Terv készítése a vállalat összes erőforrásának kezelésére. Megérteni és megtervezni a versenyelőny forrásait. Fedezze fel a kulcsfontosságú tényezőket, és végezzen átfogó elemzést az üzleti teljesítményről. Rajzoljon egy ütemtervet a fontos stratégiai döntésekhez, és rendelkezzen megfelelő eszközkészlettel a végrehajtáshoz.

 • Stratégiai menedzsment
 • E-üzleti stratégiák
 • HRM stratégiák
 • Döntés támogató rendszerek
 • Stratégiai tárgyalások
 • Szimulációs üzleti játék

III. Blokk: Akcióképes vezetés

Tanulja meg a navigáló zavaró transzformációk navigálását. Készítse el digitalizálási stratégiáját vállalata számára. Fejleszti a csapat vezetési képességeit. Ismerje meg, hogyan lehet átalakítani a személyes vezetői tőkét egy vállalat versenyelőnyévé. Értékelje fel a bizalom és az etika szerepét a modern agilis irányítási struktúrákban. Gondolkozzon a belső kommunikációs rendszerek fejlesztésével.

 • Vezetés
 • Változáskezelés
 • Interperszonális kommunikáció
 • Érzelmi intelligencia - személyes vezetői eszköz
 • Digitális átalakítás
 • Stratégiai előny előteremtése az etikus viselkedés és bizalom révén
 • Hálózat
 • Professzionális nyilvános prezentáció

IV. Blokk: Nemzetközi perspektíva

Szerezzen nemzetközi perspektívát a kortárs vezetői kérdésekről. Tanulja meg az interkulturális különbségek kiaknázását. Ismerkedjen meg a nemzetközi iparági vezetők üzleti gyakorlatával.

 • Nemzetközi stratégia
 • Innováció és vállalkozói készség
 • Interkulturális vezetés
 • Vállalati látogatás

V. blokk: Konzultációs projekt

Ideje megfontolni a közelgő üzleti lehetőségeket, egy kulcsfontosságú projekt, amely karrierjét a következő szintre viszi. Új vállalkozás, felvásárlás, fontos működési átszervezések, M&A terv. Terveivel és feltételezéseivel az iparági szakértői testület szembesül és felülvizsgálja (garantálja a nyilvánosságra hozatalt)

Oktatási órák száma összesen: 580 * (beleértve az online órák 92 óráját)

* egy tanítási óra = 45 perc

A diploma megszerzésének feltételei

A tanulmányok írásbeli záró projekttel zárulnak le, amely megoldást kínál egy adott menedzsment problémára. A diplomaprojekt 3-4-es csoportokban készül, és a vizsgabizottság előtt védeni kell. A tanulmányok befejezésének további feltétele az, hogy a program négy félévében tanított kurzusokat teljesítsék.

Lakossági hét

A berlini lakossági hét folyamán a résztvevők számos tanfolyamon vesznek részt, amelyeket az ESCP Business School vezető karja tanít. A cél az, hogy a résztvevőknek nemzetközi perspektíva legyen a vállalkozói szellemről, a stratégiáról és az innovációról, amelyek az ipar bajnokai.

A lakossági hét folyamán a résztvevők két társaságot látogatnak meg, hogy feltárják a legjobb vezetési gyakorlatokat, elemezzék versenyelőnyeiket és megértsék az előttük álló kihívásokat.

Az Executive MBA korábbi kiadásaiban meglátogatott cégek:

 • 2017 - BMW motorkerékpárok és agy: eső
 • 2018 - APX Axel Springer Porsche, Talentwunder, KORSCH AG
 • 2019 - Bridgemaker és IC! Berlin.

Tanfolyamok:

 • Nemzetközi stratégia
 • Innováció és vállalkozói készség
 • Interkulturális vezetés

A résztvevők elismert hitelesítő információkat kapnak az ESCP Business School-tól: a „Nemzetközi menedzsment és vállalkozói készség” program befejezéséről szóló igazolást.

Tanácsadói projekt

A program egy konzultációs projekt előkészítésével ér véget. A projektek 3-4 résztvevőből álló csoportokban készülnek, amely ösztönzi a hálózatépítést és az ágazatközi interdiszciplináris menedzsment csapatok létrehozását, amelyek képesek komplex üzleti megoldások szállítására.

A projektek egy tapasztalt oktató felügyelete mellett készülnek. Mindeközben a résztvevőknek lehetősége van arra, hogy több véleményt kapjanak a projekt több szempontjáról. A program végén a projekteket szakértői testület védi.

Minden olyan magas szintű taktikai vagy stratégiai üzleti döntés, amelyet alaposan meghoztak, alapos elemzést és megbeszélést igényel. Míg egyesek átalakítják néhány új üzleti vállalkozás befejezésének gondolatát, mások komplex hierarchikus vállalati struktúrákat vezetnek, amelyek többszintű végrehajtási eljárásokat igényelnek, és konszenzusra törekszenek minden nagyszabású üzleti projekt megvalósításához. A Consulting Project Module felépítése lehetővé teszi az adott üzleti környezet sajátosságainak figyelembe vételét.

További lehetőség: Mesterképzés

Azok, akik hajlandók kibővíteni tudományos hátterüket, és elismert hitelesítő tanúsítványt szerezhetnek a Kozminski University dönthetnek úgy, hogy egy további félévvel meghosszabbítják tanulmányaikat, amelyek a Master of Management Program tantervére vonatkoznak.

A Menedzsment Mester egy szigorú tudományos program, amelyet a Kozminski University . Adminisztrátori fokozatként végzik. Általában a tanulmányok az elmúlt 4 félévben járnak, azonban az Executive MBA hallgatóknak csak egy félév további kiegészítő tanulmányokat kell elvégezniük a fokozat megszerzéséhez.

Tanfolyamok:

 • Kutatási módszerek: Minőségi és mennyiségi
 • Disszertáció szeminárium
 • Új termékfejlesztési folyamat
 • Tervezési gondolkodás az innovációs folyamatokban és innovatív kutatási technikák

Mester disszertáció

A Menedzsment Mester tanfolyamának mester disszertáció megvédése ér véget - egy akadémiai projekt, amelyet egy tapasztalt KU oktató felügyelete alatt készítenek. A disszertáció elsődleges megkülönböztető elemei a módszertani korrektség és az akadémiai szigor.

A disszertáció sikeres megvédése és az összes kötelező kurzus befejezése után a diplomások megkapják a Master of Management fokozatot.

Menetrend Osztályok az első félévben

Az osztályokra havonta egyszer vagy kétszer kerül sor:

 • Csütörtökön, 13:45 - 20:30
 • Péntek, 12:00 - 20:30
 • Szombaton, 8:45 - 15:45
 • 15-17.10.2020
 • 19-21.11.2020
 • 10-12.12.2020
 • 14-16.01.2021
 • 11-13.02.2021
 • 04-06.03.2021
 • 18-20.03.2021

Felvételi követelmények

A program első szemesztere ONLINE készen áll, ha szükséges, az osztályokat virtuális környezetben lehet levezetni.

A felvétel 2020. szeptember 15-ig tart nyitva, és a program várhatóan 2020 szeptemberében kezdődik.

A felvételi eljárás versenyképes és két szakaszból áll:

 1. felvételi GMAT-típusú teszt az egyetemi helyiségekben;
 2. felvételi interjú oktatókkal és oktatási tanácsadókkal.

A felvételi bizottság jelentős erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hallgatói testület sokszínű, képviseli a különböző iparágakat, életútvonalakat, vezetői pozíciókat és oktatási háttereket. A több szempont összevonása jelenti a program egyediségének forrását.

A követelménynek legalább 8 éves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie, ideértve 5 éves menedzserként végzett munkát és korábban befejezett felsőfokú végzettséget . Az angol nyelv ismeretét a felvételi teszt során ellenőrzik.

Kötelező dokumentumok

 • A felsőoktatási oklevél másolata
 • önéletrajz
 • Motivációs levél
 • Fénykép digitális formátumban (JPG)
 • Nemzeti személyi igazolvány vagy útlevél
 • A belépési eljárás díjának befizetésének igazolása

Ez arról tájékoztat, hogy ha a jelöltek száma túl alacsony, akkor a program nem indul el.

Tandíj és költségek

 • Felvételi eljárás díja: 950 PLN
 • Ár: 79 500 PLN - lehetőség három részletben történő fizetésre, egyenként 26 500 PLN
 • Az ár tartalmazza a KU diplomások kedvezményét: 71 550 PLN - három részletben történő fizetés lehetősége, egyenként 23 850 PLN
 • Az ár tartalmazza az egyszeri fizetés kedvezményét: 73 400 PLN
 • A felajánlott kedvezmények (kedvezmények diplomásokra, kedvezmények egyszeri kifizetésekre, esetleges további kedvezmények) nem halmozódnak fel.

A tandíj magában foglalja mind a Kozminski University tanított osztályokat, mind a külföldön oktatott osztályokat - a berlini ESCP-t (beleértve az utazás, a szállás és a szállás költségeit).

További lehetőség: Mesterfok költségek
 • Ár: 15 000 PLN - lehetőség három részletben történő fizetésre, egyenként 5 000 PLN
 • Az ár tartalmazza a KU diplomások kedvezményét: 13 500 PLN * - három részletben történő fizetés lehetősége, egyenként 4 500 PLN
 • Az ár tartalmazza az egyszeri fizetés kedvezményét: 13 850 PLN
 • A felajánlott kedvezmények (kedvezmények diplomásokra, kedvezmények egyszeri kifizetésekre, esetleges további kedvezmények) nem halmozódnak fel.
Bankszámla adatai

Kozminski University
03-301 Varsó, ul. Jagiellońska 57/59
BANK PEKAO SA Varsóban 20 1240 1024 1111 0010 1646 0637

számlák

Bárki, aki számlázás iránt érdeklődik, kérjük, forduljon Agnieszka Fabiańska asszonyhoz.

Alumni

"Ha ismételten úgy döntök, hogy egy Executive MBA-t akarok kezdeni, akkor határozottan azonnal ugyanazt a döntést hozom. Én továbbra is részesülök abban, amit megtanultam, és mindenekelőtt azokkal, akikkel találkoztam. Ez az Executive MBA két tagadhatatlan erőssége - a A program szintje és a közösség szintje - hatalmas lehetőségeket kínál a diplomások számára nemcsak fuvarozóik és üzleti életük növekedésében, hanem az életben is. Fejlesztésünk különféle szakaszaiban vagyunk, és különböző háttérrel érkezzünk, és pontosan ez az erősen motivált egyének keveréke teszi a Executive MBA tapasztalat olyan egyedi. "Dariusz Dolczewski
LINGARO webes és mobil + felhő vállalati megoldások kézbesítője

"Az Executive MBA program kihívásokkal teli és nagyon inspiráló idő volt számomra. Kihívás - mivel két évig a szakmai és a magánéletet a tanulással kellett összekapcsolnom - az intenzitás óriási volt. Inspiráló - mert gyakorlati tanulmányok - folyamatos tapasztalatcsere a magas szintű vezetők és a vállalkozók.A megbeszélésre nyitott előadószemélyzet magas szintje - sok esetben a piaci szakemberek - lehetővé tette a gyorsan változó környezetben a jövőbe való betekintést, amely kedvezően hatott a vállalkozói szellemre.

A program alkalmat teremtett számomra nagyon érdekes emberekkel való találkozásra és a szakmai hálózat jelentősebb bővítésére. Kozminski University garantálja az ismereteket, a gyakorlatot, az üzleti kapcsolatokat és gyakran a barátságokat is. Ennek a lehetőségnek a teljes kihasználása csak magunktól függött. "Sławomir Żurawski
Kereskedelmi igazgató - Nemzetközi és intermodális PKP CARGO SA

Az Executive MBA egyedülálló lehetőséget kínál a kapcsolatok hálózatának kibővítésére a saját szakterületén belül és kívül. Két éven belül sikerült felépíteni a különféle háttérrel rendelkező, megbízható szakértőkből álló csoportot.

Jelentős erőfeszítéseket és elkötelezettséget követelve, a tanulmányok elvégzéséről szóló döntés új készségekkel, ismeretekkel, fokozott önbizalommal és a további karrierlépések alapjával fizetett ki. "Agnieszka Durlej
A Pekao Bank Pénzügyi Piaci Értékesítési Iroda igazgatója

Hálózat

Úgy gondolják, hogy a hálózatépítés, valamint a kapcsolatok kiépítése minden üzleti vállalkozás középpontjában áll, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsunk Önnek az ilyen tevékenységekhez - a tanulmányaid alatt és utána is. Reméljük, hogy még miután elvégezte a Kozminski University és megszerezte MBA diplomáját, továbbra is kapcsolatba léphetünk Önnel. Mindig örömmel látjuk Önöket az MBA Alumni Reunionokon, a karácsonyi MBA Alumni Reunionokon, különféle hálózati rendezvényeken, a Kozminski Lions Versenyen és sok-sok más tevékenységen, amelyeket Önnek szervezünk!

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent ... Tovább

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent results in global and national educational rankings which shows the high quality of its programs and services. Due to these qualities, KU diplomas themselves have become coveted. The university’s offer includes various bachelor, master’s, MBA’s as well as Ph.D. programs. All of these are also offered in English. Kevesebb

Akkreditáció