Vigye karrierjét a következő szintre egy Executive MBA fokozattal (EMBA)

A Tulane Executive MBA (EMBA) program egyesíti a vezetőket és a szakembereket hét vagy annál több éves szakmai tapasztalattal. Ez a váltakozó hétvégi MBA vezetők számára tervezett program olyan fejlett üzleti ismereteket és vezetői készségeket kínál, amelyek szükségesek a magasabb kihívásokhoz való felkészüléshez, a karrierlehetőségek javításához és a vállalati növekedés ösztönzéséhez.

A 17 hónapos program összekapcsolja Önt Freeman világszerte elismert karjával és tapasztalt szakemberek hálózatával egyedülálló, interaktív tantermi környezetben. Kreatív problémamegoldási technikákat és stratégiai döntéshozó eszközöket fog kidolgozni, mind globális perspektívával.

Tapasztalat a Freeman Executive MBA tanulásban

A Freeman EMBA robusztus, széles körű tantervvel rendelkezik, amely kiterjed a menedzsment, a döntéshozatal modellezése, a pénzügy, a marketing, a vállalkozói szellem, a tárgyalások, a stratégia és a vezetés fejlett témáira.

Az Executive MBA koncentráció a pénzügyekben és a menedzsmentben, valamint a választható területeken, kezdve a vállalati stratégiától a globális marketingig és a portfólióelméletnél azt jelenti, hogy testreszabhatja Freeman EMBA tapasztalatait saját szakmai érdekeihez.

Tudjuk, hogy elfoglalt vagy. Ezért kezeli az összes adminisztratív adatot - a regisztrációtól, a könyvektől és étkezésektől kezdve a logisztikáig és a nemzetközi szemináriumig. Az EMBA programunkat elfoglalt dolgozó szakemberek számára terveztük, csakúgy, mint te.122434_emba-infographic.jpg

Executive MBA (EMBA) tanterv

Pre-program

Az EMBA tantervének megkezdését közvetlenül megelőző hónapokban a számviteli és kvantitatív készségek előkészítő tanfolyamai segítik a hallgatói készségek összehangolását a tanterv korai kurzusainak követelményeivel. A későbbi orientációs és csapatépítő ülések megismerik az új hallgatókat a politikákkal és eljárásokkal, valamint bemutatják a tanárokat, osztálytársaikat és a tanulmányi csapatokat.

Intenzív hetek

Az EMBA program januárban kezdődik egy hetes, az Intenzív I. hétig tartó munkamenettel. A hallgatók két tanfolyamot teljesítenek, beleértve a vizsgákat is, ebben a 8 napos intenzitásban. Itt a hallgatókat újra bevezetik az egyetemi életbe, és elkezdik gyakorolni az időgazdálkodást, a munka, az otthoni és az iskolai feladatok kiegyensúlyozását.

A multikulturális intenzív hetet a New Orleans-i campuson tartják a második év januárjában. Ezen intenzív II. Héten a hallgatók új globális tanulmányozó csoportokat alkotnak, együttműködve és osztálytermet osztva az EMBA kollégáikkal Tulane partner-egyetemein Ázsiában, Európában és Latin-Amerikában.

Alternatív hétvégék

Az I. intenzív hét után az osztályok egy alternatív hétvégi struktúrára lépnek, ahol a hallgatók az alternatív hétvégék pénteken és szombatjain vesznek órákat. A két kurzus sorozatát általában hét alatt fejezik be.

választani

A tanterv második felében választható kurzusokat vezetnek be. A hallgatók pénzügyi vagy vezetői koncentrációkat kereshetnek, ha kiválasztják a választható kurzusvonalakat ezeken a területeken.

Nemzetközi szeminárium

Ez a külföldi szeminárium globális mélységet hoz a programhoz, elsődleges ismereteket adva a hallgatóknak a globális üzleti és menedzsment gyakorlatokról. A szeminárium összes foglalását, szállítását, szállását és logisztikáját kezeljük.

A nemzetközi üzleti szeminárium a külföldi üzleti tevékenység stratégiai és operatív kérdéseire összpontosít.

A mai piacok és gazdasági kölcsönös függőségük megköveteli, hogy a vezetők megértsék a globális stratégiai követelményeket. Ez az alapvető vezetői ismeretek teszik ezt a nemzetközi üzleti tapasztalatot az EMBA tantervének kritikus és szükséges elemévé.

A nemzetközi szeminárium során:

 • A hallgatók feltárják a globális üzleti kezdeményezéseket befolyásoló gazdasági, technológiai és politikai környezetet, és felfedezik a fogadó ország sajátos globális üzleti lehetőségeit.
 • A hallgatók fejleszteni tudják a globális üzleti kihívásokat és a menedzsment stratégiákat e kihívások leküzdésére.
 • A hallgatók első kézből megismerik a globális üzleti kultúrát és a gyakorlatot a nemzetközi üzleti vezetőkkel való személyes kapcsolat révén.
 • A hallgatók megtanulják a vállalkozások előtt álló konkrét kihívásokat és a kihívások kezelésére alkalmazott stratégiákat.
 • A hallgatók gyakran közvetlenül működnek együtt ezekkel a globális vállalatokkal a valódi üzleti problémák megoldása érdekében.

A szemináriumon minden akadémiai és logisztikai tervezést végzünk, beleértve a repülőjegyeket, a földi szállítást, a logisztikát, a szállást, a csoportos étkezést és a vállalati látogatásokat. Ezeket a szemináriumi költségeket belefoglalják a program teljes költségébe. Az egyetlen járulékos költség magában foglalja a strukturált ütemezésen kívüli egyéni étkezéseket és a személyes költségeket.

A szeminárium rendeltetési helyét általában nyolc-tizenkét hónappal előre meghatározzák. Az elmúlt években szemináriumokat tartottak Pekingben, Fokvárosban és Párizsban, mindegyik különálló és kulturálisan egyedi üzleti környezetet mutatott be a hallgatóknak.

célok:

 • megérteni a 21. századra és azon túlmenő globális stratégiai követelményeket,
 • vita indítása a globális üzleti kezdeményezéseket befolyásoló gazdasági, technológiai és politikai környezetről,
 • információ szolgáltatása a fogadó ország sajátos globális üzleti lehetőségeiről,
 • hogy jobban megértsék azokat a kihívásokat, amelyekkel az üzleti vállalkozások a fogadó országban szembesülnek,
 • hogy megismerje azokat a stratégiákat, amelyekkel a kihívásokkal szemben közvetlenül a menedzserektől kaphattak megoldást.

Költség

A szeminárium költségeit, beleértve a repülőjegyeket, a szállást és az étkezést, beleszámítják az Executive MBA program költségei.

Keress karrier tőkét egy Executive MBA

Miután elvégeztük Executive MBA programunkat, rangos és értékes MBA diplomával rendelkezünk olyan programból, amelyet folyamatosan a világ legjobbjai között vezetnek a vezető üzleti kiadványok. A Freeman EMBA hallgatói az üzleti döntéshozatal holisztikus megértését és a tudástőkét proaktív, hatékony üzleti vezetőkké fejlesztik karrierjük során.

Fedezze fel külföldi üzleti tevékenységeket az EMBA programunkkal

Minden évben, Executive MBA hallgatóink külföldre utaznak, hogy első kézből globális üzleti perspektívát szerezzenek. Diákjaink alaposabban megértik a nemzetközi piacokat és versenyelőnyeiket. A rendeltetési helyek között Latin-Amerika, Ázsia és Európa országai szerepelnek.

A Nemzetközi Szeminárium során meg fogja vizsgálni a technológia, a gazdaság, a politika és a kultúra metszéspontját, miközben ezek formálják a globális üzleti kezdeményezéseket. A hallgatók megismerkednek a fogadó ország egyedi üzleti lehetőségeivel, és kölcsönhatásba lépnek a globális döntéshozókkal. A szeminárium szerves része az EMBA programnak, és benne van a program költségében.

Jelentkező képesítések

Az Executive MBA Felvételi Bizottság ezen felvételi kritériumok alapján értékeli a Tulane Executive MBA program minden jelöltjét.

 • Szakmai tapasztalat és vezetői potenciál: A pályázóknak legalább hét éves teljes munkaidős posztgraduális posztgraduális tapasztalattal kell rendelkezniük, ebből öt évben jelentős vezetői felelősséggel kell rendelkezniük. A bizottság mérlegeli a karrier előrehaladása, a mélység és a tapasztalat szélessége, valamint a vezetői felelősség szintje alapján történő kivételeket.
 • Bizonyított képesség: A jelölt tudományos képességének értékelésekor a bizottság figyelembe veszi a jelölt szakmai történetét és tudományos teljesítményét, amelyet egy önéletrajz és az átirat bizonyít.

jelentkezési követelmények

 • Fokozat követelményei és átiratai: alapképzésre van szükség; azonban a felvételhez sem üzleti diplomára, sem speciális üzleti kurzusokra nincs szükség. A résztvevő főiskolák és egyetemek hivatalos átiratát a jelöltnek meg kell kérnie, és közvetlenül el kell küldenie a Tulane Egyetem alkalmazandó felvételi hivatalához. Az e-mail és a postai címek az oldal alján találhatók. Korlátozott számú nem fokozatmentes jelöltet lehet felvenni a programba, kivéve a felvételi politikákat. A nem fokozatmentes pályázók felvételi folyamata versenyképes, nagyon szelektív, és csak a kiemelkedő jelentkezőket veszik figyelembe a felvétel. A GMAT-t minden nem dedikált jelöltre szükség van.
 • Folytatás: A foglalkoztatási előzményeket és az akadémiai hátteret részletező önéletrajz Sorolja fel a szakmai megkülönböztetéseket, kapcsolatokat és tevékenységeket.
 • GMAT: GMAT-mentességeket kínálunk - kérjük, küldje el önéletrajzát az lrabon@tulane.edu e-mail címre előzetes értékelés céljából. Miután megkapta az önéletrajzát, visszajelzéssel kapcsolatba lépünk Önnel a képesítésével vagy kérdéseivel további vita céljából.
 • Rövid válaszú esszék: Két esszére van szükség, és nem lehet több, mint 350 szó. Az esszé a legjobb módja annak, hogy bemutatkozzon a Felvételi Bizottsághoz.
 • Személyes interjú: Az interjú segíti a bizottságot a jelölt erősségeinek, motivációinak, személyes elkötelezettségének és a program követelményeinek való megfelelés képességének felmérésében. Az interjú lehetőséget nyújt a jelöltnek arra, hogy kérdéseket tegyen fel és megvitassa az egyes szempontokat a program igazgatójával. Az interjú ütemezéséhez lépjen kapcsolatba az alkalmazandó irodával. A korai interjúkat ösztönözni kell.
 • Ajánlások: Két javaslat szükséges, amelyek igazolják a pályázó tudományos és szakmai képességeit. Az egyik ajánlást a jelölt szervezetének magas rangú tisztjének kell benyújtania. A másodikat közvetlen felügyelőtől (vagy önálló vállalkozók esetében, üzleti munkatárstól) kell levonni, akik személyes ismeretekkel rendelkeznek a jelölt munkájáról.
 • Jelentkezési díj: A jelentkezési lap benyújtásával együtt a vissza nem térítendő 125 USD-os jelentkezési díj szükséges. Ezt a díjat online hitelkártyával lehet fizetni. A csekkeket vagy pénzátutalásokat az alábbi címekre lehet elküldeni. Ez a díj mentesül azon pályázók számára, akik az elmúlt évben információs ülésen vettek részt.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus Tulane A B Freeman School of Business »

Utoljára frissítve Október 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
17 hónapok
Részidős oktatás
Price
98,900 USD
A tandíj tartalmazza a regisztrációt és a kurzusdíjakat, az előkészítő órákat, az összes szükséges tankönyvet és tananyagot, tanulmányi laboratóriumokat, reggelit és ebédet osztálynapon, repülőjegyet, szállodát és csoportos étkezést a nemzetközi szeminári
Deadline
nov. 1, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
End Date
Május 2021
Jelentkezési határidő
nov. 1, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
nov. 1, 2019
End Date
Május 2021