Hivatalos Leírás

Executive MBA összpontosít a vállalkozói

Flanders Business School látja vállalkozói és innovációs egyik fő kulcsa a társadalmi haladás, még akkor is kiterjesztő értelmezése, hogy a „vállalkozás”. Nézetünk szerint, azaz vállalkozói sokkal több, mint indít egy új vállalkozás. Ez magában foglalja például a. is új tevékenységek meglévő szervezetek (vállalati vállalkozás vagy intrapreneurship).

Látjuk mi campus, mint egy hely a nyílt vita (üzleti modell) innováció, stratégia és menedzsment: célunk, hogy támogassa a személyes kezdeményezés diákjaink. Tesszük ezt egy nyitott, a szabadság kultúrája és a szolidaritás. Ezért erősen inter- és multidiszciplináris orientált, és mi aktívan együttműködik partnereivel itthon és külföldön.

Fókuszban a vállalkozó szellem és innováció: az Executive MBA központi

A Executive MBA program kétségtelenül a legjobb példa a mi ambíció. Ez a kétéves program ötvözi az elméleti képzés és egyéni coaching pillanatok, melyek beépített maga körül a valós életben vállalkozói utazások a résztvevők.

Az a tapasztalatunk, hogy a diákok, az E folyamat során, jobb kilátást magukat, vágyaikat, azok erősségeit és a javulást. Ott felvenni, mind a szakmai és a személyes környezetben, az előnyöket. Mi ezért győződve arról, hogy mi Executive MBA program készíti fel a következő lépés a szakmai karrier.

„Az Executive MBA program a flandriai Business School a vállalkozói erősítése érdekében mind az üzleti és a személyes betekintést kívül a szokásos komfort zónában, így egy újabb, alternatív pillantást üzleti kihívásokra.”

Egy Van GervenÜzletág-igazgató, Vaccines, a Pfizer

Erős hatással előmenetel

Több mint 70% -a diplomások megerősíti MBA program Flanders Business School volt egy erős vagy nagyon erős hatással vannak a pályájuk során. Öregdiák jobban tudatában vannak a szerepük belül a társaság - és jövőbeli kilátásai, illetve annak hiánya. Azzal a ténnyel, hogy fejlesszék képességeiket a képzést, ez azt jelenti, hogy gyakran döntő döntéseket. Közel fele öregdiák dönt, hogy megvalósítsa a vállalkozói ambíciói által saját vállalkozás elindítására, vagy önálló vállalkozók. A fenti megszerzése MBA fokozatot vezet a hitelesség és a hitel belül a vállalkozások és gyakran azt jelenti, első lépéseként promóciós és / vagy egy funkció a fedélzeten szinten.

A diploma és a konkrét, megvalósítható üzleti

Flandriában Business School közeledünk üzleti utat, amely tapasztalja minden diákjaink személyes módon. Úgy döntünk, ez az útvonal közepén oktatási, ami tükröződik a szerkezet a programot.

Ellenkező esetben meg fogja találni az összes tantárgyat a tananyag, hogy Ön is megtalálja a „standard” MBA képzés. Ez a kombináció a jó tréning a személyi vállalkozók - path MBA Flandria Business School egyedülálló: a program a vállalkozói tehetség a lehetőséget, hogy dolgozzon szabadon és igazán hozzájárulnak, hogy a jövőben az üzleti. Ezért fizetünk állandó figyelmet, hogy konkrét esetekben, és időbe telik, hogy megvitassák a legjobb gyakorlatokat. Ahol lehetséges, a mi is eltérjen az esetekben, amelyek bemutatják a résztvevők által.

A Executive MBA kiemelkedik még a hagyományos MBA program az a követelmény, hogy meg kell adnia egy igazolást is annak érdekében, hogy - a jogosult az MBA címet. A hagyományos vizsgálata elméleti tudás, mert akkor is értékelni kell a képessége, hogy ezt a tudást a gyakorlatban. A második évben az MBA program teret és támogatást nyújtott a vállalkozói szellem -, hogy ambícióit a gyakorlatban. Megtanulod, hogy keressenek egy értékes üzleti lehetőséget, védi a csoportot, és fejleszteni a gondolat, hogy a megalapozott kutatás, ami egy életképes üzleti tervet.

Flandriában Business School akkor nem csak végzős a diploma, amely arra szolgál, bizonyítja az a tudás és készségek, hanem a vállalkozói szemlélet és konkrét üzleti tervet. Mi ezért bízik abban, hogy a mi MBA is készít, a következő lépés a karrier!

Gyere felel során az MBA tájékoztató előadásokat, vagy lépjen kapcsolatba velünk

Flanders Business School meghívja ambiciózus szakemberek a vita. MBA jelöltek bátran és kötetlen légkörben, hogy találkozzon a FBS elképzelés vállalkozási és innovációs program és megközelítés. Ez is egy kiváló lehetőség, hogy megfeleljen a tanárok, az alkalmazottak és az öregdiákok.

Egy holland program egy nemzetközi perspektíva

Fókuszban a kölcsönhatás

Míg egyes üzleti iskolák döntenek, hogy ajánlják fel teljes program angol nyelvű, amely lehetővé teszi számukra, hogy még toborozni nemzetközileg, már döntött, hogy FBS-hez MBA képzés elsősorban holland. Ez egy tudatos választás, amely egy kiterjesztése a végrehajtás a mi MBA. Az általunk használt eset alapján fejlesztése és alkalmazása a beton, az új üzleti modellek helyi szereplők. Továbbá azt találtuk, hogy a holland és a nyelvi több vita és megkönnyítse engedélyek során különböző szemináriumokon.

Ez a választás a holland, persze, azt jelenti, hogy a mi MBA hallgatók érkeznek szinte minden Flandria. Még azt is fenntartani a szükséges nemzetközi, sőt globális perspektíva. Megértése az inter - nemzeti kontextust, amelyben a vállalatok működnek ma egyszerűen elengedhetetlen. Nemzetközivé nyit új növekedési kilátások, még cégek kezdeni kicsi.

A nemzetközi komponens hozzuk be a tantervbe a mi MBA program, többek között a nemzetközi pályán rendezett kétévente az első és a második évben MBA össze, és szerves részét képező a tréning. Ön is megtalálja ezt a komponenst a vezetői tájékoztatók nemzetközi behelyezés, rendszeres cseréje - projektek és látogatások a partner intézmények. Ezek nyitott MBA hallgatók és öregdiákok. Célunk, hogy minden évben szervezzen két nemzetközi programokban.

Program oktatási nyelve:
Holland
This course is Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
2 Év
Nappali
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school