Read the Official Description

Tanulmányozza az Executive MBA-t a The Shard Londonban részmunkaidőben két év alatt.

A világ 10. helyezettje, a Warwick Executive MBA adja meg a stratégiai vezetői képességeket, amire azonnali hatást kell kifejtenie.

Világhírű oktatási és kutatási tevékenységünk innovatív kultúrájával és átfogó vezetési és fejlesztési támogatásával együtt olyan készségeket, alkalmasságot és elképzelést biztosít Önnek, amellyel meg kell indítania saját vállalkozását, gyorsítania kell a C-lakosztályt, vagy át kell alakítania a karrierjét újradefiniálással a következő lépéseket.

Lenyűgöző rangsoraink és minőségi tanításaink vonzzák a legambiciózusabb és legdinamikusabb vezetőket, biztosítva, hogy mind a legjobb, mind pedig a legjobbat tanulja. Az osztálymérete jellemzően 20-40 résztvevő között van, lehetővé téve, hogy teljes mértékben integrálj és építsek erős kapcsolatokat, amelyek egy életen át tartanak.

A The Shard MBA-jának tanulmányozása fenntartja a közeledést a világ egyik legelterjedtebb vállalatához, amelynek székhelye a városban van. Ezzel kombinálhatjuk gyakorlati tanárainkkal, és kapsz első kézből származó, szektorvezető tudást, amelyet közvetlenül a globális szervezeteddel alkalmazhatsz, amikor hétfőn visszatérsz az irodába.

Tanulmányozzon Executive MBA-t az opcionális Egészségügyi, Pénzügyi, Vállalkozói vagy Stratégiai Vezetői szakmával, hogy felkészülhessen az Ön által kiválasztott iparág speciális ismereteire.

A korszerű kurzusinformációk és a tandíjak tekintetében látogasson el a www. WBS .ac.uk

* A The Economist / WhichMBA-ban? 2018 Executive MBA rangsor.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Warwick Business School »

Last updated December 8, 2018
This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
ápr. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
ápr. 2019
Application deadline

márc. 2019

ápr. 2019