Executive MBA (Warwick)

Általános információk

Program leírás

Executive MBA

A Economist / WhoMBA a világ 10. és az Egyesült Királyságban a 2. helyet foglalja el? 2018 Executive MBA rangsorolás, Executive MBA programunk megadja neked a stratégiai vezetői képességeket, amelyekre szükség van az azonnali hatás eléréséhez. A velünk töltött ideje alatt és azon túl is támogatni fogjuk és motiváljuk Önt, valamint ösztönözjük, kritizáljuk és kihívjuk Önt, hogy hozza elő a belső változáskészítőt.

Tehát, ha izgatottan keresi a nagyobb képet, ha készen áll a hálózatának kibővítésére, ha az eszközöket szeretné megváltoztatni karriered következő lépésében, akkor az Executive MBA program lehet az, amit keres.

Magas rangú Executive MBA
A Warwick Executive MBA a világ 10., az Egyesült Királyságban a 2. helyezett *. Hírnevünk az egészséges egyensúlyra épül az elmélet és a gyakorlat között; és egy olyan kultúra, amely kihívásokat támaszt a feltételezésekkel, túlmutat az osztálytermen, és hisz az üzleti életben mint a hatalom hatalma. Büszkék vagyunk arra is, hogy az első brit üzleti iskola háromszor akkreditálva voltunk, és megkaptuk az Athena SWAN ezüst díját a nemek közötti egyenlőség javításáért.

Változatos perspektívák
Csatlakozni fog más Executive MBA résztvevőkhöz, akik a legkülönbözőbb országokból és háttérből származnak, így lehetőséget biztosítva az Ön számára új hangok, új nézőpontok és új ötletek megosztására. Társaik mellett a világ minden tájáról érkező látogató hallgatókkal találkozni fognak, és globális szervezeteket tanulmányozhatnak. Vállal egy tengerentúli modult, amelyet vagy egyik partnerintézményünk, vagy a WBS szállít.

Vezető tudósok és gyakorlati professzorok
Ösztönözni fogja a világ vezető akadémikusaitól, és megtanulhat azoktól az idősebb üzletemberektől, akik csatlakoznak hozzánk mint gyakorlati professzorok. Fejleszteni fog egy kíváncsi és vállalkozó szellemet, amely lehetővé teszi, hogy pozitív hozzájárulást nyújtson szervezetéhez a karunk transzformatív kutatásának köszönhetően, amely alátámasztja a tanítást.

Üzleti és vezetői készségek, amelyeket azonnal felhasználhat
Támogatjuk Önt a teljes potenciál felszabadításában azáltal, hogy intenzív vezetői fejlesztést biztosítunk a program során; lehetővé téve, hogy az osztálytermében megtanult ötleteket, elméleteket és megoldásokat egyenesen a munkahelyére vigye, így akár pozitív hatást gyakorolhat a már létező valamelyik fejlesztésére, akár valami új elindítására.

Személyre szabhatja MBA pályafutási törekvéseit
A szemtől szembeni választani lehetőségek széles választékával, valamint a távoktatás további lehetőségeivel választhat, és az MBA az érdeklődésre számot tartó területeken fókuszálhat. Önnek lehetősége van arra is, hogy specializálódja az MBA-t az egészségügyben, a pénzügyekben, a vállalkozásban vagy a stratégiai vezetésben.

A korszerű kurzusinformációk és a tandíjak tekintetében látogasson el a www. WBS .ac.uk.

* Az Economist / WhichMBA-ban? 2018 Executive MBA rangsor

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Tovább

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Kevesebb

Akkreditáció