Executive MBA

A világ 10. helyezettje *, a Warwick Executive MBA adja meg a stratégiai vezetői képességeket, amelyekre azonnali hatást kell kifejtenie.

Világhírű oktatási és kutatási tevékenységünk innovatív kultúrájával és átfogó vezetési és fejlesztési támogatásával kombinálva olyan készségeket, alkalmasságot és elképzelést biztosít Önnek, amely a saját vállalkozása megkezdéséhez, a C-csomaghoz való gyors eléréshez, vagy a karrierjének átalakításához szükséges a következő lépések újradefiniálása.

Lenyűgöző rangsoraink és minőségi tanításaink vonzzák a legambiciózusabb és legdinamikusabb vezetőket, biztosítva, hogy mind a legjobb, mind pedig a legjobbat tanulja. Az osztálymérete jellemzően 25-40 vezetõ között van, amely lehetõvé teszi, hogy teljes mértékben integrálódj és építsek olyan erõs kapcsolatokat, amelyek élettartama végéig tart.

Vegyen fel új ötleteket közvetlenül az osztályteremből a mindennapi munkájukba, és mutassa be az új készségeket, ahogyan fejlődnek.

A professzorok által vezetett interaktív megbeszéléseken részt vehet, amelyek lehetővé teszik, hogy a különböző üzleti hátterű és kultúrájú társaikkal beszélhessenek meg a koncepciókról és elméletekről, és együtt találhat új és hatékony módszereket a valódi munkahelyi forgatókönyvekhez való alkalmazásra.

Tanulmányozzon Executive MBA-t az opcionális Egészségügyi, Pénzügyi, Vállalkozói vagy Stratégiai Vezetői szakmával, hogy felkészülhessen az Ön által kiválasztott iparág speciális ismereteire.

Minden információ helyes a kiadás időpontjában. A korszerű kurzusinformációk és a tandíjak tekintetében látogasson el a www. WBS .ac.uk.

* Az Economist / WhichMBA-ban? 2018 Executive MBA rangsor

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Warwick Business School »

Utoljára frissítve December 8, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint