Executive MBA (spanyolul)

EAE Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA (spanyolul)

EAE Business School

A Mester Executive MBA Barcelona vagy Madrid SKV célja, hogy fokozza és bővítse üzleti kompetenciák és szakmai szereplők, hogy ilyen képzés a vezetők számára, akik a kereslet a két vállalat.

A program során a résztvevő készségeket fejleszt futtatásához szükséges egy üzleti projekt.

Okai a mester Executive MBA Barcelona vagy Madrid SEA: 1. Az SKV Executive MBA lehetővé teszi, hogy végre, közben augusztus hónapban, a lakossági program három hétig Fejlett üzleti stratégia La Verne Egyetem (California). A program tanított angol, lehetővé teszi a hallgató, hogy megosszák a családjával.

2.. A legjobb jóváhagyását, hogy az öregdiák, aki pozíciókkal a nemzetközi felelősség a legjobb cégek: Repsol, a Banco Santander, a Philips, a Nestlé, a Bayer, a Diageo, a P & G, többek között. Mi is a legjobb elismerést az üzleti: több mint 3000 partner cégek.

3.. Fejvadász érintkezve 10 különböző nemzetközi cégek pihenni, ahogy Foglalkoztatási ügyvezető partnere, Company fejvadász nap és kerekasztal.

4.. A fejlődés az üzleti terv az egész MBA ügyvezető által felügyelt kolostorromjai EAE, ösztönzi a végrehajtása során a készségek és kompetenciák szerzett a program során. A program magában foglalja a végrehajtás egy üzleti játék.

5.. A résztvevők a Executive MBA program végzett lakossági hétvégén, az egyik legfontosabb eleme az Executive MBA. Ez a lakossági segíti a résztvevők megismerik a két fő szempontok az irányítás fejlesztése: a szokások csapatmunka és javítja az emberi tényező az integráció a csoport.

6.. EAE az egyik legjobb 30 üzleti iskolák a világon (Copyright 2014 Amerika Economia) és a második legjobb üzleti iskola Spanyolországban (Copyright MERCO 2015).

Célok

A Mester Executive MBA Madrid és a Barcelona, ​​amelyről bővebben: 1. SIKER ÉS változó globális környezet: Hogy előkészítse a résztvevő, hogy vezető szerepet átalakítja globalizált, versenyképes és szakosodott vállalkozások.

2.. Készségfejlesztés: Meg kell erősíteni a vezetési ismeretek, mint a vezetés, tárgyalás, nyilvános beszéd, az emberek kezelése és interkulturális készségeket.

3.. Vezetők Multinacionális környezet: képzés a vezetők számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy a stratégiai gondolkodás, az innováció és a vállalkozói készségek szükségesek, hogy a fenntartható versenyelőnyt időben eszközöket.

4.. ÁTTEKINTÉS: Hogy támogassák a menedzsment ismeretek a résztvevő a globális szempontból a társaság, ami az integráció valamennyi szervezeti egység a szervezet átfogó stratégia.

5.. Vezetői csapat: Szerezz interperszonális és csoportos készségek, hogy egy együttműködő, magabiztos és a részvételi munkát egymás között a csapat minden tagjának, hogy dolgozzon.

6.. SZAKMAI Hálózat: Létrehoz hatalmas szakmai együttműködést a hálózatosodás folytatott a többi a program résztvevői, ami elősegíti a szakmai tapasztalatcsere és a valódi sikertörténet.

Állásajánlatok

Karrier Services Szakmák EAE Business School előmozdításáért felelős, és szolgálhat a találkozási pont a diákok, öregdiákok, a vállalati partnerek és más üzleti csoportok érdekelt bérleti szakemberek EAE. Évről évre, ez a szolgáltatás segít sok diák kezdeni egy szakmai kapcsolat során a Mester Executive MBA és annak befejezését követően.

Kettős Diploma

Emberek, akik sikeresen a programot keresni a címet Executive MBA EAE Business School. Emellett a résztvevők, akik megfelelnek a tanulmányi követelmények létre fogja érni a diploma MBA - Master in Business Administration a Műszaki Egyetem Catalunya (ha a program történik Barcelona), illetve a mértéke Master in Business Administration, Vezetés és szervezés üzleti a király Juan Carlos Egyetem (ha végzett Madrid).

Ahhoz, hogy a fokok, hogy adjon az egyetemeken, meg kell felelnie az alkalmazandó követelmények mindkét intézmény.

Felvételi folyamat

Az alapvető célunk felvételi folyamat a Mester Executive MBA célja, hogy biztosított legyen a jelentkezők, a szakmai és tudományos tananyag. Minden résztvevő kell, hogy a legtöbbet kihozni ebből a tanulási tapasztalat révén olyan környezetben, ahol lehetőség van, hogy dolgozzon ki egy hosszú távú kapcsolat osztálytársaival, a tanárok és öregdiákok. Az alkalmazás elindításához folyamat, meg kell töltse a megfelelő formában, hogy a jelölt profilját lehet mérni, a Tanulmányi Bizottság. Ha a felbontás felvételi által kiadott Tanulmányi Bizottság az Executive MBA pozitív, a jelölt képes lesz jelentkezni erre a mester.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
12 hónapok
Nappali
Price
ár
28,000 EUR
Locations
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt