Executive MBA - 22 hónap

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A mozgó vezetők számára az RSM-nél tovább kell vezetni a karrierjét.

A jövő építése több, mint szószólások és névjegykártyák. A növekvő ügyvezetőként pontosan tudja, mit értünk. A siker nagy ötleteket és világos vezetést igényel. Kritikus szemmel veszi figyelembe a fenntartható döntéseket, amelyek hosszú távon értéket teremtenek. Szükség van egy erős szakemberek hálózatára, akik készek nagy lépésekre - és alig várják, hogy segítsenek. Ezek minden időkben tisztelt holland érték, amelyek évszázadok óta fényes karriert építenek szerte a világon. És az RSM-nél közvetlenül megszerezheti ezt az értékes gondolkodást - ez beillesztésre kerül a részmunkaidős Executive MBA minden aspektusába, amelyet angolul, a nemzetközi üzleti nyelvvel tanítanak. Tudja meg, hogy a holland értékeknek a nemzetközi üzleti oktatáshoz történő alkalmazása Európában kibővíti befolyását és tovább hajtja karrierjét, mint gondolnád. Ezt fedezi fel az Erasmus Egyetem Rotterdami Menedzsment Iskolája.

Program egy pillantással

Ki a program?

Motivált, tapasztalt, karrier középkorú egyének, akiknek a vágya van a munka és a tanulás összekapcsolására, hogy javítsák vezetési lehetőségeiket. Általában olyan vezetők, akiknek nemzetközi háttere van, alapképzettséggel (vagy azzal egyenértékű) és legalább négy év posztgraduális szakmai tapasztalattal, valamint az angol nyelv megfelelő ismeretével rendelkeznek.

Milyen igényeket támaszt a program a résztvevők számára?

Lehetőség a menedzsment készségek továbbfejlesztésére professzionális és kihívásokkal teli környezetben hasonló gondolkodású egyénekkel, vezetői készségeik fejlesztése és egy nemzetközi hálózat fejlesztése az idősebb vezetői szerep felkészülésére.

Mit kap a résztvevő a programból?

  • Egy MBA diplomát az egyik legjobb üzleti iskolából;
  • Egy olyan program, amely ötvözi az elkötelezettséget a kényelemmel, valamint az üzleti ismeretek és az újonnan szerzett készségek azonnali alkalmazását és keresztmegtermékenyítését;
  • A program során beágyazott szakmai vezetői készségek fejlesztése;
  • A fenntarthatóság és az innováció gyökerein alapuló menedzsment program, amely alapot nyújt az üzleti és a közösség vezetésének folyamatos fejlesztéséhez.
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Kevesebb