A mozgó vezetők számára az RSM-nél tovább kell vezetni a karrierjét.

A jövő építése többet vesz igénybe, mint buzzwords és business cards. Mint egy vezetõ a felemelkedésnél, pontosan tudja, mit értünk. A siker nagy ötleteket és világos vezetést vesz. A kritikus szemmel szemléli a hosszú távon értéket teremtő fenntartható döntések meghozatalát. Olyan szakemberek hálózatát veszi igénybe, akik készek arra, hogy nagy lépéseket tegyenek - és szívesen segítenek Önnek. Ezek mind olyan időnként elismert holland értékek, amelyek évszázadok óta építették világszerte a karriert. És az RSM-nél közvetlenül profitálhat az ilyen értékes gondolkodástól - ez a részmunkaidőben működő Executive MBA minden aspektusába beletartozik, amelyet angolul, az üzleti világ nemzetközi nyelvén tanítanak. Tudja meg, hogyan alkalmazza a holland értékeket egy nemzetközi üzleti oktatáshoz Európában, bővíti befolyását, és tovább növeli karrierjét, mint azt valaha is gondolná. Ezt fogod felfedezni a Rotterdam School of Management-ben, az Erasmus Egyetemen.

Program egy pillantással

Ki ez a program? Motivált, tapasztalt, középhaladó egyének, akik szeretnék kombinálni a munkát és a tanulmányokat, hogy javítsák vezetői lehetőségeiket. Jellemzően a nemzetközi háttérrel rendelkező vezetők, az alapképzés (vagy azzal egyenértékű), valamint legalább négyéves posztgraduális szakmai tapasztalat, valamint az angol nyelv jó irányítása. Milyen igényeket támaszt a program a résztvevők számára? Lehetőség arra, hogy továbbfejlessze a vezetői készségeket egy hasonlóan gondolkodó egyénekkel együtt, professzionális és kihívásokkal teli környezetben, fejlessze vezető pozícióit és fejlessze a nemzetközi hálózatot a vezető vezetői szerepkörök felkészítésében. Mit vesz részt a résztvevő a programból?

  • Egy MBA diplomát az egyik legjobb üzleti iskolából;
  • Egy olyan program, amely ötvözi az elkötelezettséget a kényelemmel, valamint az üzleti ismeretek és az újonnan szerzett készségek azonnali alkalmazását és keresztmegtermékenyítését;
  • A program során beágyazott szakmai vezetői készségek fejlesztése;
  • A fenntarthatóság és az innováció alapját képező menedzsment program alapot szolgáltat az üzleti és közösségi vezetés folyamatos fejlesztéséhez.
Program oktatási nyelve:
Angol
Rotterdam School of Management | Erasmus University

2 további kurzus Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
jan. 2021
Duration
22 hónapok
Részidős oktatás
Price
53,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2021
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2021

Location
Jelentkezési határidő
End Date