Executive MBA Americas

Általános információk

Program leírás

A hétvége, a városa - keresni egy Ivy League MBA-t az otthonhoz közel.


Az Executive MBA Americas programot úgy alakították ki, hogy megfeleljen a dolgozó szakemberek igényeinek, akik karrierjüket megpróbálták megszakítani. Keressen MBA-t minden órában szombaton és vasárnap a helyi városhoz kapcsolódó osztályteremben.


Mi teszi az Executive MBA Americas programot másképp?

Nemzetközi osztályterem és hálózat. Kapcsolatba léphet az osztálytársakkal egész Észak- és Dél-Amerikában élő, interaktív videokonferenciákon keresztül, amikor személyi osztályokon részt vesz a város kohorszjával.

Az Amerika valóban globális program, amely előrelépi karrierjét és növeli vezetői potenciálját. Ez a Executive MBA program felajánlotta a Smith School of Business-t a Queen's University-ben. 17 hónapon belül befejezed a tanfolyamodat, és két MBA-t kapsz: egyet a Cornell Egyetemen és egyet a Queen's University-től.


Tanterv és tanárok

A Johnson Executive MBA Americas programja integrált és szekvenált általános menedzsment tantervet kínál a testreszabott projektekkel és esetekkel párosítva. A tanfolyamok a menedzsment alapjaira, a stratégiai gondolkodásra, a vállalkozói szellemre, a vezetőségre és többre összpontosítanak. Egy új projektet vagy tanácsadási projektet és egy csapatalapú globális üzleti projektet is készít nemzetközi szinten.


Diák tapasztalat

Minden második hétvégén a város helyi tanácsain részt vesz az osztálytársakkal. Ugyanakkor öt országban osztálytársakkal csatlakozhat videokonferencia-technológiával - az osztályokat Cornell campusából tanítják. Az osztálytársakkal és a tanárokkal kölcsönhatásba lép, kérdéseket tesz fel, befejezi a kitörési munkameneteket, és a tananyagon dolgozhat csapatként.


A mélyreható tanfolyamok és a hálózati lehetőségek megteremtése érdekében az összes kohorsz együtt három lakóépülethez csatlakozik. Ezeket az üléseket a Cornell és a Queen egyetemi campusok között osztják meg.


Kezdő dátum: 2020 június
Időtartam: 17 hónap
Ár: 148 890 USD - Összes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: Gördülő
Hely: Válasszon városokat

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Tovább

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Kevesebb