A hétvége, a városa - keresni egy Ivy League MBA-t az otthonhoz közel.


Az Executive MBA Americas programot úgy alakították ki, hogy megfeleljen a dolgozó szakemberek igényeinek, akik karrierjüket megpróbálták megszakítani. Keressen MBA-t minden órában szombaton és vasárnap a helyi városhoz kapcsolódó osztályteremben.


Mi teszi az Executive MBA Americas programot másképp?

Nemzetközi osztályterem és hálózat. Kapcsolatba léphet az osztálytársakkal egész Észak- és Dél-Amerikában élő, interaktív videokonferenciákon keresztül, amikor személyi osztályokon részt vesz a város kohorszjával.

Az Amerika valóban globális program, amely előrelépi karrierjét és növeli vezetői potenciálját. Ez a Executive MBA program felajánlotta a Smith School of Business-t a Queen's University-ben. 17 hónapon belül befejezed a tanfolyamodat, és két MBA-t kapsz: egyet a Cornell Egyetemen és egyet a Queen's University-től.


Tanterv és tanárok

A Johnson Executive MBA Americas programja integrált és szekvenált általános menedzsment tantervet kínál a testreszabott projektekkel és esetekkel párosítva. A tanfolyamok a menedzsment alapjaira, a stratégiai gondolkodásra, a vállalkozói szellemre, a vezetőségre és többre összpontosítanak. Egy új projektet vagy tanácsadási projektet és egy csapatalapú globális üzleti projektet is készít nemzetközi szinten.


Diák tapasztalat

Minden második hétvégén a város helyi tanácsain részt vesz az osztálytársakkal. Ugyanakkor öt országban osztálytársakkal csatlakozhat videokonferencia-technológiával - az osztályokat Cornell campusából tanítják. Az osztálytársakkal és a tanárokkal kölcsönhatásba lép, kérdéseket tesz fel, befejezi a kitörési munkameneteket, és a tananyagon dolgozhat csapatként.


A mélyreható tanfolyamok és a hálózati lehetőségek megteremtése érdekében az összes kohorsz együtt három lakóépülethez csatlakozik. Ezeket az üléseket a Cornell és a Queen egyetemi campusok között osztják meg.


Kezdés dátuma: 2019. július
Időtartam: 17 hónap
Ár: $ 143,718 - Teljes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: Rolling
Elhelyezkedés: Városok kiválasztása

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Utoljára frissítve January 22, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
17 hónapok
Részidős oktatás
Price
143,718 USD
Teljes tandíj és a program időtartamának becsült költségei
Deadline
Kérj Információt
Deadline: Rolling
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Deadline: Rolling
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Deadline: Rolling
End Date