Executive MBA Bukarest

Általános információk

Program leírás

Kihívjon magának az # 1 MBA programot Romániában

Függetlenül attól, hogy Bécsben, Bukarestben vagy az USA-ban tanítunk, egy olyan kihívást jelentő, de gondoskodó környezetet kínálunk Önnek, amely lehetővé teszi, hogy megszerezze azokat a szükséges eszközöket, amelyekkel teljesíteni tudja potenciálját, hogy világszínvonalú üzleti vezetővé váljon. Az Executive MBA Bukarest mélyen megismerteti az alapvető üzleti tantárgyakat minden főbb funkcionális területen, miközben hangsúlyozza a felmerülő trendek és új technológiák felismeréséhez és alkalmazkodásához szükséges készségeket és képességeket.

Ismerje meg a legfinomabb elméket az akadémián és az üzleti világban

Annak érdekében, hogy a diákjaink világszínvonalú és legmodernebb oktatást kaphassanak, nemzetközi szinten elismert vezetőket, valamint az egyetemek világszerte legkiválóbb professzorait hoztuk létre. A WU Bécstől, a Carlson School of Management-ből (USA) és a Dél-Karolinai Egyetemen (USA), valamint az IESE Business School-nál (Spanyolország) - számos más intézmény mellett - a karunk arra törekszik, hogy gondoskodó és kihívást jelentő képzést biztosítson osztályvezető.

Globális kilátások megszerzése a nemzetközi rezidenciákkal

A hallgatók globális perspektívával való ellátása az Executive MBA Bukarest program középpontjában áll. Nemcsak a diákok tanulnak nemzetközi karon a nemzetközi kortársak mellett, hanem a WU Bécsben, Ausztriában, valamint a Carlson School of Management és a University of Minnesota az USA-ban. Ez a felbecsülhetetlen gyakorlati és nemzetközi tapasztalat felkészíti Önt arra, hogy excel a globális piacon, ahogyan új ötletek, attitűdök és kultúrák ki vannak téve.

Rugalmas MBA-t a Foglalt szakemberek számára terveztük

Megértjük az időigényt, amelyet a mai vezetők szembesülnek, és úgy tervezték meg, hogy az Executive MBA Bukarest program rugalmas legyen. Részmunkaidős MBA programunk egy korszerű eLearning platformot használ, hogy a lehető legrövidebb időt töltse el a munkából, és közben tanuljon. Célzott és célzott tanfolyamokon keresztül 18 hónap alatt megteheti az MBA-t.

Hozzáférés az alumni hálózatunkhoz

A program során a diákok tartós kapcsolatokat építenek ki a kiemelkedő kortársakkal, oktatókkal és üzleti vezetőkkel. Azonban ez csak a lehetőségek megkezdésének kezdete. Mind a tanulmányok alatt, mind a tanulmányaid után hozzáférhetsz több mint 2300 tagból álló, kíváncsi diákhálózatunkból, 85 különböző országból.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive edu ... Tovább

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive education. Thus it belongs to the leading business universities worldwide. The executive education portfolio of the WU Executive Academy includes MBA and Master of Laws programs, university certificate programs, custom programs and open programs. In recent years, the WU Executive Academy has become one of the leading providers in Central and Eastern Europe. Kevesebb

Akkreditáció