Executive MBA Dubaiban

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Bradford 1998 óta Dubaiban alapított márkanév; mi voltunk az egyik első MBA program, amely az országban jelenlétet teremtett. Triple Crown akkreditált iskola vagyunk, amely az AMBA, az AACSB és az EQUIS akkreditációival rendelkező egyetemek elit csoportjának része. Ez azt jelenti, hogy a képesítésed világszerte elismerésre kerül. Akkreditációt is kapunk a KHDA-tól (Tudás és Emberi Fejlesztési Hatóság) Dubaiban.

A program biztosítja az Ön stratégiai, pénzügyi és emberek készségeit, amelyekre szükség lesz a felsőbb szintű haladáshoz és eredményes teljesítéshez. A program ötvözi a menedzsment elméletet a valódi üzleti alkalmazáskal. Az első naptól kezdve új ismereteket és készségeket alkalmazhat munkahelyén. Fejleszteni fog egy széles alapot a tudás az alapvető modulok, és összpontosítja a tanulmányok körül egy adott ágazat vagy tudományág választható modulok.

Korszerű létesítményeink a Dubai Tudásparkban találhatók. MBA rugalmassága lehetőséget ad arra, hogy Bradfordban, Toulouse-ban (egy modulban) és a távoktatáson keresztül online tanulhasson. Minden mód ugyanazon platformot használja, de különböző módon biztosítja a hatás maximalizálására. Ez kiváló és tartós hálózati lehetőségeket biztosít Önnek az MBA-n belül és után is.

Vezetői hétvégi oktatási formátumunk olyan koncentrált tanulmányi időszakot biztosít, amely minimális hatással van a karrierre. Ha nem tud hétvégét készíteni, akkor a világ bármely pontján online tanulmányozhatja a modult. A frissített MBA-t úgy tervezték, hogy figyelembe vegye a jövőbeni foglalkoztathatóságát, és továbbra is dolgozunk az MBA tanácsadó testület és a nemzetközi tanácsadó testület főbb munkáltatóival, hogy tananyagunkat a kortárs kérdésekkel foglalkozzuk.

Szakmai akkreditáció

Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti iskolák egy elit csoportjában tartjuk az Equis, az AMBA és az AACSB hármas akkreditációit, gyakran a "hármas korona" néven.

A menedzsment iskolánk MBA kurzusait az NHS Leadership Akadémia támogatta, hogy az NHS Master of Business Administration (MBA) programját továbbítsa, amint azt a miniszter 2016-ban tartott beszédében közölték.

107954_logos4.png

ranglisták

A University of Bradford a 2019-es felsőoktatási világegyetemi rangsorban a Business and Economics világában 301-400-at helyezte el.

107941_the-business-ranking.jpg

Belépési követelmények

Ha szeretne gyors áttekintést adni a Bradford MBA megfelelőségéről és jogosultságáról, mielőtt teljes körű kérelmet szeretne készíteni, egyszerűen küldje el önéletrajzát, és mihamarabb visszatérünk Önhöz. Kérjük, küldje el e-mailt a mba@bradford.ac.uk címre

Minden pályázatot egyéni érdemeik alapján mérlegelnek, és kollektív megközelítéssel értékelik, amely figyelembe veszi a szakmai státuszt és a munkatapasztalatot, valamint a tudományos eredményeket.

Munkatapasztalat

A pályázóknak legalább hároméves posztgraduális munkatapasztalattal kell rendelkezniük, amely bármely iparágból, köztük magán- és közszférából, valamint jótékonysági szervezetekből származhat.

Akadémiai és szakmai eredmények

Jó elsőfokú végzettséggel kell rendelkeznie, amelyet egy brit egyetem vagy tengerentúli egyenértékű, vagy megfelelő szakképesítés nyújt. Ha nem rendelkezik elsőfokú végzettséggel vagy szakképesítéssel, jelentős vezetői vagy üzleti vezetői tapasztalatot kell mutatnia (általában nyolc év). Az interjún alapuló tudományos ajánlást is figyelembe fogunk venni.

Számolási és írástudási kompetenciák

Szükségünk lesz a számolási és az írástudási kompetenciákra vonatkozó bizonyítékokra, és előfordulhat, hogy meg kell adnia egy engedélyezett online alkalmassági tesztet, mint például a Graduate Management Admissions Test (GMAT) vagy az Iskola megfelelője: The Bradford Test.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az Ön első nyelve, akkor egy elismert teszten (IELTS, TOEFL vagy PTE-A) szüksége lehet az angol nyelvtudásra. Önnek minimális pontszámot kell elérnie:

 • IELTS: összességében 6,5, alulvizsgálat nélkül 5,5-nél kevesebb; vagy
 • Internet-alapú TOEFL: EU-ra, nem-brit kérelmezőkre: 94 összesen, minimális pontszámokkal - 17, Reading - 18, Speaking 20, Writing - 17
 • Nemzetközi, nem-brit / EU-s pályázóknak (UKBA követelmény): 94 összességében, minimális pontszámmal a Hallgatás - 21, Reading - 22, Speaking - 23, Writing - 21; vagy
 • PTE-A (Pearson Test of English Academic): 60 teljes, 51 alatti alvizsgálat nélkül

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

MBA rugalmassága lehetőséget ad arra, hogy Dubajban, Bradfordban, Toulouse-ban (egy modul) tanulhasson és online legyen a távoktatáson keresztül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2019-es bejegyzés esetén a modul információi módosulhatnak.

modulok

Core (20 kredit)

 • A versenyképesség a technológia és az innováció révén
 • Vezetés az átalakítási változásokhoz
 • Digitális marketing, márkaépítés és stratégia
 • Számviteli és gazdasági döntéshozatal
 • Opció (Dubaiban, Bradfordban, Toulouse-ban vagy online)
 • Corporate Finance és Crowdfunding (Executive) (AFE7038-A) (elérhető Bradfordban és online)
 • Vállalkozói szellem
 • Nemzetközi pénzügyi menedzsment (Executive) (AFE7034-A) (elérhető online)
 • Fúziók és felvásárlások (AFE7010-A)
 • Pénzügyi kockázatkezelés az európai bankokban (AFE7001-A) (elérhető Toulouse-ban)
 • Nemzetközi üzleti tevékenység a feltörekvő gazdaságokban (távoktatás) (SIB7013-A) (elérhető online)
 • Nemzetközi üzleti stratégia (Executive) (SIB7016-A) (elérhető Bradfordban, Dubaiban és online)
 • Változások kezelése (Executive) (HRM7021-A) (elérhető Bradfordban, Dubaiban és online)
 • Vállalati marketing (Exec) (MAR7003-A) (elérhető Bradfordban és online)
 • Európai üzleti menedzsment (SIB7007-A) (elérhető Bradfordban és online)
 • Globális ellátási lánc menedzsment (OIM7007-A) (elérhető Bradfordban)
 • Vezetői tanácsadás (OIM7012-A) (elérhető Bradfordban)
 • Digitális egészség és informatika (LEM7030-B) (elérhető online)
 • Anyagok, erőforrások, energia és versenyképesség (OIM7019-A) (elérhető online)
 • Üzleti modellek körkörös gazdaságra (távoktatás) (OIM7020-A)
 • Sokszínűség, méretarány és fejlesztés (OIM7021-A)
 • Vállalkozás és innováció (távoktatás) (EAE7005-A) (elérhető online)
 • Vezetői projekt készenlétbiztosítási teszt (MAL7039-R)
 • MBA menedzsment projekt (MAL7037-E)

Tanulás és értékelés

A mag oktatása blokkoktatásban érhető el csütörtökön, pénteken és szombaton, 9:00 - 18:00 óráig. A tanítási blokkok egymástól legalább öt hetes intervallumban helyezkednek el, egyes esetekben akár kilenc hétig is. Ez az ünnepnapok befogadására szolgál.

A modulok többsége online elérhető. Ez azt jelenti, hogy ha nem tud egy hétvégét megtenni, az online modult tanulmányozhatja, így nagyobb rugalmasságot biztosít.

Az értékelés elsősorban a 4 000 szavas kinevezés a mag számára, és a 2 000 szavas kinevezés a választani kívánt személyek számára. A menedzsment projekt 15 000 szó. Ezenkívül vannak formázó feladatok és feleletválasztós kérdőívek, amelyek elősegítik a bizalom és a tárgy iránti megismerés fejlesztését anélkül, hogy hozzájárulnának a végső pontra

Díjak, finanszírozás és ösztöndíjak

Tandíj

 • Kezdőlap / EU / Nemzetközi: £ 21,525

Pénzügyi támogatás

A pályázati folyamat részeként automatikusan kiértékeljük az ösztöndíjat. Az ösztöndíj megítéléséhez kérjük, győződjön meg róla, hogy a kérelmet augusztus 31-ig nyújtják be. A kurzus pályázatai ezen időpont után nyitva maradnak, de nem vehetnek részt ösztöndíjasként.

Utazási ösztöndíjak

Utazási ösztöndíjak állnak rendelkezésre a hallgatók számára, hogy jelentkezésüket kérjék a Bradfordi egyetemen lévő blokk választási lehetőségeire. Az ösztöndíj 250-750 font között lesz, és a hallgatóknak fizetik ki, ha igazolják, hogy a blokkmodul (ok) ban való részvétel során felmerült vonatkozó utazási és szállásköltségeket fedezik. A pályázatokat az MBA tanulmányok igazgatója értékeli, és azokat eseti alapon ítélik oda, a jelentkezési nyomtatványokat a hallgatók tanulmányaik megkezdésekor bocsátják rendelkezésre.

ösztöndíjak

Minden évben számos, nem visszafizetendő ösztöndíjat ítélünk oda az Egyesült Királyság, az EU és a nemzetközi diákok számára az egyetemi kiválóság, a személyes körülmények vagy a gazdasági nehézségek alapján. A részletekért látogasson el ösztöndíj weboldalunkra.

Karrier támogatás

Az Ön számára elérhető online karrierfejlesztési program, amely a következőket foglalja magában:

 • A készségek megértése és azonosítása
 • Használja az MBA-t
 • Értékesítés önéletrajzban
 • Hogyan használjuk a LinkedIn-t munkához
 • Hogyan lehet munkát szeretni
 • Hálózatépítés a karrier sikeréhez
 • Szakmai kép bemutatása
 • Siker az interjúk során

Továbbá, ha nem érhető el az egyetemre, egyénre szabott online coaching üléseket tartunk.

Karrier kilátások

Az MBA lehetőséget kínál arra, hogy megváltoztassa a karrier irányát vagy megszilárdítsa a tapasztalatokat, majd visszatérjen és haladjon egy korábbi iparágban vagy munkában. A Financial Times Global MBA rangsoraiból az derül ki, hogy az alumíniumok átlagosan 20% -a három éven belül éri el az igazgatósági szintű pozíciókat.

A program befejezését követően a résztvevők az informatikai / távközlési, pénzügyi és egyéb funkciók és szektorok széles skálájába kerülnek

Külföldön tanulni

A diákok tanulhatnak blokkmodulokat Bradfordban vagy Toulouse-ban.

Tanulmányi támogatás

Minden anyag online elérhető. Ez magában foglalja a tanulmányi könyvet, az előadásokat, az audiót és a videót.

A szemtől szembeni oktatás mellett négy online oktatóprogram is elérhető a hétvégi modul után. Ezeket általában a modul vezetõ oktató vezette.

Továbbá van egy hatékony tanulási szolgáltatásunk, amely segítséget nyújt Önnek olyan területeken, mint a kritikus gondolkodás és a hivatkozás.

Kutatás

Az anyag a korszerű anyagokkal foglalkozik a jelenlegi vezetői és üzleti kérdésekkel. Az újratervezett MBA alapja az, hogy a vezetői iskola négy kutatóközpontjára térképez.

Utoljára frissítve Október 2019

Az iskoláról

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subje ... Tovább

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subjects, reflecting and anticipating the needs of employers, our students, and of society as a whole. Kevesebb

Akkreditáció