Executive MBA - Durham-EBS (dual-díjas)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Executive MBA - Durham-EBS (kettős díj)

Két UNESCO világörökségi helyszínen fog tanulni - Durham az Egyesült Királyságban és a felső középhegységi régió Németországban. Mivel a Durham-EBS Executive EMBA teljes egészében angolul érkezik az osztálytermi környezetbe, továbbra is teljes munkaidőben dolgozhat, miközben a legtöbb tanítást havonta egyszer szállítja három napos blokkokba (csütörtöktől szombatig).

A program erős nemzetközi fókusza tükröződik a mag- és választható modulokban is, a nemzetközi üzleti kontinensen választható modul a legmagasabb üzleti célállomáson. Az üzleti és öregdiák kapcsolatok is támogatni fogja Önt a karriered továbbfejlesztésében.

Ez a kettős díj mind az egyesült királyságbeli, mind az európai tapasztalatokra támaszkodik, amelyek betekintést nyújtanak a vezetésbe a mai nemzetközi üzleti világban.

A program során feltárja a globális piacok működését, megértheti, hogyan vezetheti a transznacionális üzleti kapcsolatokat, és tovább építheti nemzetközi kapcsolati hálózatát. Az Egyesült Királyság, Németország és világszerte tapasztalt szakemberek és tudósok sokszínű csoportja mellett dolgozik.

A Durham-EBS Executive MBA program szeptemberben kezdődik hétnapos lakóhellyel Durhamban, Anglia-ban. A 18 hónapos program során befejeződik:

 • Kilenc magmodul; hét modul szállít Németországban, és két modul kerül szállításra Durhamban
 • Három választott modul szállított Németországban, Durhamban vagy egy másik nemzetközi helyszínen
 • Stratégiai üzleti projekt

Megjegyzés: Németországban a modulok oktatása havonta egyszer, csütörtöktől szombatig tart. A programköltség tartalmazza a szállásköltséget és az egyes egyhetes Durham tartózkodási időre szóló étkezéseket.

 • Kilenc modul
 • Három választani
 • Üzleti projekt (disszertáció)
 • Lakossági Indukciós Hét

Kilenc modul

A program kilenc fő modulja megalapozza a megalapozó ismereteket, megértést és kutatási készségeket:

 • Könyvelés
 • Economics Global Business
 • pénzügy
 • Ügyvezető Emberek
 • értékesítés
 • Műveletek és Technológia
 • Stratégiai menedzsment
 • Fenntarthatóság és etika
 • A tárgyalótermi gyakorlat

Három választható modul

Te is kiválaszt öt választható modulok. Választások változtatni évről évre, attól függően, hogy a jelenlegi oktatók és fontos, hogy az üzleti.

Stratégiai üzleti projekt (disszertáció)

A választott modulok befejezését követően kutatási alapú stratégiai üzleti projektet folytat. Ön dönthet úgy, hogy a projektet kétféle módon folytatja, akár a saját céggel, akár a fogadó szervezetekkel való együttműködéssel, akár egy olyan problémamegoldásos vizsgálat révén, amely nem egy adott szervezetre koncentrál, hanem egy konkrét irányítási kérdést vizsgál meg.

A modul részeként képzést kap az akadémiai írásban, valamint minőségi és mennyiségi üzleti kutatási módszereket.

International Business in Context

A Durham-EBS Executive MBA alakítja a mai kapcsolt üzleti világ. Ez a választott modul tovább veszi ezt az egyedülálló globális dimenziót, lehetőséget kínálva arra, hogy egy adott üzleti téma tanulmányozása közben merüljön el egy másik ország vállalkozásaihoz és kultúrájához. A Durham Online MBA hallgatói csatlakoznak Önhöz, lehetővé téve új kapcsolatok létrehozását és a hálózat bővítését.

2017-ben a diákok utaztak a Durham Online MBA hallgatóival San Franciscóba a vállalkozói tevékenységre és az innovációra összpontosító tanulmányban, amely Amerika szilikonvölgyi kezdeti kultúrájának központjában áll. Ezen a héten részt vettek előadások, workshopok, coaching ülések, céges látogatások, oktatói ülések, interaktív csoportos munka és a tanúsítvány díjkiosztó ünnepségen.

Kérjük, vegye figyelembe: A modul nemzetközi helyszínei és témái évről évre változhatnak. Ha úgy dönt, hogy részt vesz, elvárja, hogy fedezze az utazás és a rendeltetési hely, szállás, étkezés és járulékos költségek viselésének költségeit. További moduldíj is lehet.

Két lakossági hét

Az első lakóhelyed egy hétnapos indukció az Egyesült Királyságban a Durham-EBS Executive MBA utazás kezdetekor, amely elindítja a programot. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy bemutassam az EMBA-t, és javítsam a kulcsfontosságú képességeit, beleértve a csapatépítést, a csoportos munkát, az olvasási és az írásbeli képességeket (támogatva azoknak, akik valamikor elhúzódtak az egyetemi oktatástól).

Nem csak a Durham University Business School-ban töltöd időt, és megvan az esélye annak, hogy felfedezd Durham városát, és felfedezhetsz egy másik területet az Egyesült Királyságban. Az elmúlt években ez volt a Lake District, egy bájos régió Anglia északnyugati részén.

Tárgy követelmények, szint és minőség

 • Legalább három (lehetőleg öt) év releváns szakmai tapasztalat a vezetői jellegű.
 • Egy jó diploma vagy azzal egyenértékű szakképesítéssel.
 • Két közelmúltbeli szakmai referenciák.

Ha nem ismeri ezeket a képesítés, mi is fontolóra vezetői tapasztalattal. Ha ez érvényes Önre, azt fogja kérni, hogy küldjön egy portfóliót a bizonyítékok, esettanulmányok a képességek, például a kritikai gondolkodás és a kommunikációs készség.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Kevesebb
Durham , Oestrich-Winkel , UK Online + 2 Több Kevesebb

Akkreditáció