Áttekintés

Felkészülve a komplex egészségügyi szolgáltatások szervezésére és kezelésére vonatkozó kihívásokra, az Executive MBA Healthcare-t az NHS Leadership Academy nevezte ki.

Olyanoknak tervezték, akik továbbra is az egészségügyi ágazatra összpontosítanak, miközben széles MBA oktatást is kapnak, fejleszti a kompetenciáját, hogy értéket teremtsen, javítsa a szervezeti hatékonyságot, és növeli a másokkal való sikeres változás eléréséhez szükséges képességét.

Az Executive MBA program moduljai mellett az egészségügyre összpontosító két különlegesen tervezett modul is részt vesz. A modulokat akadémikusok vezeti, akiknek kutatása elsősorban az egészségügyi menedzsmentre és az egészségügyi szakemberek meghívott szakembereire összpontosít.

Ezt a szakterületet támogatja a Business School Egészségügyi Innovációs, Vezetői és Tanulmányi Központja, amely vezető szerepet tölt be a menedzsment és az egészségügyi szervezetek kutatása terén. Ez általános irányítási perspektívát ad Önnek az üzleti funkciókról és arról, hogy miként lehet őket integrálni egy gyorsan változó környezetbe, valamint az üzleti vállalkozás működésének naprakész ismerete és megértése, valamint a gyakorlati készségek kezelése érdekében őket. A tanárok jellemzően legalább öt éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek, míg az átlag több mint 10 év.

Executive MBA hallgatóink a világ minden tájáról származnak, köztük Afrika, Ausztrália, Európa és a Távol-Keleten, valamint az Egyesült Királyságban. A privát, a nyilvános és a non-profit szervezetektől származó résztvevők mellett széleskörű tapasztalatot, új üzleti perspektívákat és kivételes hálózati lehetőségeket fogsz tanulni.

Nottingham ideális elhelyezkedése és kiváló közlekedési kapcsolatai lehetővé teszik az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon bárhonnan elhelyezett vezetőket, hogy részt vegyenek.

Mivel nagyra értékeljük, hogy az Executive MBA-t gondosan kell megtervezni, hogy beilleszkedjen a munkájához és más kötelezettségvállalásokhoz, maximális rugalmasságot nyújtunk, lehetővé téve Ön számára, hogy tanulmányait az életmódba illessze. Az év során számos kiindulási pont közül választhat, változhat az évente elvégzendő modulok száma a kötelezettségvállalásoknak megfelelően, és eloszthatja a költségeket az egyes modulok kifizetésekor az előrehaladás során.

Tudjon meg többet.

Tanfolyam részletei

Számos alapvető modulot fogsz végrehajtani, amelyek célja a vezetői ismeretek és készségek fejlesztése, valamint két speciális egészségügyi modul. Az opcionális modulok lehetővé teszik, hogy specifikusabb témákra koncentrálj, az érdeklődésed és karrierkövetelményed szerint.

Ez a program magában foglalja a tanfolyam tagjai számára a különböző ipari és kereskedelmi háttérrel. Célja, hogy javítsa döntéshozatali képességeit, és a legmagasabb minõségû vezetõket fejlessze.

A modulokat rendszerint napi és esti órákban kínálják fel, egy hetes intenzív lehetőségekkel. Az Executive MBA Healthcare végsõ szakasza egyéni vagy csoportos egészségügyi menedzsment projektet tartalmaz egyedi jelentéssel.

Értékelés

A tanfolyam és / vagy egy két órás vizsga kombinációja a releváns félév végén ér véget.

Belépési követelmények

2: 1 (vagy nemzetközi egyenértékű) minden olyan szakterületen, amely a megfelelő szakmai képesítéssel is foglalkozik; valamint ötéves teljes munkaidős menedzsment munkatapasztalat

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 6,5 (minden elemnél legalább 6,0)

Karrier

Szakmai akkreditáció

Ezt a kurzust az NHS Leadership Academy nevezte ki az NHS MBA program részeként.

Karrier célállomások

Mi MBA kiváló platformot nyújt a karrierfejlesztéshez, a karrierváltáshoz vagy a vállalkozói tevékenységhez.

A fokozatos célállomások a következők:

  • vezetési tanácsadás
  • Pénzügyi és Számviteli
  • emberi Erőforrások
  • marketing eladások
  • információs technológia
  • műveletek és logisztika

Azok a vállalatok és szervezetek, amelyeknek diplomás munkatársai az Accenture, az Apple, a Bosch, a Credit Suisse, a Deloitte, az EC, a Fidelity Bank, a HSBC, a Vöröskereszt és a Santander csoport között dolgoztak .

Posztgraduális karrier csapat

MBA hallgatók részesülnek támogatásban a posztgraduális karrier csapat, aki segít, hogy vizsgálja meg a karrier lehetőségek és fejleszteni a jövőbeni karrier terveket. Az MBA Személyi és Szakmai Fejlesztési Program ötvözi a karrierfejlesztést és a kompetenciafejlesztési tevékenységeket, kiegészítve az egyéni pályafutás-tanácsadásokkal és a hálózati eseményekkel.

Az akadémiai tanulmányok és a pályafutás támogatásának kombinációján keresztül az MBA kitűnő platform a karrierfejlesztéshez, a karrier-változáshoz vagy a vállalkozói tevékenységhez.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Utoljára frissítve February 18, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
2 - 4 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date