Executive MBA Egészségügy

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA Egészségügy

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Áttekintés

EFMD Equis Accredited

Felkészülve a komplex egészségügyi szolgáltatások szervezésére és kezelésére vonatkozó kihívásokra, az Executive MBA Healthcare-t az NHS Leadership Academy nevezte ki.

Olyanoknak tervezték, akik továbbra is az egészségügyi ágazatra összpontosítanak, miközben széles MBA oktatást is kapnak, fejleszti a kompetenciáját, hogy értéket teremtsen, javítsa a szervezeti hatékonyságot, és növeli a másokkal való sikeres változás eléréséhez szükséges képességét.

Az Executive MBA program moduljai mellett az egészségügyre összpontosító két különlegesen tervezett modul is részt vesz. A modulokat akadémikusok vezeti, akiknek kutatása elsősorban az egészségügyi menedzsmentre és az egészségügyi szakemberek meghívott szakembereire összpontosít.

Ezt a szakterületet támogatja a Business School Egészségügyi Innovációs, Vezetői és Tanulmányi Központja, amely vezető szerepet tölt be a menedzsment és az egészségügyi szervezetek kutatása terén. Ez általános irányítási perspektívát ad Önnek az üzleti funkciókról és arról, hogy miként lehet őket integrálni egy gyorsan változó környezetbe, valamint az üzleti vállalkozás működésének naprakész ismerete és megértése, valamint a gyakorlati készségek kezelése érdekében őket. A tanárok jellemzően legalább öt éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek, míg az átlag több mint 10 év.

Executive MBA hallgatóink a világ minden tájáról származnak, köztük Afrika, Ausztrália, Európa és a Távol-Keleten, valamint az Egyesült Királyságban. A privát, a nyilvános és a non-profit szervezetektől származó résztvevők mellett széleskörű tapasztalatot, új üzleti perspektívákat és kivételes hálózati lehetőségeket fogsz tanulni.

Nottingham ideális elhelyezkedése és kiváló közlekedési kapcsolatai lehetővé teszik az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon bárhonnan elhelyezett vezetőket, hogy részt vegyenek.

Mivel nagyra értékeljük, hogy az Executive MBA-t gondosan kell megtervezni, hogy beilleszkedjen a munkájához és más kötelezettségvállalásokhoz, maximális rugalmasságot nyújtunk, lehetővé téve Ön számára, hogy tanulmányait az életmódba illessze. Az év során számos kiindulási pont közül választhat, változhat az évente elvégzendő modulok száma a kötelezettségvállalásoknak megfelelően, és eloszthatja a költségeket az egyes modulok kifizetésekor az előrehaladás során.

"A rugalmasság, hogy kiválasszam azokat a modulokat, amelyeket szeretett volna tenni, vagy néha elhalasztani őket, lehetővé tette számomra, hogy tanulmányaimat a személyes és a munkahelyemre igazítsam. Mint egy igényes munkatárs, a Nottingham rugalmassága és az oktatók és az egész csapat támogatása rendkívül fontos. "

Adam Brooks, Executive MBA
Egészségügyi sebész és klinikai igazgató, East Midlands Major Trauma Központ, Nottingham Egyetemi Kórházak NHS Trust

Legfontosabb tényeket

Tanfolyam részletei

Számos alapvető modulot fogsz végrehajtani, amelyek célja a vezetői ismeretek és készségek fejlesztése, valamint két speciális egészségügyi modul. Az opcionális modulok lehetővé teszik, hogy specifikusabb témákra koncentrálj, az érdeklődésed és karrierkövetelményed szerint.

Ez a program magában foglalja a tanfolyam tagjai számára a különböző ipari és kereskedelmi háttérrel. Célja, hogy javítsa döntéshozatali képességeit, és a legmagasabb minõségû vezetõket fejlessze.

A modulokat rendszerint napi és esti órákban kínálják fel, egy hetes intenzív lehetőségekkel. Az Executive MBA Healthcare végsõ szakasza egyéni vagy csoportos egészségügyi menedzsment projektet tartalmaz egyedi jelentéssel.

Értékelés

A tanfolyam és / vagy egy két órás vizsga kombinációja a releváns félév végén ér véget.

modulok

Első szakasz: A vezetői tapasztalatok bővítése

 • Könyvelés és pénzügy
 • Üzleti gazdaságtan
 • Az emberek kezelése
 • értékesítés
 • Operációkezelés
 • Stratégiai menedzsment

Második szakasz: A vezetői tapasztalatok elmélyítése

 • Vállalkozás és kreativitás
 • Fenntartható döntések és szervezetek

Szakember

 • Üzembe helyezés és a szolgáltatás újratervezése
 • Etika, irányítás és kockázat

Két:

 • Speciális stratégiai menedzsment: egy több perspektívájú megközelítés
 • Üzleti etika
 • Üzleti intelligencia a digitális gazdaságban
 • Játékok és stratégiák a vállalkozások számára
 • Innováció menedzsment
 • Nemzetközi tanulmányút
 • Vezetés és változás menedzsment
 • Személyes fejlődés
 • Projektmenedzsment
 • Stratégiai piaci kapcsolatok: Piacviszonyok kiépítése, kezelése és kihasználása
 • Kockázati tőke és saját tőke

Harmadik szakasz: Felkészülés a jövőbeni karrieredre

 • Egészségügyi menedzsment projekt

Az általunk kínált modulokat munkatársaink kutatási érdekei inspirálják, és ennek eredményeképpen változhatnak például a kutatási fejlesztések vagy a jogszabályok megváltoztatása miatt. Ez a lista az általunk kínált tipikus modulok példája, nem pedig végleges lista.

Karrier

Szakmai akkreditáció

NHS Leadership Academy

Ezt a kurzust az alt = "NHS Leadership Academy" nevezte ki az NHS MBA program részeként.

Karrier célállomások

Mi MBA kiváló platformot nyújt a karrierfejlesztéshez, a karrierváltáshoz vagy a vállalkozói tevékenységhez.

A fokozatos célállomások a következők:

 • vezetési tanácsadás
 • Pénzügyi és Számviteli
 • emberi Erőforrások
 • marketing eladások
 • információs technológia
 • műveletek és logisztika

Azok a vállalatok és szervezetek, amelyeknek diplomás munkatársai az Accenture, az Apple, a Bosch, a Credit Suisse, a Deloitte, az EC, a Fidelity Bank, a HSBC, a Vöröskereszt és a Santander csoport között dolgoztak .

Posztgraduális karrier csapat

MBA hallgatók részesülnek támogatásban a posztgraduális karrier csapat, aki segít, hogy vizsgálja meg a karrier lehetőségek és fejleszteni a jövőbeni karrier terveket. Az MBA Személyi és Szakmai Fejlesztési Program ötvözi a karrierfejlesztést és a kompetenciafejlesztési tevékenységeket, kiegészítve az egyéni pályafutás-tanácsadásokkal és a hálózati eseményekkel.

Az akadémiai tanulmányok és a pályafutás támogatásának kombinációján keresztül az MBA kitűnő platform a karrierfejlesztéshez, a karrier-változáshoz vagy a vállalkozói tevékenységhez.

Foglalkoztathatóság és átlagos kezdő fizetés

A Nottingham Egyetem Üzleti Iskola posztgraduális szakembereinek 91,1% -a állt munkavégzésre, vagy a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül. 25.000 font volt az átlagos kezdő fizetés, a legmagasabb pedig 57.200 £. Ez tükrözi az MBA-k által fizetett magasabb fizetést, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a tanulmányaik elvégzése előtt. *

* Ismert célállomások a teljes munkaidős otthoni posztgraduális 2016/17. A bérek kiszámítása az Egyesült Királyságban teljes munkaidőben foglalkoztatottak átlagán alapul.

Belépési követelmények

2: 1 (vagy nemzetközi egyenértékű) minden olyan szakterületen, amely a megfelelő szakmai képesítéssel is foglalkozik; valamint ötéves teljes munkaidős menedzsment munkatapasztalat

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 6,5 (minden elemnél legalább 6,0)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve October 3, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
2 - 4 Év
Részidős
Price
ár
24,975
£ 24975
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt