Executive MBA - Globális

Általános információk

Program leírás

Gyakorlati. Globális. Mesterfokozat.

A globális Executive MBA célja az elfoglalt és tapasztalt vezetők számára, azzal a törekvéssel, hogy javítsák vezetői és vezetői képességeiket.

Executive MBA (EMBA) - Globális

A mai globálisan összekapcsolt üzleti világ szélesebb perspektívát, új készségeket és különféle gondolkodási módszereket igényel. A Henley Executive MBA (EMBA) - Global célja, hogy kiemelkedő üzleti vezetõket fejlesszen ki, akik készen állnak arra, hogy megfeleljenek a mai összetett és gyorsan változó globális gazdaság kihívásainak és lehetõségeinek. Fejleszti az erős, felelősségteljes és alkalmazkodóképességű vezetőket.

Ha összekapcsolja tanulását a jelenlegi globális és releváns szervezeti kérdésekkel, egyértelműen meg lehet mérni a Henley globális EMBA előnyeit, ezáltal jelentős megtérülést biztosít Önnek személyesen és tágabb értelemben a vállalatának.

A Henley EMBA - Global felépítése lehetővé teszi a teljes munkaidőben történő munka folytatását és az MBA részidős tanulmányozását. Ideális, ha nem tud jelentős időt eltölteni a munkahelyről tanulmányozása érdekében, és nagyobb rugalmasságot akar elérni abban, hogy mikor, hol és hol érheti el MBA fokozatát. A program 21 hónapja alatt tanulmányozni fogja tapasztalatait és megoszthatja azokat a hasonló gondolkodású szakemberekkel, akik különböző vezetői hátterű és üzleti iparágakból származnak.

A Henley EMBA - Global jelenleg az egyetlen EMBA program Finnországban, amely egyetemi szintű mesterképzést nyújt. Ezért a Henley EMBA mentesül a HÉA alól a finn HÉA-törvény 39. és 40. szakaszának megfelelően.

Csatlakozzon a Henley EMBA - Global-hoz olyan gazdagító élményhez, amely a globális üzleti élethez és a világméretű hálózathoz köti Önt. Ez az egyik legértékesebb befektetés önmagában, amelyet megtehet.

A globális Henley EMBA-t háromszor akkreditálta az AMBA, az EQUIS és az AACSB, és a világ legismertebb MBA-jainak egyike. A legfrissebb rangsor szerint a Henley Business School a legmagasabb rangú szolgáltató az EMBA programok számára Finnországban.


A Henley EMBA - Globális dióhéjban

 • Kezdő dátum: március és október
 • Időtartam: 21 vagy 27 hónap (a meghosszabbítás lehetősége akár 7 évig is)
 • Műhelyek: 57 nap
 • Műhelyhelyek: Leginkább Finnországban, kiválasztott műhelyek Dániában, Németországban és az Egyesült Királyságban
 • Tanulmányi látogatások: Dél-Afrikában, Kínában vagy az Egyesült Államokban
 • Feladatok: 11 gyakorlati feladat végső kutatási projekt
 • e-források: e-learning online adatbázisok
 • ECTS: 90
 • Angol nyelv
 • Kar: UK International
 • Oktatók: Tantárgy oktatói akadémiai oktatói támogatás
 • Díj (Finnország): 45 000 € (áfa 0%), az utazási költségek nélkül

EMBA - Globális program áttekintés

A Henley Executive MBA (EMBA) - Global egy részmunkaidős mesterképzési program, amely valóban nemzetközi tapasztalatokat nyújt, a globális hangsúlyt a tantervre és a kutatásra összpontosítva, a Henley nemzetközi egyetemein átadott modulokkal, gazdagító tanulmányutakkal és egy multinacionális csoporttal. különféle ágazatokból és iparágakból.

A Henley EMBA - Global három kulcsfontosságú szakaszból áll (90 ECTS), opcionális díjstruktúrával, az egyes szakaszok sikeres teljesítése után:

1. szakasz: Alapvető üzleti alapítványok (tanúsítvány)

Megtudhatja a szervezet irányításának alapvető üzleti aspektusait, mint például az emberek, a műveletek és a pénzügyek irányítása. Ez a szakasz egy erős alap létrehozásáról szól az üzleti funkciók széles skáláján.

2. szakasz: Stratégia

Ebben a szakaszban jobban megismerheti az érdekelt felek irányítását és az erőteljes stratégia kialakításához szükséges üzleti döntések körülményeit.

3. szakasz: A vezetés átvétele magasabb szintre (mesterképzés)

Meg fogja vizsgálni a szervezetekben bekövetkező változások összetettségét, valamint azt, hogyan lehet befolyásolni és vezetni egy vállalatot rajtuk keresztül.

A személyes fejlődés, valamint a karrier, a vezetés és a szakmai fejlődés a Henley EMBA minden szakaszában folyik, lehetővé téve az integrált folyamatot a személyes és szakmai fejlődés felé.

Tanulmányai alatt 11 gyakorlati feladatot fog írni, amelyek felhasználják a programból kifejlesztett ismereteket és készségeket. A feladatok a jelenlegi releváns kérdésekre alapulnak, megmutatják képességeiket és értékes hozzájárulást teremtenek a szervezetéhez.

A Henley EMBA - Global 14 alapvető tanulmányi modul körül helyezkedik el, amelyek átfogó és széles körű keretet biztosítanak tanulmányainak. Ezen felül a program számos választható modult tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a szakosodást, és egy kutatás-alapú projektet.

Henley EMBA - Globális előnyök

A Henley Executive MBA (EMBA) - Global célja, hogy kiemelkedő üzleti vezetõket fejlesszen ki, akik erõsek, felelõsek, alkalmazkodóképesek és képesek azonosítani a különbözõ helyzeti perspektívákat a megfelelõ intézkedések meghozatala érdekében.

A Henley által képzett üzleti vezetők szintén értékelik, hogy az üzlet összetett - nincs mindenki számára egységes válasz. Magabiztossá válnak a bonyolult munkában, nyugodtan és biztosan nyomás alatt maradnak.

Programunk számos előnyt kínál Önnek és cége számára:

 • Egyetemi szintű mesterfokozat egy nemzetközileg elismert üzleti iskolából, hármas akkreditációval
 • Életmódosító tapasztalatok, mivel mind a személyes vezetésre, mind a vezetési képességekre összpontosítanak
 • Nagyon nemzetközi tapasztalat, ideértve a tanulmányi tartalmat, az oktatót és a hallgatókat
 • Igazán kifizetődő tanulási utazás más tapasztalt vezetőkkel
 • Nagyon praktikus program, amely lehetővé teszi a fejlett ismeretek és készségek azonnali alkalmazását a munkahelyen
 • Releváns feladatok, bemutassák képességeidet és értékes hozzájárulást teremtenek a szervezetéhez a tanulmányaik első napjától kezdve
 • Online hozzáférés több tízezer tudományos és ipari tanulmányi forráshoz, amelyek támogatják vállalkozását és tanulmányait
 • Javított angol nyelvtudás (tudományos és üzleti)
 • Helyettesítő műhelyek más tengerentúli irodákban
 • Tanulmányi szünetek megengedettek, ha az élet más kötelezettségvállalásai megváltoznak
 • Hozzáférés egy világméretű öregdiák hálózathoz, amelyben több mint 75 000 ember működik több mint 170 országban, az első naptól kezdve

EMBA - Globális tandíjak

A tandíj 45 000 € (áfa 0%) * , beleértve a műhelytanítást, a tananyagokat és az online szolgáltatásokat.

* HÉA 0%, a finn HÉA-törvény 39. és 40. szakasza, HÉA-mentes oktatási szolgáltatás.

Hogyan jelentkezhetek a Henley EMBA-ra?

Belépési követelmények

A programhoz való csatlakozáshoz szükséged van:

 • Három év megfelelő tapasztalat vezetői vagy vezető szakember pozícióban
 • Alapképzés vagy mesterképzés, vagy azzal egyenértékű szakmai vagy nemzetközi képesítés *
 • Angol nyelvtudás bizonyítéka, ha az angol nem az Ön anyanyelve
Pályázati folyamat

Indítsa el jelentkezési folyamatát, ha felveszi velünk a kapcsolatot, hogy további információkat kapjon a Henley Executive MBA (EMBA) - Globális programról, és megvitassa karrierfejlesztési terveit.

A jelentkezési csomagnak tartalmaznia kell:

 • Kitöltött jelentkezési lap
 • Naprakész önéletrajz
 • A végzettségek hiteles másolatai
 • Két szakmai referencia
 • Kompetencia igazolás angolul **

A személyes találkozó minden jelentkezésnél kötelező.

A Henley EMBA - Globális program évente kétszer, márciusban és októberben indul.

EMBA-tapasztalatok diplomáinkból

Kíváncsi, hogy valójában hogyan kell a Henley Executive MBA (EMBA) - Global? Szeretne néhány valós példát találni azokról az emberekről, akik ténylegesen átestek a programról A-tól Z-ig?

Anssi, Heikki és Marika elmondják a saját MBA történeteiket, megosztva a Henley EMBA végzésének örömeit és kihívásait is.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 busines ... Tovább

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 business schools by the Financial Times and The Economist. We are also among the very few business schools – the top 1% in the world – to be triple-accredited for the quality and capability of our faculty and output. Kevesebb