Gyakorlati. Globális. Mesterfokozat.

A globális Executive MBA célja az elfoglalt és tapasztalt vezetők számára, azzal a törekvéssel, hogy javítsák vezetői és vezetői képességeiket.

Executive MBA (EMBA) - Globális

A mai globálisan összekapcsolt üzleti világ szélesebb perspektívát, új készségeket és különféle gondolkodási módszereket igényel. A Henley Executive MBA (EMBA) - Global célja, hogy kiemelkedő üzleti vezetõket fejlesszen ki, akik készen állnak arra, hogy megfeleljenek a mai összetett és gyorsan változó globális gazdaság kihívásainak és lehetõségeinek. Fejleszti az erős, felelősségteljes és alkalmazkodóképességű vezetőket.

Ha összekapcsolja tanulását a jelenlegi globális és releváns szervezeti kérdésekkel, egyértelműen meg lehet mérni a Henley globális EMBA előnyeit, ezáltal jelentős megtérülést biztosít Önnek személyesen és tágabb értelemben a vállalatának.

A Henley EMBA - Global felépítése lehetővé teszi a teljes munkaidőben történő munka folytatását és az MBA részidős tanulmányozását. Ideális, ha nem tud jelentős időt eltölteni a munkahelyről tanulmányozása érdekében, és nagyobb rugalmasságot akar elérni abban, hogy mikor, hol és hol érheti el MBA fokozatát. A program 21 hónapja alatt tanulmányozni fogja tapasztalatait és megoszthatja azokat a hasonló gondolkodású szakemberekkel, akik különböző vezetői hátterű és üzleti iparágakból származnak.

A Henley EMBA - Global jelenleg az egyetlen EMBA program Finnországban, amely egyetemi szintű mesterképzést nyújt. Ezért a Henley EMBA mentesül a HÉA alól a finn HÉA-törvény 39. és 40. szakaszának megfelelően.

Csatlakozzon a Henley EMBA - Global-hoz olyan gazdagító élményhez, amely a globális üzleti élethez és a világméretű hálózathoz köti Önt. Ez az egyik legértékesebb befektetés önmagában, amelyet megtehet.

A globális Henley EMBA-t háromszor akkreditálta az AMBA, az EQUIS és az AACSB, és a világ legismertebb MBA-jainak egyike. A legfrissebb rangsor szerint a Henley Business School a legmagasabb rangú szolgáltató az EMBA programok számára Finnországban.

A Henley EMBA - Globális dióhéjban

 • Időtartam: 21 vagy 27 hónap (a meghosszabbítás lehetősége akár 7 évig is)
 • Műhelyek: 57 nap
 • Műhelyhelyek: Leginkább Finnországban, kiválasztott műhelyek Dániában, Németországban és az Egyesült Királyságban
 • Tanulmányi látogatások: Dél-Afrikában, Kínában vagy az Egyesült Államokban
 • Feladatok: 11 gyakorlati feladat végső kutatási projekt
 • e-források: e-learning online adatbázisok
 • ECTS: 90
 • Angol nyelv
 • Kar: UK International
 • Oktatók: Tantárgy oktatói akadémiai oktatói támogatás
 • Díj (Finnország): 45 000 € (áfa 0%), az utazási költségek nélkül

EMBA - Globális program áttekintés

A Henley Executive MBA (EMBA) - Global egy részmunkaidős mesterképzési program, amely valóban nemzetközi tapasztalatokat nyújt, a globális hangsúlyt a tantervre és a kutatásra összpontosítva, a Henley nemzetközi egyetemein átadott modulokkal, gazdagító tanulmányutakkal és egy multinacionális csoporttal. különféle ágazatokból és iparágakból.

A Henley EMBA - Global három kulcsfontosságú szakaszból áll (90 ECTS), opcionális díjstruktúrával, az egyes szakaszok sikeres teljesítése után:

1. szakasz: Alapvető üzleti alapítványok (tanúsítvány)

Megtudhatja a szervezet irányításának alapvető üzleti aspektusait, mint például az emberek, a műveletek és a pénzügyek irányítása. Ez a szakasz egy erős alap létrehozásáról szól az üzleti funkciók széles skáláján.

2. szakasz: Stratégia

Ebben a szakaszban jobban megismerheti az érdekelt felek irányítását és az erőteljes stratégia kialakításához szükséges üzleti döntések körülményeit.

3. szakasz: A vezetés átvétele magasabb szintre (mesterképzés)

Meg fogja vizsgálni a szervezetekben bekövetkező változások összetettségét, valamint azt, hogyan lehet befolyásolni és vezetni egy vállalatot rajtuk keresztül.

A személyes fejlődés, valamint a karrier, a vezetés és a szakmai fejlődés a Henley EMBA minden szakaszában folyik, lehetővé téve az integrált folyamatot a személyes és szakmai fejlődés felé.

Tanulmányai alatt 11 gyakorlati feladatot fog írni, amelyek felhasználják a programból kifejlesztett ismereteket és készségeket. A feladatok a jelenlegi releváns kérdésekre alapulnak, megmutatják képességeiket és értékes hozzájárulást teremtenek a szervezetéhez.

A Henley EMBA - Global 14 alapvető tanulmányi modul körül helyezkedik el, amelyek átfogó és széles körű keretet biztosítanak tanulmányainak. Ezen felül a program számos választható modult tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a szakosodást, és egy kutatás-alapú projektet.

Tanulási tapasztalat

A tanuláshoz való megközelítésünk magában foglalja a tudósokkal és a társakkal való magas szintű személyes kapcsolat, az egyéni hozzájárulás, a csoportos együttműködés, valamint a személyes fejlődés, a vezetés és a szakmai fejlődés, valamint az edzés lehetőségeit.

Megértjük karriered során, talán már "ott voltál, megcsináltad". Ez alátámasztja azt a véleményünket, hogy a legmeghatározóbb betekintések a cselekedet általi tanulásból származnak. Oktatásainkat valós dilemmák és üzleti döntések körül szervezzük.

Azok, akik a Henley Executive MBA (EMBA) - Global tanulmányaik során tanulnak, képesek lenyűgöző munkát adni portfóliójukhoz, miközben jelentős értéket adnak vissza a munkaadók számára. A rendkívül praktikus programunkból kifejlesztett tudás és készségek azonnal alkalmazhatók a munkahelyen. A becsült feladatok alapulhatnak az aktuális kérdésekben, és értékes hozzájárulást teremtenek a szervezetéhez.

A Henley EMBA - Global kézzelfogható, jelentős és tartós készségeket, ismereteket és kapcsolatokat biztosít.

Együttműködés

Henley a verseny helyett az együttműködésre helyezi a hangsúlyt. A Henley globális EMBA-je nagyon aktív részvételi képességgel bír - értékelik mind az egyéni hozzájárulásokat, mind a csapat-alapú tanulást. A program tagjai számos ágazatból származnak, változatos készségekkel és kulturális orientációval, ami elkerülhetetlenül kihívásokat támaszt a csapatok számára az út során.

Személyes fejlődés

A Henley-nál felismertük, hogy az egyik legfontosabb cél az, hogy fejlessze magát egyénként. Az Ön erősségeivel dolgozunk a menedzsment készségek fejlesztésében és élesítésében, valamint felkészülésre az idősebb vezetők kihívásaira a globális piacon. A személyes fejlődést a programunk gerincének tekintjük, nem csak külön-külön tanulmányozandó modulként. Ezért a személyes fejlődésnek is folyamatos eleme van, amely támogatja Önt az utazás során.

Karrier, vezetés és szakmai fejlődés

A Henley EMBA - Global rengeteg lehetőséget kínál karrier, vezetés és szakmai fejlődés számára. Az IQ mellett a nagy vezetőknek érzelmi, kulturális és politikai intelligenciára is szükségük van - nekik is szükségük van készségekre, amelyek lehetővé teszik az átalakuló változásokat azáltal, hogy másokat a legjobban működőképességre ösztönöznek, és alkalmazottaik és ügyfeleik szívét és elméjét megnyerik. Azt akarjuk, hogy a diplomások saját sorsuk mesterei legyenek, karriert szerezzenek és bízzanak abban, hogy olyan módon vezetjenek, amely számukra hiteles.

coaching

Az edzés jelentős szerepet játszik abban, hogy jobb vezetővé válj. A nemzetközileg tanúsított vezetői edzők támaszkodnak egyéni edzői munkamenetek sorozatán keresztül személyes és vezetői fejlesztésed során, és segít teljes potenciáljának kiaknázásában. Ezen ülések során megtanulja a stratégia fejlesztését és strukturált megközelítést alkalmaz a személyes és karrierfejlesztésben, minden tapasztalatból megszerezve a maximális személyes tanulást.

Tudományos oktatók

Tanulmányai alatt akadémiai oktatóink támogatják Önt. Szorosan együtt dolgoznak veled, hogy támogassák Önt a tanulás és a személyes fejlődés erőfeszítéseinek minden aspektusában, és segítsenek előrelépni a program során.

Henley EMBA - Globális előnyök

A Henley Executive MBA (EMBA) - Global célja, hogy kiemelkedő üzleti vezetõket fejlesszen ki, akik erõsek, felelõsek, alkalmazkodóképesek és képesek azonosítani a különbözõ helyzeti perspektívákat a megfelelõ intézkedések meghozatala érdekében.

A Henley által képzett üzleti vezetők szintén értékelik, hogy az üzlet összetett - nincs mindenki számára egységes válasz. Magabiztossá válnak a bonyolult munkában, nyugodtan és biztosan nyomás alatt maradnak.

Programunk számos előnyt kínál Önnek és cége számára:

 • Egyetemi szintű mesterfokozat egy nemzetközileg elismert üzleti iskolából, hármas akkreditációval
 • Életmódosító tapasztalatok, mivel mind a személyes vezetésre, mind a vezetési képességekre összpontosítanak
 • Nagyon nemzetközi tapasztalat, ideértve a tanulmányi tartalmat, az oktatót és a hallgatókat
 • Igazán kifizetődő tanulási utazás más tapasztalt vezetőkkel
 • Nagyon praktikus program, amely lehetővé teszi a fejlett ismeretek és készségek azonnali alkalmazását a munkahelyen
 • Releváns feladatok, bemutassák képességeidet és értékes hozzájárulást teremtenek a szervezetéhez a tanulmányaik első napjától kezdve
 • Online hozzáférés több tízezer tudományos és ipari tanulmányi forráshoz, amelyek támogatják vállalkozását és tanulmányait
 • Javított angol nyelvtudás (tudományos és üzleti)
 • Helyettesítő műhelyek más tengerentúli irodákban
 • Tanulmányi szünetek megengedettek, ha az élet más kötelezettségvállalásai megváltoznak
 • Hozzáférés egy világméretű öregdiák hálózathoz, amelyben több mint 75 000 ember működik több mint 170 országban, az első naptól kezdve

EMBA - Globális tandíjak

A 2019. októberi felvételi tandíj:

 • 1. szakasz: 16 000 €
 • 2. szakasz: 16 000 €
 • 3. szakasz: 13 000 €

45 000 € (áfa 0%) *, beleértve műhelytanítást, tananyagokat és online szolgáltatásokat.

* HÉA 0%, a finn HÉA-törvény 39. és 40. szakasza, HÉA-mentes oktatási szolgáltatás.

Rugalmas fizetési lehetőségek
 • Teljes programdíj
 • Színpaddíj
 • Színpaddíj két részletben
Vállalati finanszírozás

Együttműködünk Önnel annak meghatározásában, hogy a Henley EMBA miként nyújthat előnyöket munkáltatójának a tanulmányainak kezdete óta. Segítünk egy részletes üzleti eset elkészítésében is, amelyben felveheti a kapcsolatot a munkáltatójával, hogy pénzügyi és időbeli támogatást kérjen.

A szállásról és az utazásról

A szállás tartalmazza a

 • A külföldi bevitel ütemezett műhelyei
 • - A külföldi bevitel ütemezett globális elmerülési tanulmányai, és -
 • Egy választható modul szemtől szemben (1 éj)

Az utazási költségek nem tartoznak ide.

Az opcionális Nemzetközi Tanulmányút választható modul költségeit a fenti díj nem tartalmazza.

Jelentkezés a Henley EMBA-ra - Global

Belépési követelmények

A programhoz való csatlakozáshoz szükséged van:

 • Három év megfelelő tapasztalat vezetői vagy vezető szakember pozícióban
 • Alapképzés vagy mesterképzés, vagy azzal egyenértékű szakmai vagy nemzetközi képesítés *
 • Angol nyelvtudás bizonyítéka, ha az angol nem az Ön anyanyelve
Pályázati folyamat

Indítsa el jelentkezési folyamatát, ha felveszi velünk a kapcsolatot, hogy további információkat kapjon a Henley Executive MBA (EMBA) - Globális programról, és megvitassa karrierfejlesztési terveit.

A jelentkezési csomagnak tartalmaznia kell:

 • Kitöltött jelentkezési lap
 • Naprakész önéletrajz
 • A végzettségek hiteles másolatai
 • Két szakmai referencia
 • Kompetencia igazolás angolul **

A személyes találkozó minden jelentkezésnél kötelező.

A Henley EMBA - Globális program évente kétszer, márciusban és októberben indul.

Örömmel segítünk Önnek a jelentkezési folyamat során.

* Üdvözöljük a kivételes menedzsment tapasztalattal rendelkező jelöltek pályázatait, akik esetleg nem felelnek meg az összes felvételi hivatalos kritériumnak (nincs fok). Ha legalább öt éves tapasztalattal rendelkezik vezető vagy stratégiai szinten, örömmel mérlegeljük a jelentkezését. Felvételi panelünk áttekinti az összes nem szokásos alkalmazási kérelmet.

** A jelentkezőknek, akiknek az első nyelve nem angol, meg kell felelniük a következő feltételek egyikének: Töltsön ki angol nyelvvizsgát, biztosítson angol nyelvtudást a munkalapon vagy személyes beszélgetést vegyen részt angol nyelvű beszélgetésen a Henley felhatalmazott munkatársaival. Üzleti iskola.

EMBA - Pályakezdőink tapasztalatai

Kíváncsi, hogy valójában hogyan kell a Henley Executive MBA (EMBA) - Global? Szeretne néhány valós példát találni azokról az emberekről, akik ténylegesen átestek a programról A-tól Z-ig?

Anssi, Heikki és Marika elmondják a saját MBA történeteiket, megosztva a Henley EMBA végzésének örömeit és kihívásait is.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Henley Executive MBA (EMBA) - globális a legjobb választás számomra?
 • Ha érdekli a globális üzleti vállalkozás és a beruházás megtérülése (ROI), akkor a Henley EMBA - Global ideális az Ön és vállalata számára. A program során 11 gyakorlati feladatot és egy végleges kutatási projektet fog átadni. Ezek a feladatok és a kutatási projekt azon alapul, hogy a vállalatának aktuális szervezeti kérdéseit vagy üzleti kihívásait választotta-e. A Henley EMBA - Global ideális, ha teljes munkaidőben igényes vezetői pozícióban dolgozik, és nagyobb rugalmasságot szeretne tudni arról, hogyan, mikor és hol érheti el MBA fokozatát.
Mekkora a megtérülése a Henley EMBA - Global tanulmányozásakor?
 • A program során 11 gyakorlati feladatot fog írni a különféle szervezeti kérdésekről és a valós üzleti kihívásokról. Ezek a feladatok bemutatják az Ön képességét eredmények elérésére, amely a szakmai ismeretei jelentős növekedéséhez vezet.
Mekkora a ROI tanulmányaimban a munkáltatóm számára?
 • A Henley EMBA - Global segítségével a munkáltató már a program során magas ROI-t érhet el. A tipikus modul sorozat 2-3 napos műhelytal kezdődik, amelyet egy önálló tanulmányi időszak követ egy feladatot. A megbízás alapja lehet egy, a munkaadók számára releváns aktuális kérdés vagy üzleti kihívás, amely értékes hozzájárulást jelent a szervezetéhez. A modul sorrendjével párhuzamosan futó belső folyamat telepítésével a munkáltató jelentősen javíthatja a megtérülést.
Miért a Henley EMBA - Global jelenleg az egyetlen EMBA program Finnországban, amely egyetemi szintű mesterfokozatot kínál?
 • A Henley EMBA - Global jelenleg az egyetlen EMBA program Finnországban, amely egyetemi szintű diplomát kínál, mivel része az Egyesült Királyság hivatalos fokozatának, ahol magasabb szintű tudományos fokozatnak tekintik, mint más elvégzett diplomák. egy egyetemen. A finn oktatási rendszernek megfelelően a finn intézmények vagy egyetemek által biztosított MBA programokat kiegészítő oktatásnak, nem pedig mesterfokozatnak kell tekinteni.
Miért mentesül a Henley EMBA - Global adómentesség alól?
 • A Henley EMBA - Global mentesül a HÉA alól, mert egyetemi szintű mesterképzés. Az uniós jog elveivel összhangban, ha Finnországban nyújt MBA képzést, a Henley Business School-t hasonlóan kell tekinteni a finn egyetemeknek, amelyek oktatási szolgáltatásokat nyújtanak a finn HÉA-törvény 39. és 40. szakaszának megfelelően. A Henley EMBA - globálisan eltérő kezelése a hozzáadottérték-adó vonatkozásában sértené az egyenlőség és a hátrányos megkülönböztetés tilalmának az uniós jogban előírt elveit. A finn Legfelsőbb Közigazgatási Bíróság ezért úgy határozott, hogy a Henley Business School finnországi MBA oktatási programjait adómentességi oktatási szolgáltatásoknak kell tekinteni.
Hol tartják a műhelyeket?

A workshopok nagy részét Finnországban, Helsinkiben tartják, a kiválasztott workshopokra Koppenhágában, Dániában kerül sor; München, Németország és Henley, Egyesült Királyság.

Hány órát igényel a tanulmányok hetente?
 • Jellemzően hetente 10-16 óra.
Lehet-e tanulmányi szünetet tartani?
 • Igen, ötéves tanulmányi szünetek is tarthatók.
Hogyan számolják ki a programot?
 • A program tandíj-politikája kedvező a hallgató és a támogató cég számára. A számlázás a tanulmányi ütemtervet követi, és akár hat részletre osztható.
MBA vs EMBA - Mi a különbség?
 • Az MBA (Master of Business Administration) nemzetközileg elismert fokozat, amelynek célja az üzleti és menedzsment karrierjéhez szükséges készségek fejlesztése. Az MBA rendszer általában nappali tagozatos program, amely diplomások kevesebb, mint három év tapasztalattal rendelkezik.
 • Az EMBA (Executive Masters of Business Administration) egy nemzetközileg elismert fokozat, amelyet elfoglalt és tapasztalt vezetők számára fejlesztettek ki azzal a törekvéssel, hogy fejlesszék vezetői és vezetői képességeiket. Az EMBA-k többnyire részmunkaidős programok vezetőknek és vezetőknek, több mint három éves tapasztalattal.
Miért kell akkreditációt keresnem, amikor üzleti iskolát vagy egyetemet választok a tanulmányaimhoz?
 • Az üzleti iskola vagy egyetem minősége az akkreditációk számával értékelhető (AACSB, AMBA, EQUIS). Az akkreditációk biztosítják a programok minőségét és magas színvonalát, valamint az iskola vagy az egyetemi karokat. Henley büszke arra, hogy a világ üzleti iskoláinak 1% -ában a hármasan akkreditált státuszt szerezte az Egyesült Királyság, az Európai és az Egyesült Államok vezető akkreditáló testületei közül: AMBA, EQUIS és AACSB.
 • Például a finnországi MBA programokat a helyi oktatási irányító testületek nem szabályozzák. Ez azt jelenti, hogy akkreditáció nélkül az iskolák és egyetemek önállóan meghatározhatják MBA programjaik tartalmát és minőségét.
Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Szeptember 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
21 - 27 hónapok
Részidős oktatás
Price
45,000 EUR
45 000 EUR (áfa 0%), az utazási költségek nélkül
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
szept. 2021
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 2021

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date