Executive MBA - Globális

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Henley Executive MBA - Globálisan

 • Kezdet: október és március
 • Időtartam: 21 hónap (9 hónapos meghosszabbítási opcióval)
 • Műhelyek: 61 nap, többnyire csütörtöktől vasárnapig
 • Műhely helyszínei:
  • 32 műhelynap Münchenben a 15 tapasztalt menedzser regionális csoportjával
  • 29 műhelynap az Egyesült Királyságban, Dániában, Dél-Afrikában és Kínában / Egyesült Államokban a 60 tapasztalt menedzser európai csoportjával
 • e-források: e-learning online adatbázisok
 • ECTS: 90
 • Angol nyelv
 • Kar: UK International
 • Oktatók: Tantárgy tanárok Személyes oktató támogatás
 • Díj: 46.500 €, Early Bird a programok megkezdése előtt két hónappal elfogadott ajánlatok után: 39.000 € - mindig az utazási költségeket nem számítva.

Légy vezetője, akinek lenni akarsz

A Henley Executive MBA - Global intenzív és kifizetődő tapasztalat. Kihívó, ösztönző és releváns. Sok esetben az életmód megváltoztatja.

Az AMBA, az EQUIS és az AACSB által akkreditált hármas, és a világ legismertebb MBA-jei között a Henley Executive MBA - Global célja, hogy segítse a lehető legjobb eredmények elérését az üzleti életben és az életben. Az előnyök egyértelműen mérhetők, és jelentős megtérülést kínálnak Önnek személyesen és tágabb értelemben a vállalatának.

A Henley Executive MBA - Global tapasztalt és ambiciózus vezetőknek szól, akik vezetői és vezetői kompetenciáikat fejlesztik. A program felépítése lehetővé teszi a teljes munkaidőben történő munka folytatását és az MBA részmunkaidőben történő tanulmányozását, összekapcsolva a tanulást a jelenlegi globális és releváns szervezeti kérdésekkel. Ideális, ha nem tud jelentős időt eltölteni a munkahelyről tanulmányozása érdekében, és nagyobb rugalmasságot akar elérni abban, hogy mikor, hol és hol érheti el MBA fokozatát. A program 21 hónapja alatt tanulmányozni fogja tapasztalatait és megoszthatja azokat a hasonló gondolkodású szakemberekkel, akik különböző vezetői háttérrel rendelkeznek, üzleti iparágakról és nemzetközi helyszínektől.

Csatlakozzon a Henley Executive MBA - globális gazdagító élményhez, amely összeköti Önt a globális üzleti élettel és a világméretű hálózattal. Ez az egyik legértékesebb befektetés önmagában, amelyet megtehet.

Program áttekintése - Moduláris, Nemzetközi

A Henley Executive MBA - Global egy részmunkaidős mesterképzési program, amelyet egyéni és csoportos tanulmányok, szemináriumokon tartott szemináriumok és 24/7 e-learning források útján valósítanak meg.

A program három kulcsfontosságú szakaszból áll (90 ECTS), opcionális odaítélési struktúrával, az egyes szakaszok sikeres teljesítése esetén:

1. szakasz: Alapvető üzleti alapítványok (tanúsítvány)

Megtudhatja a szervezet irányításának alapvető üzleti aspektusait, mint például az emberek, a műveletek és a pénzügyek irányítása. Ez a szakasz egy erős alap létrehozásáról szól az üzleti funkciók széles skáláján.

2. szakasz: Stratégia

Ebben a szakaszban jobban megismerheti az érdekelt felek irányítását és az erőteljes stratégia kialakításához szükséges üzleti döntések körülményeit.

3. szakasz: A vezetés átvétele magasabb szintre (mesterképzés)

Meg fogja vizsgálni a szervezetekben bekövetkező változások összetettségét, valamint azt, hogyan lehet befolyásolni és vezetni egy vállalatot rajtuk keresztül.

A program hangsúlyt fektet az általános vezetési koncepciókra, ezért a Személyes Fejlődés modul átjut a Henley Executive MBA - Global szakaszaiban, lehetővé téve az integrált folyamatot a személyes növekedés felé.

A műhelymunkákat világszínvonalú oktatók vezetik az Egyesült Királyságból és a International Fellow Network-ből. Tanulmányai alatt kilenc egyedi feladatot fog írni, amelyek célja a hosszú távú hatékonyság növelése. A feladatok szemet nyitó lehetőségeket kínálnak az elmélet és a gyakorlat integrálására, és azonnal alkalmazhatók, a munkahelyi maximális hatással.

A Henley Executive MBA - Global olyan tanulmányi modulok köré épül, amelyek átfogó és széles körű keretet biztosítanak tanulmányainak:

Első szakasz
 • Alapvető üzleti alapok
 • Vezetés
 • Folyamatok irányítása
 • Pénzügyi források kezelése - Maradjon
 • az üzleti életben Emberek kezelése - A kreativitás ösztönzése
Második szakasz
 • Stratégia
 • Stratégia - Karok feltárása
 • Nemzetközi üzleti vállalkozás - Kínából vagy az Egyesült Államokból induló tanulmányút
 • Stratégiai marketing - piacra lépés
 • Vállalati hírnév
 • Tanulmányút Dél-afrikai Köztársaság - Vezetés az emberiséggel
Harmadik szakasz
 • A vezetés magasabb szintre emelése
 • Vezetés
 • Menedzsment kutatási kihívás - Integráció fókuszban
 • Választható modul

Ezen kívül számos választható modul áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a szakosodást, alkalmazott üzleti vagy vállalati projekt, valamint két nemzetközi tanulmányút

A Henley Executive MBA - Global évente kétszer, márciusban és októberben kezdődik, és 21 hónapra szól, 9 hónapos meghosszabbítás lehetőségével.

Tanulási tapasztalat - az elmélet tesztelése a gyakorlatban

A program egyesíti az akadémikusok elméleti és valós ismereteit. Ez gyakorlati alkalmazott tanulást biztosít azzal a céllal, hogy életre keltsék az üzletet, biztosítva a szigorú és lekerekített tanulási tapasztalatokat.

Megértjük karriered során, talán már "ott voltál, megcsináltad". Ez alátámasztja azt a véleményünket, hogy a legmeghatározóbb betekintések a cselekedet általi tanulásból származnak. Oktatásainkat valós dilemmák és üzleti döntések körül szervezzük.

Azok, akik a Henley Executive MBA - Global tanulmányaik során dolgoznak, képesek jelentős értéket adni a munkaadóknak. A rendkívül praktikus programunkból kifejlesztett tudás és készségek azonnal alkalmazhatók a munkahelyen. A becsült feladatok alapulhatnak az aktuális kérdésekben, és értékes hozzájárulást teremtenek a szervezetéhez.

A Henley Executive MBA - Global kézzelfogható, jelentős és tartós készségeket, ismereteket és kapcsolatokat biztosít.

Együttműködés

A Henley büszke arra, hogy hírneve befogadó, barátságos és támogató. Henley a verseny helyett az együttműködésre helyezi a hangsúlyt. A Henley Executive MBA - Global erőteljesen részvételi és interaktív - értékeljük mind az egyéni hozzájárulásokat, mind a csapat alapú tanulást. A program tagjai számos ágazatból származnak, változatos készségekkel és kulturális orientációval, ami elkerülhetetlenül kihívásokat támaszt a csapatok számára az út során.

coaching

A csapatmunka, a menedzsment folyamatok, a készségek befolyásolása, a projekt menedzsment, a megkönnyítés és a konfliktusmegoldás területén tanácsadást nyújtunk Önnek - ez minden olyan alapvető készség, amelyet vissza kell vinni a saját munkahelyére.

Személyes fejlődés

A Henley-nál felismertük, hogy az egyik legfontosabb cél az, hogy fejlessze magát egyénként. Az Ön erősségeivel dolgozunk a menedzsment készségek fejlesztésében és élesítésében, valamint felkészülésben a felső vezetés kihívásaira. A személyes fejlődést a programunk gerincének tekintjük, nem pedig külön tanulmányozandó modulként.

Személyes oktatók

Tanulmányai alatt személyi oktatóink segítik Önt és támogatják Önt. Szorosan együtt dolgoznak veled, hogy támogassák Önt a tanulás és a személyes fejlődés erőfeszítéseinek minden aspektusában, és segítsenek előrelépni a program során.

Az Ön globális támogatási hálózata - a programon belül és azon kívül

A Henley Executive MBA - Global programban három hálózat részét képezi, amelyekkel megoszthatja, megtanulhatja és fejlesztheti a programot: egy regionális “otthoni hálózat”, egy “európai hálózat” és a Henley egyedülálló globális alumni hálózata.

Az iparágak, a funkcionális háttér és a szakterületek közötti együttműködés a Henley Executive MBA - Global tanulás kulcsfontosságú eleme. A csere elősegítése érdekében három szinten működik együtt:

A „Regionális otthoni hálózat”

Minden hallgató otthoni egyetemet választ a müncheni, koppenhágai, helsinki és a brit Henley egyetemekből. Ezen az otthoni egyetemen nagyjából a programot tanulják (32 nap). Münchenben a műhelyeket általában csütörtöktől vasárnapig szállítják a müncheni belvárosban, a Maximilianstraße 40-ben, a Henley Germany Campuson. Ezekben a műhelyekben mintegy 15 hallgató gyűl össze intenzív műhelyekre. Ezek a szándékosan kicsi osztályok biztosítják az egyéni figyelmet és a nagyon interaktív foglalkozásokat. Jelenleg a müncheni alapú programok 15 ország szakembereit gyűjtik össze.

Az Ön „Európai Hálózata”

A regionális műhelymunkákat olyan műhelyek egészítik ki, ahol a müncheni hallgatók Koppenhágából, Finnországból és az Egyesült Királyságból származó társaikkal találkoznak 60 hallgatóval folytatott közös műhelyekben. Ezekre az Egyesült Királyságban (4 7 nap), Koppenhágában (4 nap), Dél-Afrikában (7 nap) és Kínában / az Egyesült Államokban (7 nap) kerül sor, és ezek gazdag és intenzív nemzetközi és interkulturális tapasztalatokat tesznek lehetővé.

Az Ön Alumni Hálózata

A program első napjától kezdve hallgatóink csatlakoznak a Henley világszerte több mint 76 000 öregdiákú hálózatához. Hozzáférést biztosítanak szakértelemhez, tapasztalatokhoz és szórakoztató emberekhez mind munka, mind szabadidő céljából. Az aluminok közötti kapcsolatot a Henley online közösségén, a Henley Live-n keresztül biztosítják.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm ... Tovább

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm and scepticism. Do they ask themselves? What shall I do? Which opportunities do I seize? Which not? And what’s the basis for my decision? Many people can’t answer these questions. They did not learn this at school or university. We at Henley support these people in answering these questions in several ways. Kevesebb