Executive MBA, Hawaii Egyetem, Vietnam Campus

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A Hawaii Egyetem, a Shidler College of Business elnyerte az első osztályú Executive MBA programot, amely felkészíti, irányítja és felkészíti a vietnami vezetőket, akik fel kívánják növelni vezetési és vezetési képességeiket. Ez VEMBA (Vietnam Executive MBA) néven ismert. A VEMBA Hanoi 2001-ben kezdte meg első kohortját, és 2007-ben bővült a HCMC-re.

Honlap: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Ez a 21 hónapos, executive formátumú program lehetővé teszi a Hanoiban vagy Ho Si Minh-városban, Vietnamban élő résztvevők számára, hogy a teljes munkaidős vezetői pozíciókat megtartsák, miközben fokozatot szereztek. A diákok olyan integrált, modern tantervből tanulnak, amely magába foglalja a legfontosabb üzleti tudományágakat az élvonalbeli üzleti gyakorlatokkal, beleértve az innovációt és a vállalkozást, az információs technológiák kezelését és az e-üzleti tevékenységet, az ellátási lánc menedzselését, a vagyonkezelést és a márkaépítést. Minden osztályt Vietnámban tartanak, egy opcionális nyári tanulmányt a Hawaii Egyetemen a Manoa-n Honolulu-ban, Hawaii-ban, az USA-ban. A program legfontosabb jellemzője a Business Practicum projekt, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy valós életet folytassanak.

MBA a Vezetők Vietnamban program már bizonyítottan rendkívül sikeres előrelépés sok diplomások karrierje az elmúlt 18 év Vietnamban. Több mint 700 öregdiákkal, akik kulcsfontosságú üzleti pozíciókat töltenek be minden gazdasági ágazatban Vietnamból és világszerte, az MBA a vezetők számára Vietnam egyik legértékesebb üzleti hálózata.

Így a University of Hawaii, MBA a vezetők a vietnami diplomások képesek lesznek bizonyítani, hogy a bizalom és a készségek, hogy versenyezni a felső vezetői pozíciókat, nem csak Vietnamban, de bárhol a világon.

Néhány tény:

 • Ez az egyetlen AACSB akkreditált program Vietnamban. Az AACSB-t 1916-ban alapították az USA-ban, hogy akkreditációt biztosítson az üzleti iskoláknak. Alapító tagjai közé tartozik a Columbia Egyetem, a Cornell Egyetem, a Harvard Egyetem, a Chicagói Egyetem, az Illinois Egyetem, a Pennsylvania Egyetem, a Yale Egyetem és más neves egyetemek az Egyesült Államokban. Ismeretes, hogy az üzleti iskolák kevesebb mint 5% -a tartja ezt az elit akkreditációt. A szövetség nem minden tagja akkreditált.
 • 2018-ban az amerikai hírek
 • A globális egyetemek legmagasabb akadémiai rangsorában a 2018-2019 közötti időszakra a Center for World Egyetem rangsorában a University of Hawaii at Manoa a világ 18.000 egyeteméből 306-ra rangult. Ez a csodálatos helyezés az UH-Manoát az egyetemek legmagasabb 1,7% -ában helyezi el. A Harvard Egyetem a világ első számú helyezett, ezt követte a Stanford Egyetem a 2. helyen és a Massachusetts Institute of Technology a 3. szám alatt.

Két képzési hely Vietnamban Hanoi és Ho Chi Minh City. Azt is választhatja, hogy tanulmányozza két nyári kurzus Honolulu, Hawaii, USA.

Tanterem Cím: Suite 312, 3. emelet, Irodaház, Tower C, N04 - UDIC Complex, Hoang Dao Thuy utca, Thanh Xuan kerület, Hanoi, Vietnam

E-mail: embaha@hawaii.edu | Tel: 84 24 7304 2688 | Mobile: 84 (0) 947 552 688

Tanulási célok az MBA számára

 • Ismertesse és alkalmazza az üzlet funkcionális területeire vonatkozó ismereteket (legjobb üzleti gyakorlatok)
 • Hatékonyan kommunikálhat írásban, szóbeli prezentációkkal és csapatmunkával
 • Az ázsiai-csendes-óceáni üzleti környezet megértése és alkalmazása
 • Elemezze és elemezze összetett etikai és jogi kérdéseket
 • Mutassa be a technológia üzleti életre gyakorolt ​​hatásainak megértését

Programfunkciók

 • Nagyon rangsorolt ​​- A Hawaii Egyetem A Shidler College of Business a nemzetközi vezetés terén szerzett tapasztalatairól híres, és az Egyesült Államok 25 legjobb egyetemistája közé sorolja a nemzetközi üzleti tevékenységet a US News
 • AACSB akkreditált - Az egyetlen AACSB-akkreditált MBA program Vietnamban, amely biztosítja a magas színvonalú, releváns és nemzetközileg elismert MBA.
 • Legfelsőbb Kar - Minden tanfolyamot Vietnamban tanítanak a Hawaii Egyetem oktatói, akik Vietnamba utaznak, hogy oktatói és tananyagaikat szemtől-szembe szállítsák. A Kar különféle interaktív oktatási formátumokat és módszereket alkalmaz, amelyek célja a tapasztalt üzleti vezetők bevonása és kihívása.
 • Ázsia-Csendes-óceáni Fókusz - A nemzetközi üzleti életben részt vevő amerikai üzleti iskolák úttörője, a Hawaii Egyetem megkülönbözteti magát az ázsiai-csendes-óceáni térségre összpontosítva. A Shidler School of Business karának kutatási témája az ázsiai-csendes-óceáni kérdések mélyreható ismerete. gyakorlatok.
 • Extenzív Alumni Hálózat - A világ 40 országában közel 30 000 University of Hawaii Business School Alumni él. A vietnami Executive MBA program 2007 óta működik Hanoiban, Ho Chi Minh Cityben, 2007 óta, és kifejlesztett egy magas rangú alumíniumhálózatot Vietnamban.
 • Rugalmas ütemezés - Executive MBA órák kényelmesen ütemezett éjjel és hétvégén, hogy a forgalmas szakemberek részt vegyenek az osztályban, és továbbra is teljes munkaidőben dolgoznak, miközben MBA diplomát 21 hónap alatt.
 • Kényelmes helyszín - A tanfolyamok modern létesítményekben, Ho Si Minh-városban és Hanoiban, a vietnami kereskedelmi, pénzügyi, kulturális és turisztikai központokban találhatók.
 • Szigorú tananyag - A kar és a tanterv, amelyek kihívást jelentenek a tanulók számára komplex üzleti problémák megoldására egy globális környezetben, erős elemzési és stratégiai gondolkodást alkalmaznak sokoldalú üzleti kérdésekre, és kifinomult vezetési készségeket fejlesztenek ki.
 • Különböző vezetői hallgatók - Vietnám állampolgárai vagy Vietnámban élő külföldi állampolgárok szívesen alkalmazzák az osztályokat, amelyek tipikusan 35-40 diákból állnak a világ minden tájáról, átlagosan 5- 10 év munkatapasztalattal.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Executive MBA University of Hawaii Study in Hanoi or Ho Chi Minh City, Vietnam

Executive MBA University of Hawaii Study in Hanoi or Ho Chi Minh City, Vietnam Kevesebb