A 12 hónapos Executive MBA Vendéglátás Adminisztráció épít a korábbi tapasztalatok alapján, hogy felhatalmazza a hallgatók egy egyedülálló kombinációja piacképes ismeretek a vendéglátóipar területén.

Ez a program személyre szabott, és felkészíti a résztvevőket a konkrét lehetőségek és a piaci rések által kínált a vendéglátó iparban. Ez vonzza tapasztalt szakemberek és a kezdők, művészek és tudósok, gondolkodók és cselekvők, minden hajtja egyfajta várakozás és a változás iránti vágy.

Felvételi követelmények

Az egyetemi diploma
Ahhoz, hogy beiratkozik a program, a diákok kell, hogy kaptak egy elismert egyetemi diplomát (bármely területén).

GMAT (Graduate Management Felvételi Test)
A GMAT pontszámot magában foglalja a szóbeli, és mennyiségi elemző írás szakaszok.

Nyelvek
A mester program szállított kizárólag angol és felsőfokon beszél a nyelv expected.The következő minimális pontszámokat van szükség:

  • TOEFL (Test az angol mint idegen nyelv), iBT internet-alapú teszt: a minimális pontszám 100. Az EHL-TOEFL jelentés kód, meg kell említeni, amikor Ön a tesztet, az 9090-02.
  • IELTS (International English Language Testing System) Academic modul: általános minimális sáv 7.

Megjegyzés: Ha már dolgozott vagy tanult, és van egy jó üzleti angol nyelv ismerete akkor mentesülhet a biztosító egy angol tesztet. Önnek nem kell beszélni egy másik nyelvet folyékonyan.

Munkatapasztalat
Minimum két év folyamatos szakmai tapasztalattal felügyeleti szintű / amelyek feladata van szükség, hogy belépjen a Master program. Szakmai tapasztalat lehet bármely iparágban, nem feltétlenül vendégszeretet.

Minimális életkor
Az átlagos életkor a mi mesterképzésben részt vevő hallgatók 30 éves, minimum 25 által a program kezdetekor.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date