Ismét új pedagógiai szemlélet világ

A rugalmasság a mai edzés: minden a ritmust és az ő élete

 • 1 dinamikus modell: workshopok, műhelyek és projektek
 • A fenntartható ütemű 1: 1 este hetente (3h) + 1 szombat havonta (7h)
 • 1 képzése vezetők: a képzési idő összeegyeztethető a szakmai célok (15-18 hónap függően integrációs rendszer)
 • 1 alkalmazkodó modell: a rendszer lehetővé teszi, hogy mind a szemtől, hogy a távoli összes esemény, beleértve a projektek az esetleges előre nem látható
 • 1 rugalmas tanulás: lehetséges, hogy elérjük az út edzés közben

A „PLUS”

 • Személyes fejlesztési / Leadership
 • Coaching megvalósításához szakmai projekt
 • Rise irányítási és technológiai ismeretek
 • A választás a 4 MBA középpontjában a digitális átalakítások
 • Egy héttel a "spot" International (New York, San Francisco vagy a Shanghai)

Az innovatív pedagógia Ionis csoport alkalmas a legigényesebb vezetők

Azzal, hogy csatlakozott az Executive MBA Ionis-STM, betekintés pedagógia IONIS: rendszerezése a projekt mód, szorzás műhelyek és műhelyek, intensives és elmerülés. Ezek a módszerek merültek fel az iskolákban, és széles körben elterjedt. TO Ionis-STM, ezek arra, hogy a képzés a káderek, hogy tartsák tiszteletben a személyazonosságukat, bevezetése mellett, hogy ezeknek az aktív tanítási módszerek. Az oktatók minden szakember a magas szintű aktivitás napi kapcsolatban áll a módszerek, készségek, ismeretek és az érvelés, hogy továbbítják a csoportok azok coachent kollektív dinamikus.

Cím RNCP

Az egyes MBA, Ionis-STM szállít, mint szakértő RNCP I. szint

Kik ezt MBA?

Ahhoz, hogy az összes vezetők, akik szeretnék, hogy gyorsabb a megértése a kortárs kérdések és mastering megoldásmódokat őket. A lépést hoztak létre, hogy kompatibilis legyen a súlyos megszorítások, amelyek az övék. Magukat Ajánlott a digitális korban is megtartják a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a rugalmas, az egyetlen garanciát a kúra befejezése jó állapotban.

célkitűzés MBA

Google, Facebook, YouTube, Dailymotion, LinkedIn, Instagram, paybal, eBay ... óriása ma született induló tegnap. technológiai alkalmazások, innovatív szolgáltatásokat kínálnak a vállalkozások és magánszemélyek mind alkotásokat, hogy elkísér bennünket naponta, és amelyek a hírszerzési és merész vállalkozók. Az MBA innováció és a vállalkozások alkotják a „látnokok”, aki hozza az üzleti lehetőségek értékteremtés, új termékek és szolgáltatások, az új piacokon.

Azt is a vonat, akik szeretnék, hogy vállalja a kihívást, hogy létrehozzák saját üzleti és megadni nekik a tudás létrehozása a stratégia a fejlesztési, hogy tisztában van a kockázatokkal, vezetésére és motiválására csapatok folyamatos innovációt. Az MBA Management és a Cyber-biztonsági szakemberek képzése, akik képesek lesznek kínál biztonságos környezetben a tétek és kihívások az evolúció a modern vállalkozás.

Program oktatási nyelve:
 • Francia

3 további kurzus Ionis School of Technology and Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
15 - 18 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint