Executive MBA LATAM

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az Executive MBA LATAM egy részmunkaidős program, amely nemzetközivé teszi és elősegíti a résztvevők karrierjét, azonnali értéket teremtve szervezeteik számára.

Jellemzője, hogy az egyetlen, amely Latin-Amerikában széleskörű és exkluzív összpontosít, moduláris formában. A program azokra a szakemberekre irányul, akik legalább 5–6 éves vezetői tapasztalattal rendelkeznek, akiknek az a célja, hogy Latin-Amerikát piacnak tekintsék, és új horizontokat keressenek karrierjükben vagy szervezetükben.

Programunk

 • 12 hónapos időtartam
  Moduláris formátum keverék.
 • 7 hét szemtől-szembe modulok
  Chile, Kolumbia, Brazília, Panama, Mexikó * és Miami *.
 • A vezető szakemberek számára
  5 éves vezetői tapasztalattal.
 • Az egyetlen MBA ügyvezető, aki Latin-Amerikában széles körű és kizárólagos hangsúlyt fektet.

* A módosítás joga fenntartva.

Egy nemzetközi kar, amelyet széles körben elismert

 • Egyedülálló képessége az akadémiai gondolkodás és a valós problémák megoldására.
 • Az ipar és a közszféra által támogatott felső szintű kutatás.
 • Gyakorlati megközelítés, amely ötvözi a vezetői tudás élvonalát a valós alkalmazhatósággal.

Találkozási pontok

 • Latin-Amerika városai, amelyek magas aktivitási és fejlesztési potenciállal rendelkeznek.
 • Vezető vállalatok a régióban.

Élénk közösség

 • Kutatási, vállalkozói és tanulási tevékenységek a vezető multinacionális vállalatok bevonásával.
 • Az ötletek létrehozását, terjesztését és alkalmazását elősegítő platformok.

Egy nemzetközi program, amely átalakítja és alkalmazza a vállalat valóságát.

Egy nemzetközi program, amely átalakítja és alkalmazza a vállalat valóságát.

A latin-amerikai főbb gazdaságok és ágazatok által kínált kihívások és lehetőségek kihasználása.

Egyéni coaching a készségek és képességek fejlesztéséhez.

A projekt országos lehetőségeinek értékelése , az egyes országok asszisztenseivel, professzoraival és helyi képviselőivel.

A LATAM-ban végzett UAI diplomások magas színvonalú hálózata.

Valódi tanulás a valódi világ számára: valódi projektet dolgozzon ki a szervezet számára a program során a kar támogatásával.

114557_16.jpg

Általános információk

ár

 • Ár: 45 000 USD

A megvalósítás helye

 • A latin-amerikai fővárosokban: Santiago, Bogotá, Sao Paulo, Panama City, Mexikóváros * és Miami * kerül megrendezésre.

* A módosítás joga fenntartva.

A dátumok és időpontok

 • Kezdés: 2020 szeptember.
 • Időtartam: 2021. szeptember.
 • Ütemezés: Arcról-szembe modulok 9: 00-19: 00 között.

Tantermi háló

114483_malla_emba_latam.png

A program felépítése

A program előtt

Előzetes felkészülés azoknak a résztvevőknek, akik meg szeretnék vizsgálni a menedzsment alapjait. Ezt az előkészítést kevert formában tanítják, és lehetővé teszi, hogy szembesüljenek a kihívásokkal teli Executive LATAM UAI Executive garanciákkal.

Ezzel párhuzamosan a résztvevők két fronton dolgoznak, az első a személyes és szakmai kihívások, mint vezetők és vezetők. a második a szervezeteik előtt álló ágazati kihívásokról szól.

Az előző munka lehetővé teszi, hogy személyre szabja és személyre szabja az integráló munkákat és az egyes projekteket az egyes diákok karrierfejlesztési igényeihez.

A program során

A program egy interdiszciplináris workshopon kezdődik, amelynek középpontjában a latin-amerikai üzleti és intézményi kiterjedés elmélyítése áll. Koncepcionális modulokon, az alkalmazott projektek fejlesztésén, a vezetői workshopokon és az önismereten, a digitalizáláson és az innovációs workshopokon, valamint a LATAM vezető vállalataival való kapcsolatokon megy keresztül. Az EMBA LATAM egy stratégiai integrációs workshoptal és az asszisztensek szervezeteinek végső munkáinak értékelésével zárul.

Menedzsment és üzlet

Az első modulok a környezet, az üzlet és a szervezet alapjait tárgyalják. Megvitatjuk és elemezzük a szervezet kihívásait és üzleti trendjeit, üzleti stratégiáját, viselkedését és motivációját, a döntéshozatal pénzügyi elemzését és a vezetést és a változást. Funkcionális képet nyújt a marketingről, a pénzügyekről, az innovációról és a tervezésről, a műveletekről és a humántőke-gazdálkodásról, hogy stratégiákat hozzon létre az egyes területeken.

A saját vállalatnál alkalmazott tudás

Az MBA-be történő befektetésnek vissza kell térnie az asszisztenshez és a vállalathoz. A program során és a kumulatív módon a résztvevő a szervezet belső és külső információit generálja és feldolgozza.

A program végén a résztvevő új ötleteket, stratégiákat és végrehajtási terveket készít cége kihívásaira. A szervezetre alkalmazott egyedi projektek a fiókok többségének értékelésére szolgálnak. A program végén a tudás és a tanulás egy olyan dokumentumban koncentrálódik, amely nagy hatással van az Ön szervezetére.

Üzleti Vanguard

A választani a tananyagot az asszisztens sajátos érdekeihez igazítja. Az erkölcsi iránytű erkölcsi és érték dilemmákkal szembesül a tanulókkal, amelyek tükrözik a menedzsmentet és a mai környezet vezetőségét. A program időtartama lehetővé teszi a korábbi ismeretek integrálását és alkalmazását a saját vállalat problémáinak megoldására.

Személyes fejlődés

Az EMBA folyamán a diák részt vesz egy teljes coaching programban, személyes és csoportos szintű beavatkozásokkal, amelyek a világszínvonalú vezetők értékelésével kezdődnek, ahol összehasonlítja, értékeli és megérti erősségeit és gyengeségeit. és kezelje vezetői karrierjét és vezetői stílusát. Ezt a programot a kommunikációs készségeket fejlesztő workshopok egészítik ki, mint például a "Hatékony kommunikáció" és a "Személyes Branding" műhelyek.

A program után

Nemzetközi hálózat

Az első naptól kezdve az EMBA LATAM UAI résztvevői a latin-amerikai legnagyobb alumni üzleti hálózat részét képezik, amely lehetővé teszi a regionális piacokhoz és hálózatokhoz való hozzáférést.

frissítés

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy folytassák a továbbképzést az EMBA LATAM UAI jövőbeni promócióinak előkészítő tanfolyamain való részvétel és a folytonossági tárgyalásokon való részvétel révén.

114550_FH6.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negoc ... Tovább

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negocios más prestigiosas de Chile y de Latinoamérica, convirtiéndose en un referente a nivel regional y también global. Kevesebb
Santiago , Viña del Mar , Las Condes + 2 Több Kevesebb