Az egészségügyi szakemberek felkészítése a változások megkönnyítésére és az innováció ösztönzésére - a belső szervezetek és az egész iparág között.


Az Executive MBA / MS Egészségügyi Vezetés egy kétfokozatú program New Yorkban. Ez a kétéves végrehajtó program előmozdítja karrierjét, és megerősíti az egészségügyben bekövetkezett érdemi változások vezetésének képességét.


Mi az, ami az Executive MBA / MS in Healthcare Leadership programban különbözik?

Ez az egyetlen ilyen jellegű program az Ivy League-ben. Két rangos diplomát szerzett a Cornell Egyetemen: MBA és MS az egészségügyi vezetésben.

Két egyetemi végzettségű erőmű - a Samuel Curtis Johnson-i Graduate School of Management és a Weill Cornell-i Orvostudományi Doktori Iskola - együttműködve létrehozott egy kettős fokú programot, amely az általános irányítási készségek kiépítésére és az egészségügyi ágazat mélyebb megértésére összpontosít.


Tanterv és tanárok

A tanterv magában foglalja az üzleti tapasztalat és az egészségügyi szakértelem, hogy megadja az összetett szervezetek vezetéséhez szükséges eszközöket és ismereteket. Ismerje meg, hogyan vehet részt az érdekelt felekkel, beleértve az orvosokat, a technikusokat, a biztosítótársaságokat és a döntéshozókat. Miután részt vett a szombaton és vasárnap tanfolyamokon, hétfőn visszatér a munkába, és azonnal betekintést nyerhet.


Diák tapasztalat

Az Executive MBA / MS in Healthcare Leadership programban a teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára nyújt szállítási formátumot: a hétvégi osztályok és a lakossági ülések kombinációja. A New York-i Cornell Tech Campus-i Tata Innovációs Központban minden félévben minden szombat és vasárnap ülésén befejezzük a tanfolyamokat. A fennmaradó osztályokat a lakossági ülések során végzik, amelyeket évente kétszer tartanak Cornell Ithaca campusán és a Metro-NYC területen.


Kezdés dátuma: 2019. július
Időtartam: 2 év
Ár: $ 154,272 - Teljes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: Rolling
Helyszín: Tata Innovációs Központ, New York, NY

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Utoljára frissítve Január 17, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
154,272 USD
Teljes tandíj és a program időtartamának becsült költségei
Deadline
Kérj Információt
Deadline: Rolling
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Deadline: Rolling
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Deadline: Rolling
End Date