Executive MBA / MS Egészségügyi Vezetés

Általános információk

Program leírás

Az egészségügyi szakemberek felkészítése a változások megkönnyítésére és az innováció ösztönzésére - a belső szervezetek és az egész iparág között.


Az Executive MBA / MS Egészségügyi Vezetés egy kétfokozatú program New Yorkban. Ez a kétéves végrehajtó program előmozdítja karrierjét, és megerősíti az egészségügyben bekövetkezett érdemi változások vezetésének képességét.


Mi az, ami az Executive MBA / MS in Healthcare Leadership programban különbözik?

Ez az egyetlen ilyen jellegű program az Ivy League-ben. Két rangos diplomát szerzett a Cornell Egyetemen: MBA és MS az egészségügyi vezetésben.

Két egyetemi végzettségű erőmű - a Samuel Curtis Johnson-i Graduate School of Management és a Weill Cornell-i Orvostudományi Doktori Iskola - együttműködve létrehozott egy kettős fokú programot, amely az általános irányítási készségek kiépítésére és az egészségügyi ágazat mélyebb megértésére összpontosít.


Tanterv és tanárok

A tanterv magában foglalja az üzleti tapasztalat és az egészségügyi szakértelem, hogy megadja az összetett szervezetek vezetéséhez szükséges eszközöket és ismereteket. Ismerje meg, hogyan vehet részt az érdekelt felekkel, beleértve az orvosokat, a technikusokat, a biztosítótársaságokat és a döntéshozókat. Miután részt vett a szombaton és vasárnap tanfolyamokon, hétfőn visszatér a munkába, és azonnal betekintést nyerhet.


Diák tapasztalat

Az Executive MBA / MS in Healthcare Leadership programban a teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára nyújt szállítási formátumot: a hétvégi osztályok és a lakossági ülések kombinációja. A New York-i Cornell Tech Campus-i Tata Innovációs Központban minden félévben minden szombat és vasárnap ülésén befejezzük a tanfolyamokat. A fennmaradó osztályokat a lakossági ülések során végzik, amelyeket évente kétszer tartanak Cornell Ithaca campusán és a Metro-NYC területen.


Kezdő dátum: 2020. július
Időtartam: 20 hónap
Ár: 159 826 USD - Összes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: Gördülő
Helyszín: Tata Innovációs Központ, New York, NY

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Tovább

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Kevesebb