Executive MBA - Master Of Business Administration

Általános információk

9 locations available

Program leírás

115799_instagramsquaresUIBS-generallaunch2.jpg

Ismerje meg az üzleti célok meghatározását az Executive MBA programunkkal

Rugalmas tanulmányi programok

Rugalmas tanulási programjaink az amerikai felsőoktatási modellen alapulnak , lehetővé téve a hallgatók számára, hogy kurzusok, korábbi tanulmányok, aktuális érdekek és jövőbeli ambíciók alapján választhassanak ki .

115691_UIBS_index_mba_top_rankings_qs_2019.jpg

United International Business Schools ( UIBS )

Az United International Business Schools ( UIBS ) 2002 óta az egész világra kiterjedő, kultúrákon átívelő oktatásra UIBS független magánoktatási intézmény, amely európai és ázsiai egyetemekkel rendelkezik. UIBS rugalmas üzleti és menedzsment tanulmányokat kínál az alapképzésben (Bachelor / BBA) és (Post) végzett ( Master / MBA és Doctor / DBA ) szinten, amely magán (programilag akkreditált) fokozatokhoz, valamint az amerikai regionális akkreditált és európai államokhoz vezet. akadémiai partnereinkkel együttműködve.

115692_UIBS_index_private_degrees.jpg

Szakmailag tapasztalt professzorok

Az akadémiailag képzett és szakmailag tapasztalt professzorok összekapcsolják az elméletet és a gyakorlatot azáltal, hogy a korszerű esettanulmányokat az osztályterembe hozzák , felkészítve a hallgatókat a jövő globális vezetőinek.

115700_instagramsquaresUIBS-courseproject-Copy2.jpg

Interaktív oktatási módszerek

A legfeljebb 30 hallgatóval rendelkező kis osztályméretek lehetővé teszik a professzorok interaktív tanítási módszereinek használatát , ezáltal növelve a csoport interakcióját, javítva a csoportdinamikát, és tartós kapcsolatokat építve a diákok között.

Valóban globális közösség

A diákok, a karok és a személyzet valóban globális közössége több mint 85 különböző nemzetiségből áll a világ minden tájáról, a diákok nagyra értékelik a kulturális sokszínűséget és a vállalkozói kezdeményezést.

Transzfer az egyetemek között

A diákok negyedévente átvihetik a campusokat a garantált programkompatibilitással . A negyedévenkénti akadémiai naptárunk lehetővé teszi a folyamatos külföldi tapasztalatszerzést Európában és Ázsiában .

115701_instagramsquaresUIBS-studyinZurich-Copy2.jpg

Több kezdő dátum

A diákok választhatnak több év kezdeti dátumától az őszi , téli , tavaszi és összegző évek között. Moduláris tanfolyamtervezésünk és programszerkezetünk optimális továbbképzési tervezést tesz lehetővé .

115696_UIBS_index_starting_dates.jpg

Felvételi követelmények

Alkalmazásukkor a diákok kitölthetik online jelentkezési lapunkat @ apply.crossculturaleducation.org.

Az alkalmazás befejezéséhez kérjük, adja meg a következő dokumentumokat:

Jelentkezési űrlap
Jelentkezési díj
Önéletrajz
Az érvényes útlevél vagy személyi igazolvány másolata
Minden releváns fokozat, oklevelek, bizonyítványok és átiratok másolatai
Motivációs levél, amely a karrier céljait és a program elvárásait tartalmazza
Útlevél-méretű fénykép

115690_UIBS_index_mba_top_rankings.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asi ... Tovább

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asia. UIBS offers flexible business and management studies at the Undergraduate (Bachelor/BBA) and (Post)Graduate (Master/MBA and Doctor/DBA) level leading to private (programmatically-accredited) degrees, and to American regionally-accredited and European state-recognized degrees in cooperation with our academic partners. "the inspiring excellence of a private college, the stimulating advantage of a small-scale environment" Kevesebb
Zürich , Antwerpen , Barcelona , Brüsszel , Madrid , Tokyo , Amszterdam , Milánó , Genf + 8 Több Kevesebb