Ismét új pedagógiai szemlélet világ

A rugalmasság a mai edzés: minden a ritmust és az ő élete

 • 1 dinamikus modell: workshopok, műhelyek és projektek
 • A fenntartható ütemű 1: 1 este hetente (3h) + 1 szombat havonta (7h)
 • 1 képzése vezetők: a képzési idő összeegyeztethető a szakmai célok (15-18 hónap függően integrációs rendszer)
 • 1 alkalmazkodó modell: a rendszer lehetővé teszi, hogy mind a szemtől, hogy a távoli összes esemény, beleértve a projektek az esetleges előre nem látható
 • 1 rugalmas tanulás: lehetséges, hogy elérjük az út edzés közben

A „PLUS”

 • Személyes fejlesztési / Leadership
 • Coaching megvalósításához szakmai projekt
 • Rise irányítási és technológiai ismeretek
 • A választás a 4 MBA középpontjában a digitális átalakítások
 • Egy héttel a "spot" International (New York, San Francisco vagy a Shanghai)

Az innovatív pedagógia Ionis csoport alkalmas a legigényesebb vezetők

Azzal, hogy csatlakozott az Executive MBA Ionis-STM, betekintés pedagógia IONIS: rendszerezése a projekt mód, szorzás műhelyek és műhelyek, intensives és elmerülés. Ezek a módszerek merültek fel az iskolákban, és széles körben elterjedt. TO Ionis-STM, ezek arra, hogy a képzés a káderek, hogy tartsák tiszteletben a személyazonosságukat, bevezetése mellett, hogy ezeknek az aktív tanítási módszerek. Az oktatók minden szakember a magas szintű aktivitás napi kapcsolatban áll a módszerek, készségek, ismeretek és az érvelés, hogy továbbítják a csoportok azok coachent kollektív dinamikus.

Cím RNCP

Az egyes MBA, Ionis-STM szállít, mint szakértő RNCP I. szint

Kik ezt MBA?

Ahhoz, hogy az összes vezetők, akik szeretnék, hogy gyorsabb a megértése a kortárs kérdések és mastering megoldásmódokat őket. A lépést hoztak létre, hogy kompatibilis legyen a súlyos megszorítások, amelyek az övék. Magukat Ajánlott a digitális korban is megtartják a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a rugalmas, az egyetlen garanciát a kúra befejezése jó állapotban.

célkitűzés MBA

A mennyiségi robbanás digitális adatok motiválta a megjelenése Big adatok forradalom lett az új területen a fejlődés és értéket teremt a vállalkozások számára. Adatok több forrásból (vétel vagy az előzmények, a beállítások a szociális hálózatok, a belső vállalati adatok, stb) ügyesen transzformált Nagy mennyiségű adatot technológiák és módszerek a vonatkozó információkat. Ez az információ által használt marketing szakemberek célzás finomítására és elemzi minden részletét a fogyasztói magatartást.

A kihívás a vállalat mérete, mert megérteni a viselkedését kilátások és az ügyfelek, előre igényeiket létre, illetve megfelelő marketing kampányok és alkalmazkodni a vállalat stratégiáját a piaci várakozásokat. Az MBA menedzsment és Nagy mennyiségű adatot kezelők képzése amely konvertálja a digitális adatok stratégiai információkat, hiszen gazdasági és stratégiai előnyt kulcsfontosságú az üzleti.

Program oktatási nyelve:
 • Francia

3 további kurzus Ionis School of Technology and Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
15 - 18 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint