Egy Ivy League MBA a dolgozó szakemberek számára - finomítsa készségeit és fejlessze vezetői potenciálját.


Mi az, ami az Executive MBA Metro NY programot különbözteti meg?

Az egyedi szállítási formátum. Az osztályok minden második hétvégén zajlanak, de a behatoló környezet tükrözi a lakossági programélményt.

A Johnson Executive MBA Metro NY osztályait Cornell világhírű oktatója oktatja szombaton és vasárnap a New York-i Cornell Tech campus Tata Innovációs Központjában. A lakossági komponens, beleértve a szombat este négycsillagos, New York-i szállodában való tartózkodását, lehetővé teszi, hogy maradéktalanul eltűnjön a tanfolyamok és a csapatprojektek között, minimális zavaró tényezőkkel.


Tanterv és tanárok

Hétvégi osztályok

A program tanterve sor kerül és integrálódik. Az általános irányítási elvekre összpontosít, és bármely iparág vagy funkcionális terület diákjaira vonatkozik. A második év során a tanterv bővül a fejlettebb tanfolyamokra, ideértve az innovációt és az új vállalkozást, az értékelések, a fejlett stratégiai elemzés és a globális üzleti tanulmányi programot, amely az MBA-t nemzetközi piacra hozza egy heti hosszú üzleti merüléshez . Ön is képes lesz arra, hogy testreszabja tapasztalatait a választható kurzusokkal.

Magas lakóépületek

Az Executive MBA Metro NY program négy lakóhelyet foglal magában a Cornell Egyetem campusán, Ithaca-ban, NY. Ezekben a hetekben teljes intenzív kurzusokat készít, és számos módon kapcsolatba lép a karokkal, az osztálytársakkal és a szélesebb Cornell közösséggel.


Diák tapasztalat

Míg Cornell oktatói vezetik és megkönnyítik az osztálytermi utasítást, a társaik is jelentős, valódi hozzájárulást fognak nyújtani a tanulási környezethez. Az osztályok sokfélesége minden formában vonzó beszélgetésekhez és új perspektívákhoz vezet. A lakóhelyi hétvégék lehetővé teszik, hogy munkatársaival együttműködjenek csapatmunka-projektekkel, és fejlesztheti személyes és szakmai hálózatát.


Kezdés dátuma: 2019. július
Időtartam: 22 hónap
Ár: $ 182,708 - Teljes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: 2019. május 15.
Helyszín: Tata Innovációs Központ, New York, NY

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Utoljára frissítve January 22, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
22 hónapok
Részidős oktatás
Price
182,708 USD
Teljes tandíj és a program időtartamának becsült költségei
Helyszínek szerint
Dátum szerint