Hivatalos Leírás

Egy Ivy League MBA a dolgozó szakemberek számára - finomítsa készségeit és fejlessze vezetői potenciálját.


Mi az, ami az Executive MBA Metro NY programot különbözteti meg?

Az egyedi szállítási formátum. Az osztályok minden második hétvégén zajlanak, de a behatoló környezet tükrözi a lakossági programélményt.

A Johnson Executive MBA Metro NY osztályait Cornell világhírű oktatója oktatja szombaton és vasárnap a New York-i Cornell Tech campus Tata Innovációs Központjában. A lakossági komponens, beleértve a szombat este négycsillagos, New York-i szállodában való tartózkodását, lehetővé teszi, hogy maradéktalanul eltűnjön a tanfolyamok és a csapatprojektek között, minimális zavaró tényezőkkel.


Tanterv és tanárok

Hétvégi osztályok

A program tanterve sor kerül és integrálódik. Az általános irányítási elvekre összpontosít, és bármely iparág vagy funkcionális terület diákjaira vonatkozik. A második év során a tanterv bővül a fejlettebb tanfolyamokra, ideértve az innovációt és az új vállalkozást, az értékelések, a fejlett stratégiai elemzés és a globális üzleti tanulmányi programot, amely az MBA-t nemzetközi piacra hozza egy heti hosszú üzleti merüléshez . Ön is képes lesz arra, hogy testreszabja tapasztalatait a választható kurzusokkal.

Magas lakóépületek

Az Executive MBA Metro NY program négy lakóhelyet foglal magában a Cornell Egyetem campusán, Ithaca-ban, NY. Ezekben a hetekben teljes intenzív kurzusokat készít, és számos módon kapcsolatba lép a karokkal, az osztálytársakkal és a szélesebb Cornell közösséggel.


Diák tapasztalat

Míg Cornell oktatói vezetik és megkönnyítik az osztálytermi utasítást, a társaik is jelentős, valódi hozzájárulást fognak nyújtani a tanulási környezethez. Az osztályok sokfélesége minden formában vonzó beszélgetésekhez és új perspektívákhoz vezet. A lakóhelyi hétvégék lehetővé teszik, hogy munkatársaival együttműködjenek csapatmunka-projektekkel, és fejlesztheti személyes és szakmai hálózatát.


Kezdés dátuma: 2019. július
Időtartam: 22 hónap
Ár: $ 182,708 - Teljes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: 2019. május 15.
Helyszín: Tata Innovációs Központ, New York, NY

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Utoljára frissítve January 22, 2019
This course is Campus based
Start Date
Július 2019
Duration
22 hónapok
Részidős oktatás
Price
182,708 USD
Teljes tandíj és a program időtartamának becsült költségei
Deadline
Május 15, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Május 15, 2019

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
Május 15, 2019
End Date