Executive MBA Metro NY

Általános információk

Program leírás

Egy Ivy League MBA a dolgozó szakemberek számára - finomítsa készségeit és fejlessze vezetői potenciálját.


Mi az, ami az Executive MBA Metro NY programot különbözteti meg?

Az egyedi szállítási formátum. Az osztályok minden második hétvégén zajlanak, de a behatoló környezet tükrözi a lakossági programélményt.

A Johnson Executive MBA Metro NY osztályait Cornell világhírű oktatója oktatja szombaton és vasárnap a New York-i Cornell Tech campus Tata Innovációs Központjában. A lakossági komponens, beleértve a szombat este négycsillagos, New York-i szállodában való tartózkodását, lehetővé teszi, hogy maradéktalanul eltűnjön a tanfolyamok és a csapatprojektek között, minimális zavaró tényezőkkel.


Tanterv és tanárok

Hétvégi osztályok

A program tanterve sor kerül és integrálódik. Az általános irányítási elvekre összpontosít, és bármely iparág vagy funkcionális terület diákjaira vonatkozik. A második év során a tanterv bővül a fejlettebb tanfolyamokra, ideértve az innovációt és az új vállalkozást, az értékelések, a fejlett stratégiai elemzés és a globális üzleti tanulmányi programot, amely az MBA-t nemzetközi piacra hozza egy heti hosszú üzleti merüléshez . Ön is képes lesz arra, hogy testreszabja tapasztalatait a választható kurzusokkal.

Magas lakóépületek

Az Executive MBA Metro NY program négy lakóhelyet foglal magában a Cornell Egyetem campusán, Ithaca-ban, NY. Ezekben a hetekben teljes intenzív kurzusokat készít, és számos módon kapcsolatba lép a karokkal, az osztálytársakkal és a szélesebb Cornell közösséggel.


Diák tapasztalat

Míg Cornell oktatói vezetik és megkönnyítik az osztálytermi utasítást, a társaik is jelentős, valódi hozzájárulást fognak nyújtani a tanulási környezethez. Az osztályok sokfélesége minden formában vonzó beszélgetésekhez és új perspektívákhoz vezet. A lakóhelyi hétvégék lehetővé teszik, hogy munkatársaival együttműködjenek csapatmunka-projektekkel, és fejlesztheti személyes és szakmai hálózatát.


Kezdő dátum: 2020. július
Időtartam: 22 hónap
Ár: 195 498 USD - Összes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: 2020. május 31
Helyszín: Tata Innovációs Központ, New York, NY

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Tovább

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Kevesebb