Executive MBA - Nemzetközi Akkreditált Program Rómában

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

3 ok, amiért jelentkezzen ma SSM MBA programjára

 1. MBA fokozatunkat az USA-ban és az EU-ban akkreditálták.
 2. Készítse el MBA programját 1 év alatt!
 3. Tanuljon Róma gyönyörű történelmi központjában, Olaszország!

Akkreditáció

 • Az INSEEC egy olyan egyetem, amelyet a közoktatási minisztérium törvényei szerint akkreditáltak Franciaországban és az EU-ban.
 • Az SSM az UNESCO / az Egyetemek Nemzetközi Szövetsége által jóváhagyott iskola
 • Az SSM-et az IACBE-n keresztül akkreditálják
 • Az SSM minőségi tanúsítással rendelkező felsőoktatási intézmény, amelyet EduQua tanúsít
 • Az SSM az Egyesült Államok Veteránügyi Minisztériuma által akkreditált intézmény

Az Executive MBA programot a svájci Menedzsment Iskolában kifejezetten a magas szintű üzleti emberek számára fejlesztették ki, akik továbbképzésre törekednek. A program innovatív tanterve és együttműködésen alapuló tanulási környezet segíti tudása és készségei alkalmazását a mai piacon felmerülő problémákra. A kiemelkedő oktató élenjáró ötleteket és gyakorlatokat tesz ki.

A program alapja egy 12 általános menedzsment tanfolyam, 3 szakirányú tanfolyam és egy tézisprojekt vagy üzleti terv közös alaptanterve. Úgy tervezték, hogy felkészítse a szakembereket a vezetői szintű és azon túlmenő sikeres karrierhez szükséges kompetenciákra.

Közös alaptanterv

 • Vezetés és szervezeti magatartás
 • Emberi erőforrás menedzsment
 • Nemzetközi tárgyalási készségek
 • Stratégiai pénzgazdálkodás
 • Nézze meg weboldalunkon a teljes osztályok teljes listáját!

A hallgatók az üzleti adminisztráció Master fokozatával diplomát szereznek. A következő specializációk egyikét választhatja:

Globális menedzsment

Belépési követelmények

Szüksége van alapképzésre és legalább 3 éves tapasztalatra vezetői munkakörben, hogy jelentkezzen az Executive MBA programunkba. Ha nem rendelkezik főiskolai végzettséggel, akkor mi is segíthetünk abban, hogy egyetemi diplomát szerezzünk az integrált BBA / MBA programunkon keresztül, mindaddig, amíg van megfelelő munkahelyi tapasztalata.

Programbevitel

A program 12 hónapig tart, és minden hónap elején felveszi a bevitelt.

Beszámolók

"Munkavállaló vagyok, és felnőtt hallgatóként csatlakoztam az SSM-hez, mert üzleti adminisztratív fuvarozót akartam folytatni. Az SSM biztosítja a szükséges képzést. Az osztályokat kis csoportokban tartják családi környezetben, ahol a hallgatók és az előadók kölcsönhatásba lépnek köszönöm az előadóknak az osztályban mindannyiunknak szentelt figyelmet. Ez hozzájárult az önbizalom kiépítéséhez. Várom, hogy folytathatom szakmai fejlődésem az SSM-nél. "

Jazzi F. G
SSM DBA hallgató


"A BA (Hons) program a svájci Menedzsment Iskolában kiváló. Az oktatók átadják az összes szükséges tudást és megosztják tapasztalataikat, amelyek a versenyképes környezetben való sikeres működéshez szükségesek. Ha keményen tanulsz az osztályteremben, miközben szabadidejében folyamatosan jelentkeznek érdekes állásokra, nem lesznek nehézségei a foglalkoztatásban. Két állást ajánlottak fel tanulmányaim során. Úgy döntöttem, hogy egy új kihívást fogadok el az Egyesült Királyságban. Az ország megváltoztatása ellenére folytatom a tanulmányaikat a svájci svájci iskolában. Menedzsment, Róma távoktatás útján. A BA (Hons) fokozat programját ajánlom az SSM-nél. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA hallgató


"A római svájci menedzsment iskolába jártam a BBA kettős díjazási programjára, és biztos vagyok benne, hogy örülök annak, hogy sikerült! Az osztályméretek nagyszerűek voltak, a tanárok segítőkészek voltak, és még a diploma megszerzése előtt is alkalmaztam. Most egy karriert szeretem, és nem lehetek boldogabb. "

Joan Chemiron
HRM tanácsadó a Világélelmezési Programban - SSM Graduate


"Mint egy diák, aki hosszú ideje Amerikában tanultam, észrevettem, hogy nagyon sok olyan hallgató képes megtenni, amit én már csinálok. Az SSM olyan extra előrelépést nyújt nekem az életemben és karrieremben, amit nem tudtam kérni. bárhol máshol!"

Masaharu Kakumoto

SSM BA (Hons) hallgató


Kérjük, jelentkezését vagy bármilyen kérdését a következő e-mail címre küldje el: info@ssm.swiss. Letöltheti a jelentkezési űrlapot, és a teljes jelentkezési eljárásokat megtalálhatja weboldalunkon a https://ssm.swiss/exe tagasi-mba-degree/ oldalon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Tovább

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Kevesebb