Read the Official Description

Ha azonosulni egy ilyen esetben, ez az a program!

 1. Azt szeretné , hogy előre a szektor és szakmailag fejlődnek a jelenlegi teljesítmény.
 2. Szeretném , hogy irányítsa a szervezeti egység a jelenlegi cég, vagy egy vállalat az Ön ipar és a szakma.
 3. Meg kell azt az illúziót, hogy készítsen és megfelelni a kihívásnak létrehozásának a cég vagy egy kezdeményezés a saját.
 4. Azt akarja , hogy szakosodott üzleti menedzsment területén az infrastruktúra.
 5. Gondolkodik a lehetőséget, hogy dolgozzon ki a latin-amerikai vagy spanyol és akkor megoszthatja tapasztalatait más szakemberek, mint te kozmopolita város, mint Madrid.

A globalizációs folyamat, amely jelenleg termelő vezet, minden szakember általában és az ipari mérnökök különösen annak szükségességét, hogy nyitottak legyenek a földrajzi mobilitás, attól függően, hogy az esetlegesen felmerülő lehetőségekhez más országokban.

A nemzetközi piacon kell hangsúlyozni a projektek az infrastruktúra, az energia és az ipar, mivel szükség van az országoknak a fenntarthatóság.

Az ilyen típusú projektek megköveteli tőlünk, hogy felkészült:

 • Komplex projektek irányítására hatékonyan és eredményesen.
 • Stratégiák végrehajtása nemzetközivé és a diverzifikáció.
 • A fenntarthatóság tényező az üzleti stratégiát.
 • Rendező munkacsoportok fejlesztése készségek és technikák az emberi erőforrás menedzsment.
 • Összehangolása a jelenlegi igényeinek vállalatok projektmenedzsment tanításával „legjobb gyakorlatok” piacon.

Nemzetközi MBA biztosítja a szükséges szakértelemmel vállalja ezeket a funkciókat, és képes formában a legjobb szakembereket, hogy sikeresen kezelni az ilyen projektek.

Bevezetés

Az Executive MBA cégek az építőiparban vált, miután tizenhét kiadást tanított mind a Madrid és a Barcelona, ​​a hivatkozás az ágazat képzési program az üzleti menedzsment Spanyolországban és Latin-Amerikában.

2010 óta, amikor a nemzetközi változat indult, ők részt vevő hallgatók tizennyolc latin-amerikai országokban, a támogatást és együttműködést az Amerikai Államok Szervezete (OAS).

A jelenlegi helyzet az építőiparban világszerte, és annak szükségességét, hogy támogassák a vállalatok nemzetközivé az oka ennek a bemutató nemzetközi program különösen olyan szakemberek mind európai, mind az amerikai spanyol nyelvű kontinensen.

Általános információk

 • lakossági fázis:
  A lakossági szakasza a Mester zajlik Madridban.
 • végzettség:
  A résztvevők, akik át minden tárgyat, és sikeresen megvédeni a projekt, így a cím „Executive MBA Nemzetközi Üzleti szektor Építőipar. Által kibocsátott” EOI School of Industrial Organisation (EOI Same tanulmány) Structuralia.
 • Ár:
  A teljes ár a Mester tudományos összesen $ 22.650.
 • Ösztöndíjak és kedvezmények
  Ösztöndíjak OAS (Amerikai Államok Szervezete):
  Célja a diákok, akik megfelelnek a felvételi követelményeket jelzett nemzetiségi és / vagy állandó tartózkodási jogi kapcsolatba a tagországok az OAS (a legtöbb kontinensen).
  Korlátozott számú ösztöndíjat kapnak sorrend alapján a diákok, akik megfelelnek a követelményeknek.
  Tájékoztatást kér a feltételeket a támogatást.
 • 10 nap Madridban

Ahhoz, hogy aki a címzettje,

Szakemberek és vezetők egy egyetemi diploma, legalább ötéves tapasztalattal a felelősségteljes pozícióban, akik szeretnék , hogy bővíteni tudásukat a szilárd üzleti képzés.

A mester tanítják többnyire az online űrlapot kapcsolati osztályba keresztül videokonferencia, csoportmunka, vitafórumok ... A képzés befejezése egy arc tizenegy napos időszak Madridban. Ez a módszer lehetővé teszi a résztvevők, hogy egyesítik képzés a személyes és a szakmai tevékenység.

A program célja a vezetők szakmai tapasztalat, legalább öt év, és a műszaki egyetemi vagy magasabb, akik szeretnének előre lépni karrierjében.

A formátum a program maga vonzza fokozottan nemzetközi szakmai profilját együttműködési szellem, és alig várja, hogy többet mélyen és közvetlenül sajátosságai a nemzetközi piacon. A különböző nemzetiségű, a képzés és karrier a közös izgalom, változatossága és gazdagsága, amely lehetővé teszi az együttműködést és az üzleti siker határainkon túl.

Kérdezzen minket más MBA érdekes, ha a tapasztalat kevesebb, mint 3 éve.

Program

Akadémiai Program Executive MBA Nemzetközi Üzleti ágazat Infrastruktúra szerkezete három fő képzési területen, az egyes középpontjában különösen az új kihívásokra nemzetközivé ágazatban.

 • Az első foglalkozik a stratégiai hangsúly a vállalat. A hallgatók megtanulják a különböző eszközök stratégiai elemzés és elemezni mind a jelenlegi helyzet az ágazat, például a jövőben várható, úgy, hogy képes javasolni több lehetséges stratégiák felé, hogy foglalkozzon a bizonytalan környezetben.
 • A második biztosít a hallgatók az új átfogó képet a menedzsment vállalatok az építőiparban, úgy, hogy a saját szakterületén képes hozzájárulhat a szükségletek és problémák a társadalom egy új megközelítés, nem csak a hatékonyabb és jövedelmezőbb, hanem a fenntartható és jobban tudatában szükségleteink és felelősségünk.
 • Végül a harmadik képzési terület kezelése foglalkozik az építőiparban. Éppen ezek a tudományágak, amelyek jelenleg formálódó előidéző ​​új formáinak kezelésére és finanszírozására bonyolultabb, de hatékonyabb. Mivel a különböző közlekedési módok strukturált pénzügyi integrált kezelése nagy kulcsrakész projektek, új megközelítéseket a nemzetközi kereskedelem, szerződés menedzsment és az adminisztráció, stb ...

A program egy összesen 650 óra. elosztva a következő modulokat tartalmazza:

Stratégiai menedzsment a vállalati szektor Infrastructure

 • stratégiai irány
 • Honosítás: igényre
 • Diverzifikáció: Repesztési kockázatok
 • Innováció a teremtés és vállalkozásfejlesztés
 • Fenntarthatóság: Új üzleti lehetőségek

Társaságoknak az infrastruktúra ágazatban

 • Vezetői készségek
 • pénzügyi irányítás
 • adózás
 • emberi erőforrások
 • értékesítés
 • A szabályozási keret és a jogi tanácsadás
 • A társadalmi környezet
 • Projektmenedzsment

Az üzleti vállalat infrastrukturális ágazatban

 • kereskedelmi ügyviteli
 • Nemzetközi üzleti tevékenység
 • Szerződések kezelése
 • Vásárlásokat és alvállalkozói
 • projektfinanszírozás

Célok

A fő cél a program célja, hogy a vonat vezetők stratégiai jövőkép kezelésében vállalatok infrastrukturális ágazatban, biztosítva számukra egy áttekintést az üzleti és a tudás, eszközök és vezetési ismeretek szükségesek, hogy sikeresen dolgozzon a menedzsment.

Ez az új kiadás a Executive MBA áttervezték, hogy megfeleljen a képzési igények által bemutatott nagy és közepes vállalatok az infrastruktúra szektor Európában és Amerikában, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben hajtották végre stratégiákat nemzetközivé és a diverzifikáció. Társaságok most meg kell tenni nem csak fejleszteni mélyépítési projektek vagy épület saját hazájukban, de a kereslet a kihívás a pénzügyi, társfinanszírozás, működtetése, fenntartása és kezelése bizonyos infrastrukturális projektek és szolgáltatások nyilvánosság más országokban.

Ehhez hozzáadjuk a szükségességét, hogy a fenntarthatósági tényező az üzleti stratégia, hogy a fenntartható építés és igényeinek kielégítésére a jelen anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek erőforrásokat.

De mi is látni a fenntarthatósági tényezőt a lehetőséget, hogy részt vegyenek a jövőbeli üzleti, és magában foglalja az innováció kulcsfontosságú üzleti tényező, és az üzleti növekedést.

Ahhoz, hogy ezekre a kihívásokra , hogy szükség van , hogy alkalmazkodjanak a szervezet az új stratégiát, és ezért szükséges , hogy van némi tapasztalata a mérnökök, de jól képzett a menedzsment vállalatok. A kihívás bonyolítja, hogy szükség van, hogy új gépek azokban az országokban, fogadáshoz mind a kereskedelmi struktúrák és tevékenységek támogatása (jogi tanácsadás, beszerzési osztály, az emberi erőforrások, stb ...).

Nyilvánvaló megfelelő képzés stratégiai menedzsment nemzetközivé és a diverzifikáció lesz a leghatékonyabb eszköz, hogy megfeleljen az új kihívásoknak.

hitelesített

Diákok, akik sikeresen befejezik a tanfolyam megkapja a címet: „Executive MBA Nemzetközi Üzleti szektor Építőipar által kibocsátott” EOI School of Industrial Organisation (EOI Same tanulmány) Structuralia.

Program taught in:
Spanyol

See 1 more programs offered by Structuralia »

This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
okt. 2019
Duration
650 Óra
Nappali
Price
22,650 USD
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019