Hivatalos Leírás

Executive MBA program

A 2 éves, részmunkaidős MSM Románia EMBA program nyújt state-of-the-art posztgraduális képzés üzleti adminisztráció, hogy közép-karrier szakemberek azzal a céllal, hogy előre a tudás és a gyakorlat az irányítás és a vonat őket vezetni egy dinamikus globális üzleti környezetben.

A EMBA kínált közösen MSM és MSM bukaresti Egyesület hétvégi formátumban. A program segíti a tantestület és akik sikeresen kezeli és tanított elismert üzleti iskolák szerte a világon az elmúlt évtizedben. Mértéke ráruházott sikeres résztvevők kapnak kizárólag MSM.

Business & Public Policy

A mai üzleti vezetők romániai kell helyeznie a hangsúlyt az inter-play az üzleti, társadalmi, kulturális és politikai erők. Ennek a kölcsönhatásnak még soha nem volt olyan nyilvánvaló, mint a jelenlegi globális gazdasági válság. Ez a tanfolyam megadja a diákok az eszközöket, hogy kezelni ezeket erők etikus és fenntartható módon, miközben továbbra is teljesíti feladatait, hogy egy üzleti "érdekeltek.

Action Learning

A tanterem az MBA program kerül, hogy a vizsgálat tényleges tanácsadási projektek román vállalatok és multinacionális cégek Romániában működő. Az MBA hallgatók által támogatott kari csapat, aki figyelemmel kíséri a tanulási platform, és útmutatást nyújt, irányát és tanulási modulok szükség szerint a projekt során. Az utolsó héten a résztvevők a munkavállaláshoz és csapataik, és látogasson el a kijelölt ügyfél szervezet további információgyűjtés, teszt feltételezések, és visszajelzést kapjanak előzetes ajánlásokat. A projekt végén egy záró előadása a csapatok irányítása az ügyfél szervezet.

Néhány korábbi résztvevő cégek már UniCredit Tiriac Bank, WesternUnion, Kraft Foods, a Xerox, a PricewaterhouseCoopers, Ursus Breweries és sok más.

Pénzügyi és Marketing mélyreható

Ebben a modulban akkor van esélye, hogy mélyebbre ásni egy ilyen témák, amelyek olyan fontos a mai üzleti fős. Vagy válasszon egy témát, amely kiegészíti a jelenlegi karrierjét, vagy használja ezt a lehetőséget, hogy tolja magát kívül a komfort zónában.

Ha úgy dönt, Marketing, akkor megtanulják, hogyan, hogy jobban értékeljék az ügyfél a stratégiai marketing tanfolyam. Lesz majd megtanulják, hogyan kell eladni a terméket, hogy ezen ügyfelek, hogy van cél az értékesítési menedzsment kurzus.

Amennyiben úgy dönt, pénzügyek, akkor megtanulják, hogyan kell jobban értékelik a részleteket a saját cég, potenciális akvizíció vagy olyan vállalat, amelyben érdemes befektetni a pénzügyi kimutatás elemzése során. Majd, miután befejezte az elemzést, akkor kap az eszközöket, hogy szükség lesz annak érdekében, hogy valóban befektetni a beruházások és Tőkepiaci természetesen.

Programtervezés

A Emba program célja, hogy ösztönözze a kreatív vezetői gondolkodás és igényeinek kielégítésére jelöltek szeretnének javítani az elméleti alapjait és gyakorlati követelmények alkalmazása a menedzsment ismeretek átültetése a gyakorlatba. A jelentkezőknek képzett nemzetközi, multikulturális és multidiszciplináris környezetben felkészítve őket, hogy sikeresen működik a globális üzleti környezetben.

A Emba Program lehet kitölteni körülbelül 22 hónap. Előadások és osztályok kényelmesen ingerelt és elvégzik a váltakozó hétvégén meghosszabbított téli és a nyári szünet (a pontos menetrend megtalálható a honlapunkon). Így, a résztvevők a munkájuktól csak minimális ideig.

A program négy szegmens, kezdve a Foundation szegmens, amely szilárd tudásbázis egyes főbb menedzsment tudományok. A következő magszegmentum kínál tanfolyamokat a szélesebb körűvé. Ezek integráltabb és gyakran multidiszciplináris jellegű. A szakirány szegmens tartalmaz egy sor olyan tanfolyamok, amelyek megadja a választás, hogy minél több speciális ismeretek terén a marketing vagy a pénzügyminiszter. Ez a szegmens tartalmaz egy Action Learning projekt, amelyben meg fog birkózni egy "élő" üzleti kérdés egy román cég.

A program által kitöltött az írás egy Diplomamunka a teljesítmény szegmens, amely egy aktuális üzleti kutatási projekt, amelyet választott.

Tanítási módszertan

Célunk az, hogy tanítsa fogalmak és elméletek az irányítás, serkentik a kritikus gondolkodás és átalakítani menedzsment problémákat a lehetőségek egy multidiszciplináris és multikulturális szempontból. Az általános megközelítés magában foglalja előadások, probléma alapú tanulás gyakorlatok, esettanulmány elemzés, hallgatói részvétel, szemináriumok, viták és független vizsgálat.

A többség a oktatásában is részt esettanulmányok szimulálására döntéshozatalban. Az esettanulmányok a jármű azonosítására problémák, ezek elemzése, származó oldatok és tekintve, hogy azok végrehajtására.

Munka hatékonyan és eredményesen multikulturális csoportok hangsúlyozzák a EMBA program révén megközelítése csoportos tanulmány. Ez tekinthető felbecsülhetetlen készség a vezetők. A csoport alkalmazása tanulmány lehetővé teszi a résztvevők, hogy részesüljenek a mások tapasztalatait. A csoport tagjai véletlenszerűen kiválasztani annak érdekében, hogy maximalizálja a tanulási lehetőséget olyan környezetben, amely ösztönzi az együttműködést a többi taggal a különböző kultúrák és a munkahelyi környezetben. Mondanom sem kell, hogy egy program által tanított kari a különböző országok kiváló esélye fokozza a kultúrák közötti kommunikációs készség.

Executive MBA diplomások

A részvételre a mi EMBA program közép-karrier vezetők, az önálló vállalkozók, valamint a szakértő tanácsadók általános menedzsment, akik teljes munkaidős állást feladatokat, és ezért nem engedheti meg magának, hogy részt osztályok teljes munkaidőben.

A felmérések azt mutatják, hogy a EMBA diplomások visszatérhet saját szervezetük ígéretes karrierlehetőségeket és nagyobb bizalmat. A legtöbb öregdiák feltételezett új feladatokat, több lehetőség a haladás, míg mások használták a további képességek, hogy új szakmai kihívásokat vagy karrier változásokat.

Román tanácsadó testület

A misszió MSM Románia tanácsadó testület célja, hogy külső perspektívát és felülvizsgálata, valamint a képviselet és támogatja az iskolai programok, stratégiai irányítása, és az általános célkitűzéseket. Jelenlegi tagjai a kuratórium közé Steven van Groningen (Raiffeisen Bank Romania), Misu Negritoiu (ING Bank Romania), Peter de Ruiter(PWC Románia) és Sandra Pralong (A korábbi elnök, Fundatia Soros Románia), többek között.

Megkülönböztető kompetenciái MSM / MSM Románia MBA

 • Kiváló hírnevét irányítási oktatás
 • Folytatva öröksége kar és a személyzet Románia legmagasabb rangú MBA program
 • Világra kiterjedő tudás közösség
 • 22 hónapos, hétvégi program
 • Minden tanulmány kerül sor Bukarestben
 • Akkor a választás, hogy tanulmányozza a campusok Hollandia, Kína, Egyiptom és Peru.
 • Kölcsönhatás magas szintű román vezetők és vállalkozók
 • Keverjük össze a szakmai karrier, MBA tanulmány
 • Kiváló hazai és nemzetközi oktatók
 • State-of-the-art MBA tanterv sajátos ízeket az ország
 • Alkalmazza a tudást és készségeket szerzett MBA osztály azonnal a napi munkát
 • Építeni globális tudományos és üzleti hálózatok révén az MBA osztály és az MSM globális öregdiák-hálózat
 • Kérjen hozzáférést egy hatalmas román és globális öregdiák-hálózat

Felvételi követelmények és eljárási

A legfontosabb előfeltétele a felvételi a MSM Románia Emba program egy hang tudományos háttérrel. A pályázóknak rendelkezniük kell legalább egy főiskolai diploma vagy egyetemi egyenértékű egy elismert egyetemen, lehetőleg egy alapítvány a közgazdaságtan és menedzsment.

Az angol nyelv ismeretét elengedhetetlen, hogy befejezze a EMBA Program. A pályázók, akiknek a korábbi oktatás már a nem angol nyelvű, be kell nyújtania bizonyítékot jártasságot az angol nyelvet. Minimális TOEFL (Test az angol mint idegen nyelv) pontszám 570 papír alapú TOEFL, 230 számítógép alapú, 88 internet alapú vagy minimális IELTS 6.5. A GMAT (Graduate Management Admission Test) pontszám legalább 500 a kívánatos előfeltétele beiratkozás.

Öt egy vagy több éves vezetői tapasztalat szükséges. A Nyilatkozat a motiváció valamint két Ajánlólevél. Kérjük, teljes és pontos kitöltése során a Alkalmazás forma. Csak teljes pályázatokat fogadjuk el. A pályázatokat kell benyújtani legalább 6 hét kezdete előtt a program. Kérjük, olvassa el a honlapon www.msm.nl vagy www.msmro.org a programok kezdési időpontok és up-to-date felvételi kritériumoknak. Lesz egy olyan felvételi interjú, ha a kérelem hiánytalan.

Maastricht School of Management Románia fenntartja magának a jogot, hogy visszavonja, hozzáadni vagy megváltoztatni egy szak, vagy megváltoztatni a címet a tanfolyam miatt kialakuló piaci trendeket. A jelentkezőknek elismerte a verseny alapján.

A jelentkezési lapot, akkor talál egy listát a további követelményeket. Ezeket el kell küldeni együtt a jelentkezési lapot: MSM Románia
felvételi Iroda
Putul lui Zamfir, nr. 36
011684 Bukarest
Románia

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date