Executive MBA: Stratégiai menedzsment, orosz és lengyel diplomák

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ez egy továbbfejlesztett prémium kettős fokozatú (Oroszország + Lengyelország) tanácsadói és oktatási program azok számára, akiknek modern menedzsment ismeretekre van szükségük. Célja a felső pozícióban dolgozó emberek és az egyének, akik nem elégedettek a legtöbb tudományos üzleti iskola által biztosított alapismeretekkel. Mivel a stratégiai menedzsment szakirányú, a hallgatók felsőfokú kurzust kapnak az üzleti stratégiáról és a vállalatirányításról . 120 ECTS.

A mély ismeretek és az EMAS rangos Executive MBA diplomája, valamint a GFKM Business School (Lengyelország) Executive MBA diplomája garantálják a vállalkozás, a karrier és a jövedelem növekedését. Ez a legjobb választás a felső vezetők és az üzleti tulajdonosok számára.

TÁMOGATJUK ÉS TUDNI A PROGRAMOT.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Kevesebb
Moszkva , Nyizsnyij Novgorod , Oroszország Online , Kijev , Minsk , Almaty + 5 Több Kevesebb