Executive MBA Szingapúrban

Aalto Executive Education Academy Singapore

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA Szingapúrban

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA Szingapúrban

Utazás a vezetés átalakítása

Ez a program nyilvántartásba CPE

Aalto Executive MBA (korábbi nevén Helsinki School of Economics EMBA) az egyik vezető Executive MBA program világszerte. Úgy tartja a "Triple Crown" Az akkreditációk - a három legtekintélyesebb egyetemi akkreditálások nyújtott mindössze 0,5% a világ üzleti iskolák: AACSB, AMBA és EQUIS - és közé sorolható a top 100-program a világon a Financial Times.

Aalto Executive Education Academy leányvállalata Aalto Egyetem - innovatív multidiszciplináris egyetem Finnországban. Aalto Egyetem egy termék az egyesülés a három vezető finn egyetemek kombinált története több mint 300 éves. Aalto Executive MBA képviseli a magas színvonalú finn oktatási és azt felkínálták Szingapúrban 1999 óta.

Tól Legújabb Knowledge a gyakorlati ismeretek

Az Aalto Executive MBA Szingapúrban Program célja az egész négy fő terület a stratégia, vezetés, pénzügy és a marketing, különös hangsúlyt fektetve a stratégia és vezetés a globális környezetben. A modulok által szállított világszínvonalú kar Aalto Egyetem és neves üzleti iskolák szerte a világon. Amellett, hogy a tudományos képesítések, azok kiválóak tanárok és jelentős tapasztalattal a felső szintű vezetők a nemzetközi szervezetekben.

Az Aalto Emba célja, hogy maximalizálja az interakció és részvétel. A megközelítés a integrációja az elmélet és a gyakorlat, és módosítják, hogy különbségek a tanulási stílusok figyelembe. A különböző módszerek a tanulás megkönnyítése, beleértve előadások, csoportos viták, esettanulmányok, szerepjátékok, előadások, valós esettanulmányok, és találkozik az üzleti vezetők.

Csatlakozz Aalto Executive MBA Szingapúrban, és már indulhat is a vezetés átalakítása.

Szélesebb választéka révén a Global Portfolio

Az Aalto EMBA program egy hét helyszínen: Szingapúr, Finnország, Dél-Korea, Tajvan, Indonézia, Lengyelország és Iránban. Akár hat modulokat lehet venni más Aalto EE helyen Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten. Két választható Aalto Executive csúcstalálkozók és számos választható Külföldi tanulmányutak hozzájárul továbbá a fejlődő cross-kulturális kompetencia.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
18 - 20 hónapok
Részidős
Price
ár
71,250 SGD
SGD 71250
Locations
Szingapúr - Singapore
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt