Hivatalos Leírás

Executive MBA a Szállítási és Logisztikai

A CBS Executive MBA a hajózás és a logisztika kapsz páratlan betekintést a hajózási közgazdaságtan és a modern irányítási elméletek és alkalmazása a tengeri ágazatban. A program során megtanulod elfogadni a hajózás holisztikus szemléletét, amely integrálja a kereskedelmi, technológiai és pénzügyi szempontokat, valamint a tengerészeti jogot, az ellátási lánc menedzselését és a vezetői kihívásokat. A diploma megszerzése után teljes körű megértést nyer az ágazat kihívásairól, és teljes mértékben megérti az ipar szükségleteit egy olyan világban, ahol a globalizáció, a fokozott verseny és a technológiai változás sebessége egyre nagyobb követelményeket támaszt a vezetői vezetői képességekkel szemben. A következő irányadó témák nyilvánvalóak az egész programban:

  • Piaci megértés
  • Vezetés
  • Informatika
  • Globalizáció
  • Környezetvédelmi kérdések
  • Stratégiai tervezés

A tanítás a legmodernebb létesítményekben történik Dániában, Németországban és az Egyesült Királyságban.

Az elmúlt években nőtt a felsőoktatás iránti kereslet a szakmai területeken. Ez a kereslet sürgette az iparilag irányított programok felé való elmozdulást, ahol a felső és középszintű vezetők magasabb kompetenciákat keresnek.

Nyolc modul

A program nyolc modulból áll, amelyek mindegyikét egyedi megbízás követi, valamint végső integrált stratégiai projektet (ISP); amelyek a végső diplomamunkát alkotják.

Amikor befejezi a programot, akkor megszerzi a következőket:

Tudás

Ön lesz versenyképes a nemzetközi munkaerőpiac számára, mivel releváns és szigorú (= kutatási alapú) betekintést és tudást biztosít az akadémiai karnak a magas szintű vezetők együttműködésével. A programban az interdiszciplináris know-how műszakokon, szemináriumokon és az interdiszciplináris projekten keresztül valósul meg - amely összekapcsolja a hajózást, a jogot, a közgazdaságt, a műveleteket / ellátási láncot, a marketinget, a szervezetet és a pénzügyeket. Tartalmi ismereteket és társadalmi ismereteket szerezhet a kar és az osztály összetételének sokfélesége révén.

szakértelem

Ön rendelkezni fog azokkal az elméletekkel, módszerekkel és eszközökkel, amelyek az ipar egész komplexitásának megértéséhez szükségesek. A szociális készségeket továbbképzési technikákkal, tárgyalási készségekkel, konfliktuskezeléssel és interperszonális kommunikációs tréningekkel tovább bővítheti.

szaktudás

Képes lesz alkalmazni az elméletek, módszerek és eszközök alkalmazását, és stratégiai, taktikai és operatív problémákat tudunk megoldani, amelyek a hajózással kapcsolatos kérdések széles körét lefedik. Ön képes lesz arra is, hogy alkalmazza a szociális készségeket a vezetés bemutatására.


A résztvevők tapasztalt vezetők vagy kiemelkedő fiatalabb vezetők követik a felsővezetői pozíciókat. A hajózási és logisztikai ágazat különböző funkciói, értékes perspektívákat és tapasztalatokat adnak az osztálytermi megbeszélésekhez./>

További információk és GYIK kérdései: EMBA a szállítmányozásban

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
300,000 DKK
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date