AACSB Accredited

Executive MBA (EMBA)

Szüksége van arra, hogy tovább fejlessze karrierjét a szervezetében, de az önbevetés szintén kiemelkedik a napirenden, és szeretné-e kiaknázni tehetségét? Szeretne változtatni a vállalata vagy szervezete, de a társadalom globális kontextusában is?

Akkor biztosan készen áll egy Executive MBA-re az Antwerp Management School , egy igazán egyedülálló program számára a nemzetközi oktatókkal és azokkal a résztvevőkkel, akikkel olyan utazást indít, ahol az önismeret, az együttműködés, a globális üzleti helyzet megértése és a társadalmi tudat kulcsfontosságú.

Miért követi ezt a programot Antwerp Management School ?

Az EMBA úgy van megtervezve, hogy maximalizálja a tudásmegosztást, párbeszéd-vezérelt órákkal, amelyek élénk beszélgetésekbe vonják Önt mind társaikkal, mind a karokkal. A hagyományos és elnyert MBA tartalmat nagyra értékelik, és a programban gyökerezik: a fogalmi menedzsment ismereteket elmélyítik és kibővítik, kiterjesztve az adott szaktudáson túl a stratégiai gondolkodás és cselekvés birodalmába.

Személyes ügyvezetõ edzõje egy integrált személyes fejlõdési portfólión keresztül támogatja Önt abban, hogy megértse a mentális térképeit, viselkedési mechanizmusait és együttmûködési preferenciáit, amelyek lehetõvé teszik, hogy kijátsszon a kényelmi zónából és a teljesítményi képességek középpontjába. Az MBA két éve alatt, osztályon belüli üléseken, hét egy-egy coaching-ülésen és egy közösségi projekt révén ez a folyamat megkönnyül, és végül karrierfejlesztési tervet eredményez.

A 2019-2021-es program részben az Egyesült Államokban és Kínában fog tanulni, hogy javítsa globális kilátásait. Ez a Massachusetts Institute of Technology (USA) és a Sun Yat-Sen Egyetem (Kína). Ezeknek a tanulmányutaknak a gazdasági kihívásokkal kell kezelniük a helyi kihívásokat; geopolitikai, kulturális és környezeti szempontból. A rezidenciák között előadások, vállalati látogatások és üzleti vezetőkkel folytatott viták szerepelnek, amelyek felfedik Önt a nemzetközi üzleti stratégiákra, és fejlesztik interkulturális kompetenciáikat a kulturálisan sokszínű szervezetekben és csapatokban való munka során.

FT rangsor Belgium: 1
Az FT rangsorolása világszerte: 67
Hírek olvasása: FT Ranking - Executive MBA a negyedik egymást követő évben, első számú Belgiumban

Mit várhatsz?

Tartalom szintje: Épülettudás, Stratégiai

Miután részt vett a programban

 • Kész lesz arra, hogy bonyolult menedzsment kihívásokkal és felelősségekkel küzdjön
 • Fejlesztette kritikus és analitikus gondolkodását, és javította a döntéshozatalát.
 • Szilárd ismerete lesz az összes funkcionális globális üzleti területről.
 • Alapos betekintést nyerhet arról, hogy a szervezetek hogyan teremtenek értéket ügyfeleik számára.
 • Értékét hozzáadhatja jelenlegi helyzetéhez, amikor a napi munkájában bevált gyakorlatokat és kereteket alkalmaz.
 • Vállalati reflexiója lesz, és holisztikus módon közelítheti meg az üzleti kihívásokat.
 • Fejlesztette ki a belső tanácsadói készségeit és a változás-ügynöki képességeket
 • Ön lesz az üzleti partnerek és barátok hálózatának része.

Dublini leírók és tanulási eredmények EMBA

Időpontok

Indul: 2019. október
Időtartam: 2 év, részmunkaidőben

A formátum a következőkből áll:

 • Két 3-4 napos lakossági modul minden tanév kezdetén
 • 3 hetente egy 2 napos helyi modul az Antwerp Management School
 • péntek
 • Három globális egyhetes rezidencia, ahol MBA-résztvevőkkel csatlakozhat a kínai Guang Yu-Sen-i Egyetem Lingnan Főiskola és a bostoni Massachusetts Institute of Technology Intézethez (USA)
 • Hét egy-egy ügyvezetői coaching-ülés

díjak

41000 € (HÉA-mentes)
Tartalmazza: a teljes programot magában foglaló tandíjat, az összes tananyagot és dokumentációt, az összes szállást, minden végrehajtó ebédet, vacsorát és italot a campuson
Nem tartalmazza: A nemzetközi rezidenciák utazási költségeit (a szállás tartalmazza a díjat)

Elhelyezkedés

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE-2000 Antwerpen
Belgium

követelmények

Az MBA középpontjában az önkritikus szakemberek állnak, akik nyitott gondolkodásúak és pozitív tanulási hozzáállással rendelkeznek. Komoly időbefektetést igényel: személyes helyzetétől függően hetente átlagosan további 10-15 órát kell hozzáadnia. Üdvözöljük a résztvevő munkáltatójának az MBA támogató hozzáállását. Ez a támogatás lehet idő alapú, pénzügyi szponzorálás vagy vállalati információkba való belépés, de a legfontosabb, hogy magában foglalja a potenciális növekedés pozitív kilátásait.

Látva, hogyan törekszünk a változatos, ambiciózus és támogató osztályra, a következő alapvető követelményekkel kell szembenéznünk:

 • Van diplomája elismert tudományos intézménytől, amelyet az intézmény székhelyének megfelelő hatóságai elismernek. A szakképesítéssel rendelkező pályázók szintén akkor jogosultak, ha az analitikai tesztük meghaladja a teljesítményt, és bizonyított üzleti eredményeik vannak.
 • Legalább 5 éves teljes munkaidős tapasztalattal rendelkezik a diploma megszerzése után, lehetőleg, de nem feltétlenül, nemzetközi környezetben.
 • Angolul kell tudnia

Képzés / tanúsítási

A „Master of Business Administration” mesterfokozatot a flamand közösség hivatalosan elismeri, és a program sikeres kitöltése után kapja meg.
A program AACSB, AMBA és NVAO akkreditációval rendelkezik.
FT rangsor Belgium: 1
Az FT rangsorolása világszerte: 59
Hírek olvasása: FT Ranking - Executive MBA a negyedik egymást követő évben, első számú Belgiumban

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Szeptember 28, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
41,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date