AACSB Accredited

Executive MBA (Emba)

Megvan a törekvés, hogy fejlessze tovább a karrierjét a szervezetben, de magától telepítését is magas a napirenden, és szeretné telepíteni a tehetségét? Szeretné, hogy a különbség a cég vagy szervezet, hanem a globális összefüggésben a társadalom?

Akkor biztos már készen áll Executive MBA antwerpeni Management School, egy egyedülálló program nemzetközi oktatók és a résztvevők, akikkel kezdeni egy útra, ahol az öntudat, az együttműködés, a megértés, a globális gazdasági környezetben és társadalmi tudat gombot.

Miért követik ezt a programot az antwerpeni Management School?

A Emba van kialakítva, oly módon, hogy maximalizálja a tudásmegosztást, a párbeszéd-vezérelt órák, amelyek részt Ön élénk megbeszélések mindkét társaik és a tanárok. A hagyományos és a szerzett MBA tartalom nagyra értékelik, és gyökerezik a program: a fogalmi menedzsment ismeretek tovább mélyül és szélesíteni, stretching ön túl a megadott speciális szakértelmet birodalmába stratégiai gondolkodás és cselekvés.

Az Ön személyes executive coach lesz támogatja Önt, egy integrált személyes fejlődés portfolió, hogy megértsék a mentális térképek, viselkedési mechanizmusok és együttműködés preferenciák, amelyek lehetővé teszik, hogy ki a komfort zónában, és a közepén a teljesítőképességét. A 2 éves MBA keresztül osztályban ülés, hét egy-egy coaching ülések és a közösségi projekt, ezt a folyamatot meg fogja könnyíteni, és végeredményben a karrier fejlesztési terv.

A 2016-2018 program tanulmányozni részben az USA és Kína, hogy fokozza a globális kilátások. Ez a Massachusetts Institute of Technology (USA) és a Sun Yat Sen University (Kína). Ezek tanulmányutak fogja kezelni a helyi kihívások gazdasági; geopolitikai, kulturális és környezeti szempontból. Lakóépületek között előadások, vállalati látogatások és viták az üzleti vezetőknek ki, hogy a nemzetközi üzleti stratégiák és fejleszteni a interkulturális kompetenciák dolgozó kulturálisan különböző szervezetek és csoportok.

FT Ranglista Belgium: 1
FT rangsor világszerte: 67
Olvassa hír: FT rangsor - Executive MBA negyedik egymást követő évben első számú Belgiumban

Mire lehet számítani?

Tartalom szint: Építési Szakértelem, stratégiai

Miután részt vett ebben a programban

 • Akkor kész kezelése összetett irányítási kihívások és felelősségek
 • Akkor lesz jobb a kritikus és analitikus gondolkodás és a jobb a döntéshozatalban.
 • Lesz egy szilárd ismeretekkel minden funkcionális globális üzleti területeken.
 • Lesz szerzett alapos betekintést a szervezetek hogyan teremt értéket ügyfeleik számára.
 • Ön képes lesz arra, hogy hozzáadott értéket az aktuális pozíció alkalmazása során a legjobb gyakorlatok és a keretek a napi munkát.
 • Lesz egy vállalati gondolkodás és megközelítés az üzleti kihívások holisztikus módon.
 • Lesz fejleszteni a belső tanácsadói készségek és változás-szer képességek
 • Lesz egy hálózat részeként a partnerek és barátok a szakmában.

Dublin leírások és a tanulási eredmények EMBA

Időpontok

Kezdés: október 2016
Időtartam: 2 év, részmunkaidős formátuma a következőkből áll:

 • Két 3-4 napos bentlakásos modul elején minden tanév
 • 3 hetente egy helyi modul 2 napon át Antwerp Management School
 • Péntek és szombat (8:30-18:30)
 • Három globális egyhetes rezidenciák, ahol állsz fickó MBA résztvevők Lingnan College Szun Jat-szen Egyetem Guangzhou, Kína és a Massachusetts Institute of Technology, Boston, USA
 • Hét egy-egy vezetői coaching

Díjak

33.500 € (áfa mentességet)
Tartalmazza a tandíj, amely a teljes programot, minden tanulási anyagok és a dokumentáció, mind elhelyezés, mind a végrehajtó ebédet, Diners és italok az egyetemen
Nem tartalmazza: utazás költségeit a nemzetközi rezidencia (szállás díja tartalmazza)

Elhelyezkedés

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 13/09
BE-2000 Antwerpen
Belgium

Követelményei

MBA összpontosít önkritikus szakemberek készítményei nyitottak és pozitív tanulási attitűd. Ez nagyon komoly időráfordítás: attól függően, hogy a személyiségét összefüggésben kell hozzá egy másik 10-15 tanulmányi órát hetente átlagosan. Szeretettel várjuk a támogató hozzáállást az MBA, a résztvevő munkáltatója. Ez a támogatás lehet időalapú, pénzügyi szponzorálás vagy belépés céginformáció, de a legfontosabb, hogy tartalmaznia kell egy pozitív kilátások a potenciális növekedést.

Látva, hogy törekszünk a sokszínű, ambiciózus és támogató osztály, mi a következő alapvető követelményeknek:

 • Ön rendelkezik egy bizonyos fokú egy elismert felsőoktatási intézmény által elismert illetékes hatóságai az intézmény székhelye szerinti ország. A pályázóknak, akik a szakmai fokozat is támogathatók, ha azok analitikai vizsgálat felülmúlja, és van egy jól bevált üzleti múlttal.
 • Van legalább 5 év teljes munkaidős szakmai tapasztalattal a diploma megszerzése után, lehetőleg, de nem szükségszerű, a nemzetközi környezetben.
 • Meg kell lennie az illetékes angol

Diploma / tanúsítás

A "Master of Business Administration" mesterfokozat hivatalosan elismerte a Flamand Közösség és után lehet megszerezni sikeres befejezése a program.
A program AACSB, AMBA és NVAO akkreditált.
FT Ranglista Belgium: 1
FT rangsor világszerte: 59
Olvassa hír: FT rangsor - Executive MBA negyedik egymást követő évben első számú Belgiumban

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
33,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő