Executive MBA

IPM Business school

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA

IPM Business school

Executive MBA - a program a tulajdonosok és a felső vezetők érdekelt vállalkozások saját szakmai fejlődés, azok számára, akik már fut a cég, de azt akarja, hogy azt egy minőségileg új szintre.

Üzleti iskola IPM Szeptember 2001 végrehajtja a programot Executive MBA Kozminski Egyetem (Varsó, Lengyelország). Kozminski University az egyetlen üzleti iskola Lengyelországban, három rangos nemzetközi akkreditációk EQUIS, AMBA, AACSB.

2015-ben a Kozminski Egyetem rangsorolva a Financial Times legjobb üzleti iskolák Európában. És az Executive MBA program szerepel a top 100 a világranglistán a Executive MBA program. Szerint egy friss tanulmány 500 legnagyobb lengyel vállalatok által végzett magazin Wprost, Kozminski Egyetem becslése szerint a munkáltatók, mint a legjobb magánegyetem Lengyelországban. Szintén a rangsorban az oktatási magazin Perspektywy Kozminski University volt rangsorolva 2014 1. hely között privát lengyel egyetemeken.

Executive MBA program céljai

 • Fedezze fel, és megtanulják a modern irányítási modell és a koncepció üzleti;
 • Rendszerezése, az élmény a résztvevők elfogadása és végrehajtása vezetői döntések stratégiai szinten a vállalat irányítás;
 • A résztvevők átfogó ismereteket igényeinek megfelelő korunk, és a nemzetközi szabványok fejlesztésére irányuló üzleti és a vállalatok egy új szintre;
 • A résztvevők az eszközöket és a technológiák bevezetését a megszerzett ismeretek gyakorlati már a tanulási folyamat a program
 • Inspirálja a résztvevők, és a minőségi lökést a további fejlesztése a vezetői kompetenciák, a stratégiai gondolkodás, a szakmai és személyes fejlődés.

Előnyei Executive MBA program IPM Business School

 • Európai Diploma Kozminski Egyetem megkapta a legrangosabb nemzetközi akkreditáció terén a nemzetközi üzleti oktatás;
 • Gondos kiválasztása a kompozíció a csoportok elérése érdekében szinergiákat a tanulási folyamat és bővülő hasznos üzleti kapcsolatok a résztvevők;
 • Képzési modul Kozminski Egyetem (Varsó, Lengyelország);
 • Egy nemzetközi csapat a tanárok;
 • Jó hírnevét és nemzetközi elismerését a minőségi oktatás az IPM Business School, igazolta akkreditációs IQA (Nemzetközi Minőség Akkreditációs).

tanítási folyamat

A képzés időtartama 1,5 év

Az Executive MBA program 28 tanfolyamok, speciális szemináriumokat és képzés személyes hatékonyság.

Tanfolyamot orosz és a fehérorosz külföldi tanárok. Vizsgálatok elvégzése és a vizsgálatok, egyéni és csoportos projektek végzett írásos és szóbeli formában. A diákoknak kínált listákat a vonatkozó szakirodalom, és a lehetőséget, hogy a könyvtár IPM Business School és az e-könyvtár található a Learning Management System (LMS).

A program széles körben használják a modern gépek és képzési formák: esettanulmány, üzleti játékok, üzleti szimuláció, beszélgetések, csoportos beszélgetések, előadások, képzés, gyakorlati feladatok az anyag a gyakornok.

Az oktatás elvére épül a holisztikus megközelítés (keresési stratégiák a versenyt, és a cég vezetése elvek) elemzése révén az egyes alkatrészek új kompetenciaszintjét alakításában stratégiák és építőipari cégek.

formátum

 • Este: csütörtökön és pénteken 18,00-21,15 két szombaton havonta 10,00-17,30 (tanfolyamokon részvételével külföldi tanárok lehetnek órák pénteken és / vagy vasárnap 10,00-17,30)
 • Nap: csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, havonta egyszer, 10,00-17,30 (ritka esetben - két alkalommal egy hónapban)

Vélemények a mi diplomások

„Véleményem szerint az MBA - ez egy nagy, fontos és szükséges lépés a létrán a megszerzett tudás és kompetenciák. Enélkül nehéz átugrani a többi lépést. A legfontosabb eredmény az én tanulási MBA - kapnak a különböző eszközök, ötletek és lehetőségek alapján, amit magad is termelnek, és módosíthatja a stratégia és az üzleti szabályok ".

Valerij Papakul ügyvéd partnere ügyvédi iroda "Stepanovski, Papakul és partnerek" EMBA-11

„Miután a képzés, ami a legfontosabb -, hogy időt és energiát takarítva, mert már zavarja kezelése sok kétség. Mivel a két tényező: az első - ez a valóság ez a tudás, a második - a bizalom a saját képességeit. "

Sergey Metten, vezérigazgató HPMP "Onyega" EMBA-1

„MBA - ez a felismerés, hogy minden ember a teremtő maga, karrier és az élet. Van egy karrier és az élet mindig épül képzések révén. És a legnagyobb lépés volt az MBA. Oktatás MBA számomra - a megvalósítása képességeit, vezetői fejlesztés, staging legfontosabb céljait és megértése, hogyan lehet elérni őket ".

Marina Kiriy, ügyvezető igazgató NA'SVYAZI, Emba-23

«Executive MBA IPM energizáló, úgy érzi, mint egy Duracell - hajlandó tanulni, dolgozni és fejlődni. Amikor a program véget megértése, hogy minden csak a kezdet, a java még csak most jön. Egy üzleti át egy új anyag, és elkezdi formázáshoz, mint a mester, a mester az üzletből. Világossá válik, hogy szükség van a „pull”, és hol kell látni a reakció ".

Sergey Vaynilovich, irányító, co-21vek.by, EMBA 22

„Fontos, hogy megtanulják, hogy hol fog működni. Határozottan learning MBA elősegíti a bővítés a kommunikációs kört páratlan. És ne felejtsük el, hogy miután tanulmányozta az Executive MBA a IPM, automatikusan tagjává válik egy privát klub EMBA Alumni Club Alumni ".

Sergey Klentse ellenőrző Cafe Netto EMBA 15

A tanítás a program csak az orosz.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Orosz
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 félév
Részidős
Locations
Belarusz - Minsk, Minsk Region
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Belarusz - Minsk, Minsk Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Belarusz - Minsk, Minsk Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt