Executive MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Az Edhec Executive MBA egy hármas akkreditált program Európa egyik legjobb üzleti iskolájából. Olyan tapasztalt vezetőknek, vállalkozóknak és felsővezetőknek tervezték, akik szakmai átalakulást szeretnének megtapasztalni. A 16 hónapos részmunkaidős program, amely a Párizsi Operaházban vagy a Lille-ben található, lehetővé teszi, hogy megszilárdítsa a vezetői szintű készségeket, növelje önismeretét és vezetői képességeit, és élesítse globális kilátásait, hogy a szervezet kihívásaiban és folyamatosan változó üzleti környezet.

Az emberek építése üzleti célokra

Az EDHEC Executive MBA az üzleti vállalkozás által tervezett kiegyensúlyozott program, amely a tapasztalt üzleti szakértők komoly tudományos hozzájárulását ötvözi az üzleti élet valódi kihívásaira vonatkozó gyakorlati megközelítéssel. és személyre szabott tanulás, amely lehetővé teszi az értékek és tapasztalatok maximalizálását az Ön céljainak megfelelően.

 • Üzleti alapok a stratégiai stratégia megerősítéséhez
 • A legmodernebb választási lehetőségek széles választéka, hogy megszilárdítsa a készségeit, és új perspektívákat nyújtson a vezetői kérdésekben, amelyek kulcsfontosságúak az Ön és a karrierje szempontjából - legfeljebb 6, az Ön igényeinek megfelelő választási lehetőséget választhat
 • 2 ösztönözze a globális üzleti utakat , hogy első kézből betekintést nyújtson a világ egyik legfejlettebb gazdaságába és feltörekvő piacába
 • 1 egyéni tanácsadási projekt , amely gyakorlati tapasztalati tanulási élményt nyújt Önnek az Ön által választott, valós életű cselekvési projekthez igazodva
 • Személyre szabott coaching és vezetői fejlesztés - a program 20% -a elkötelezett vezetői és szakmai fejlődésének szentelt

Együttműködés, tanulás, megosztás

Amikor csatlakozol az EDHEC Executive MBA-hez, csatlakozhat a világszerte tapasztalt szakemberek és üzleti szervezetek termékeny tanulási közösségéhez. Korlátozzuk osztályméreteinket annak biztosítása érdekében, hogy a nemzetiségi háttérrel, szakmákkal és iparágakkal rendelkező emberekkel kapcsolatba léphessen, de személyre szabott és kiváló minőségű tanulási lehetőséget biztosít.

Minden bevitel egyedi és különböző, de mindig szenvedélyes, elkötelezett és változatos. Például a 2016/2018-as osztály így nézett ki:

 • Átlagos életkor: 39
 • 18 nemzetiség
 • 14,5 éves átlagos tapasztalat
 • Angol nyelvtudás

Ha van 8 éves szakmai tapasztalata, főiskolai végzettsége vagy azzal egyenértékű, de ami még fontosabb az igazi vágy, hogy fejlessze az üzleti és karrierje jövőjének alakításához szükséges készségeket és betekintést, akkor az EDHEC Executive MBA az Ön számára megfelelő választás lehet.

2 helyszín, 2 befizetés, 2 formátum

Bevitel: Választhat, hogy szeptemberben vagy februárban elindítja az Executive MBA-t az EDHEC-ben

Helyszín: Válasszon a Lille Campusból vagy a párizsi központból, amely mindegyik más formátumot kínál az életmód és a munka rutinjához, valamint az otthoni / munkahelyhez (Párizs)

 • Lille hétvégi formátum: Havonta havonta kétszer péntektől szombatig
 • Párizs hétköznap formátum: havonta egyszer szerdától szombatig

Időtartam: 16 hónap

Alkalmazások, díjak

díjak

A 16 hónapos program díja 43000 euró. ÁFA. Ez a költség 4500 €, kivéve. A 2 globális üzleti útra vonatkozó áfa.

A program jogosult a francia személyi képzési rendszerre (CPF) - Code 245001

ösztöndíjak

Korai madárkedvezmény: 3800 € csökkentés a tandíjért minden olyan pályázatért, amelyet a program előtt, 2005. szeptember 31-e előtt benyújtottak, és február 15-e előtt a februári ülésen.

3 féle ösztöndíjat is kínálunk, amelyek akár 8500 eurós kedvezményt is kínálnak

 • Nemzetközi
 • Vállalkozói szellem
 • Érdem

Megjegyzés: csak egy ösztöndíj vonatkozik a programra. Ha két vagy több kritérium teljesül, akkor a legnagyobb csökkentést kell alkalmazni.

Pályázati folyamat

Ha érdekli a program, a folyamatot mindig egy találkozóval vagy hívással kezdeményezzük, hogy jobban megérthessük Önt és céljait, és hogy milyen módon felel meg az Executive MBA igényeinek.

Ezután kapcsolatba lépünk a jelenlegi résztvevőkkel és az öregdiákkal, hogy megérthesse, hogyan segített a program átalakítani szakmai útjukat és hogyan segíthet a tanfolyam. Ezután együtt dolgozunk a jelentkezési lapon, majd szembesülünk egy interjút a program igazgatójával. Ha ez megtörténik, az alkalmazásfájlja átkerül a felvételi bizottságnak, hogy elfogadja a programot.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Kevesebb
szép , Párizs , Roubaix + 2 Több Kevesebb