Executive MBA

Alliance University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA

Alliance University

Executive MBA


Executive Master of Business Administration (MBA) által kínált Alliance School of Business, University Alliance egy egyéves, nappali tagozatos célja a tapasztalt szakemberek, akik igyekeznek katapult a következő szintre a vezetés egy szervezet. Az Executive MBA a School of Business Alliance készül diplomások számára a felső vezetés kihívások és magasabb felelősségi igényes karrier, miközben azt állítják, hogy egy erős és fenntartható vezetői repertoárja üzleti vezetők minden szinten egy szervezeten belül. Diákok fogja találni üdítő visszatérni egy osztályteremben környezetben és arra között a szakmai és intellektuális társaik, ahol megoszthatják azokat a kihívásokat, a tanulás új módszerek és a tapasztalataikra alapozva szükséges hatékony kezelésére egy üzleti vállalkozás.A diákok részesülnek a kollektív szakmai tapasztalattal, valamint a mély és intenzív kölcsönhatások, amelyek tovább gazdagítják a szellemi betekintést a változatos szakértői csoport, amely egyesíti a kompozit többszörös intelligencia, valamint a desztillált irányításának tapasztalata a gyakorlatban. A szigorú tanfolyam tanterv és a lehetőséget, hogy a diákok tanuljanak jól teljesített és stimuláló kar mentorok, valamint a neves üzleti szakemberek az egész világon segíti őket, hogy versenyezzenek a globális piacon, és hajt, hogy elérjék a kritikus áttörést a kidolgozásában elért területeken irányítás: stratégia, az innováció és a vezetés.

&nbsp


Főbb jellemzők

 • Kitűnő kidolgozásában elért terület integrációja révén valósítják újszerű üzleti szimulációk
 • Egy egyedülálló pedagógia célzó gazdagító tárgyának szakértelem tanított rutinos rezidens oktatók és díszítette a nemzetközi oktatói, valamint az üzleti szakemberek
 • Strukturált peer-group kölcsönhatások célzó hatékony expozíció különböző szakmai tapasztalat
 • Expozíció globális dimenziói üzletben tengerentúli tanulás alkatrészek
 • Interface a felső szintű vezetők és a vállalkozók a legjobb-és next üzleti gyakorlatok
 • Mentori a jól elvégzett kar mind a házon belüli és a nemzetközi, valamint a neves ipari szakemberek
 • Elhelyezés megkönnyítéséről szolgáltatások szerte világszínvonalú vállalatok több iparágban

&nbsp


Tanfolyam időtartama


Az Executive MBA áll egy egyéves nappali tagozatos tanfolyam, majd egy hat-month on-the-job kutatások kidolgozásában elért az irányítás.

&nbsp


Tanfolyam felépítése


Az Executive MBA kurzus ideális a diplomások jelentős szakmai tapasztalattal. Ez magában foglalja a state-of-the-art tanfolyam mix, valamint a tanítási és tanulási módszereket, hogy kiváló keverék szigor vonatkozású.

A képzés lehetővé teszi a diák, hogy jelöljön ki egy területet a specializáció egy kosár választani által kínált Szövetsége School of Business. A tanfolyam szerkezete is egyedülálló egyensúlyban szempontjából épület mind az általános menedzsment, valamint a terület-specifikus szakértelme diplomások. Más szóval, a mi Executive MBA 's képzett válni "mély generalisták ' saját szakterületen. A tanfolyam rendkívül széles portfólióját választható tárgyat kínálnak mondatban üléseken, hogy megfeleljen a tanulmányi követelményeknek.

&nbsp

&nbsp

Belépés

Felvételi a Executive MBA kurzus Szövetsége School of Business, University Alliance szigorúan érdemeken alapuló.

&nbsp


Jogosultság

&nbsp

 • Bachelor 's mértékben a minimum 50%-os védjegyek (45% SC / ST) vagy azzal egyenértékű CGPA összességében egy elismert egyetemen
 • A legalább három éves, teljes munkaidős szakmai gyakorlat
 • A magas pontszám GMAT / CAT / XAT / MAT / ATMA vagy a Szövetség Aptitude Test (AAT)

&nbsp

Kiválasztási kritériumok


A pályázóknak meg kell jelennie a felvételi kiválasztási folyamat áll:

 • Alliance alkalmassági teszt (AAT)
 • Személyes interjú

Az iskola is használ más paramétereket, például iskolai és tanórán kívüli rekord és munkatapasztalat a bevezetést. A végső kiválasztás a jelölt fog alapulni az általános teljesítményét a Felvételi Kiválasztási folyamat.

Kezdete az Executive MBA program Alliance School of Business: augusztus 2013

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2018
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Price
ár
650,000 INR
Locations
India - Bangalore, Karnataka
Kezdet: aug. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2018
India - Bangalore, Karnataka
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt