Megjegyzés: Az utolsó nap, hogy beiratkozzanak erre a programra, 2018. június 30-án. Kérjük, küldjön minden dokumentumot erre a dátumra vagy az előtt.

Executive MBA

Tanfolyam célja

Minden dolgozó szakembernek kritikusan kell kidolgoznia egy jól definiált szakmai fejlesztési és tanulási célokat az Executive MBA-ban. Szintén világosan meghatározza, hogy miért folytatják a Bangalore Executive MBA ISMS-et, hogyan járul hozzá a program a karrierfejlesztéséhez, és melyek azok a kulcsfontosságú elemek, amelyekkel a programon keresztül kívánnak fejlődni.

Miért az ISMS Executive MBA

Célunk az, hogy értéket adjunk három különböző módon: a folyamatos növekedés irányításához, a saját szervezetén belüli hatáshoz és a közösséghez való hozzájárulásához.

Az ISMS Bangalore Executive MBA program megközelítése emeli a platformot mind személyes, mind szakmai szinten átfogó és szigorú szakmai fejlesztési tapasztalattal. Célja, hogy bővítse kritikai elemzési lehetőségeit, az innovatív gondolkodásodat és az ötleteidet, mindazonáltal lehetővé téve, hogy továbbra is a jelenlegi pozíciódban dolgozhass.

Global Business Leadership Program

A program integrált tanterve első kézből kiteszi a globális tapasztalatokat, kezdve a globális piacon rejlő lehetőségek felismerésével. Ez a globális tapasztalat lehetővé teszi, hogy megértsük a globális gazdaságot, és lehetővé tegyük a globalizáció üzleti értékének feloldását az Ön és szervezete számára.

Az ISMS Bangalore Executive MBA Aláírási Sorozat Eminent üzleti előadások számos gyakorlati lehetőséget biztosít Önnek, hogy magabiztosan alkalmazza ismereteit azáltal, hogy igazi szervezeti kihívásokkal foglalkozik az ügyfelek számára különböző iparági környezetekben.

Az ISMS Bangalore Executive MBA egy pillantással

A program időtartama

A program 24 hónapon keresztül folyik féléves rendszeres vizsgákkal.

Központ az Executive Vezetőség számára

Az ISMS Bangalore Executive MBA Bangalore belvárosában található. Az Executive Leadership Központ elérhető az Executive MBA jelöltek számára a napi 24 órában és heti hét napon a csoportos megbeszélésekhez, valamint az egyéni tanulmányokhoz.

Akadémiai idő táblázat

Egy új kohorsz szeptemberben kezdődik. Az osztályban tartott ülések a hagyományos oktatási naptárt követik szeptembertől áprilisig. Az ülések első éve a Peenya Bangalore ipari övezetébe utazik. A pályázók ezután az első és a második év közötti nyári hónapokat töltik az Egyéni Üzleti Tanácsadói Projekt keretében egy felügyelő irányításával. A tanév második éve szeptemberben folytatódik. A Program csúcsosodik meg a második útra a gyártási célra, amelyet az első évben a kohorsz a Nemzetközi Piaci Értékelés és Stratégia részeként választ ki. A meghívó ünnepségek júniusban kerülnek megrendezésre.

Ütemtervezés

Az osztályok alternatív pénteken és szombaton zajlanak, ami havonta körülbelül két napot vesz igénybe.

Szerkezet

Az osztályok, tevékenységek és kirándulások menetrendje jó előre, a munka, az iskola és a családi kötelezettségek kielégítése érdekében, a kiegyensúlyozott életmód fenntartása érdekében. A két kirándulás kivételével a kötelező tevékenységek esténként vagy hétvégén zajlanak, hogy korlátozzák a szakmai kötelezettségekkel való beavatkozást.

Aláírás Üzleti előadások sorozata

A Program egyik megkülönböztető jegye az üzleti előadások aláírási sorozata, amelyet a pályázók a Program során teljesítenek. Minden üzleti előadás egy olyan ügyféllel rendelkezik, amelynek valós üzleti problémája vagy célja van. Ezek a projektek lehetővé teszik az újonnan szerzett ismeretek alkalmazását a jelenlegi üzleti tanácsadási projektekhez, azáltal, hogy releváns és gyakorlati ajánlásokat készítenek az ügyfél szervezet számára.

Az ISMS Bangalore Executive MBA program egyik fő összetevője a hat üzleti előadás integrálása a tanterven belül. Minden projektnek szüksége van arra, hogy üzleti tanácsadóként dolgozzon az ügyfélszervezetekkel, amelyek valós üzleti kihívásokkal és lehetőségekkel foglalkoznak rövid határidőkben.

Az ISMS Bangalore Executive MBA programjában nagy hangsúlyt fektetnek a csapatmunka és a csoportos környezetben való tanulásra. A hat üzleti előadásból és esettanulmányból ötből öt csapatkörnyezetben dolgozik, ahol megtanulhatja, hogyan működjön együtt hatékonyan az egyes üzleti tanácsadási projektek céljának sikeres megvalósítása érdekében. A program csapatmunka összetevője a globális gazdaság valóságára összpontosít, ahol gyakran nem tud választani a csapattagok tagjaitól. Ez a lehetőség lehetővé teszi számodra, hogy megtanuljuk, hogyan alkalmazzuk mások erősségeit, megértsük a csapat dinamikáját és értékeljük a vezetés és felelősség megosztásának folyamatát azzal a céllal, hogy elérjük az ISMS Bangalore Executive MBA program eredményeit.

Az ISMS Bangalore Executive MBA aláírása sorozat üzleti tanácsadási projektek

  • A stratégiai marketing előadás
  • Az Innováció és Vállalkozás előadása
  • Az egyéni tanácsadó előadás
  • A Technológiai vállalkozói üzleti tanácsadás előadás
  • Az üzleti stratégia előadása
  • A nemzetközi esettanulmány és utazás

A program díja: INR 2,75,000 / két évre. (3 részletben kell fizetni)

A kézzel fogható

  1. MBA
  2. Nemzetközi tanúsítvány a globális üzleti vezetői programban.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus ISMS Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
24 hónapok
Nappali
Price
275,000 INR
INR 2,75,000 / két évig. (3 részletben kell fizetni)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő