Executive MBA

Általános információk

Program leírás

A kereslet további magad. Várják Több cserébe

A University of Ottawa Executive MBA azok számára, akik a lehető legnagyobb hozamot a személyes és a pénzügyi befektetések egy posztgraduális üzleti diplomát. A program biztosítja a valós tanulási tapasztalatok, a kitettség globális üzleti gondolkodók és vezetők, valamint a hangsúlyt a vezetési és technológiák alkalmazásának, hogy megelőzze a mai tudás-alapú gazdaság. Ha az igény több magadról, és többet várnak el cserébe, Ottawa Executive MBA az Ön számára.

Hands-On tanulás, első kézből szerzett tapasztalatok

Az Ottawai Egyetem Executive MBA felvértezi Önt tapasztalattal túltenni az üzleti világban. Fő hangsúly a valós alkalmazása az üzleti tudás és a bevált gyakorlatok:

  • Ön vállalja, számos gyakorlati tanácsadási projektek nevében a valós cégek és szervezetek, a saját és a csapatban;
  • akkor kapnak kézzelfogható, gyakorlati tapasztalatok és ki vannak téve a magas rangú kanadai és a nemzetközi üzleti vezetők;
  • E gyakorlati túl-a-osztály megközelítés egyik legfontosabb tényező elválasztó ottawai Executive MBA az összes többitől.

Az integrált globális szemszögből

Ahhoz, hogy egy sikeres üzlet vezetője, akkor egyre inkább érzékenyek a nagyobb méretű globális képet:

  • A program válaszol a tanterv és a kari, hogy teljes mértékben felvértezzük Önt a globális perspektíva, első kézből, és tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi piacokon felértékelődését a hatását a globális gazdasági és pénzügyi üzleti modellekben, valamint Strategie s;
  • Program-modulok, mint a "nemzetközi pénzügyi piacok" fejlesztésére fordított figyelem ebben a vonatkozásban;
  • Egyéb tanfolyamok folyamatosan integrálja a globális kérdéseket, a tendenciákat, a legjobb gyakorlatok, és a kulcsfontosságú globális szempontok a választott ügy anyagok és gyakorlati példák meg kell adni az osztályban.

Az alapjai és azon túl

Az Ottawai Egyetem Executive MBA felvértezi Önt vezetés a tudás alapú gazdaság fejlődéséhez az innovatív tantervet kínál egyedülálló kombinációja:

  • Valós, gyakorlati tanácsadói feladatok és az együttműködési projektek az üzleti vegye a tanulási messze könyvek;
  • A globális üzleti terv lehetővé teszi, hogy látod, működnek és versenyeznek A határon túli;
  • A tanulás irányítása a technológia-orientált környezetben, amely messze túlmutat e-Business.


Utoljára frissítve May 2011

Akkreditáció