Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda

Executive MBA

PRIME Business School egy helyet a szellemi és a szakmai fejlődés páratlan nagyságrendje, terjedelme és szigor. PRIME magában révén világszínvonalú kar, a tanulás ülések, és ezen keresztül a nemzetközi partnerekkel, lehetőséget inkubáljuk ötletek és megoldások fejlesztése az üzleti és / vagy jólétet, és ezáltal különösen az új értéket a vállalat, a társadalom és a világ, aminek következtében a személyes előny, hogy ez mivel jár.


oktatási fókusz


A mi Executive MBA tanulási épül együttesen a konvergencia az információ, a tudás, a tapasztalatok és gondolatok, hogy a résztvevők és a tanárok, hogy az osztály dinamikáját. Ez a megközelítés nem véletlenszerűen kiválasztott, de reagál inkább megpróbálja reprodukálni fontos része a tényleges feltételeit az üzleti döntések. A gyakorlatban döntések eredő ülésen rendelkezésre álló információk, a különböző fegyelmi perspektívák, betekintést fejlődött az a tapasztalat és interakció a szereplők, akik igyekeznek építeni a lehető legjobb megoldást azokra a helyzetekre, amelyek időben történő válaszokat.Az ajánlat értéke


Az Executive MBA PRIME Business School EMBA-PRIME differenciálás: Ma, hogy a jó nem elég, akkor van szükség, hogy a kiválóság eléréséhez a differenciálás. PRIME Business School, a University Sergio Arboleda tisztában van az új környezetben, és ezért az Executive MBA program célja, oly módon, hogy elősegíti a résztvevők megtanulni, hogy motiválja őket másképpen gondolkodni, újszerű gazdagítják a karrier, az üzleti élet és így minden résztvevő d evelop a legnagyobb potenciállal hiszen integrál. A Emba-PRIME különbözik jelentősen a következő szempontokat:


• Ez alapján a tanulási folyamatok és a gyakorlati alkalmazások, amelyek szellemi kihívást, nemzetközileg elfogadott, és innovatív cselekvés-orientált. A folyamat, amely az általunk megnevezett „Négy I” Experience PRIME (szellemi, nemzetközi, innovatív, integrálása).

• Pihenjen egy humanista és etikai filozófia, mint egy alapítvány minden folyamat a tanulás és tanítás, annak érdekében, hogy elválaszthatatlan vezetők, társadalmi, gazdasági és környezeti szempontból felelős
A résztvevők EMBA


Pályakezdő EMBA-PRIME kétségtelenül belüli globálisan versenyképes vezető és vállalkozó, amelyek képesek új fenntartható jólét és etikailag integrált személy minden vektor tevékenysége, mint egy személy, a szakmai tevékenység és cosmopilita állampolgár a globalizált társadalomban. 


A résztvevők a Emba-PRIME Követelmények a program végrehajtásának


• Sheet tudományos és szakmai életben.

• Egyetemi elismert hatóságok által Kolumbiában.

• Abban az esetben által kibocsátott értékpapírok külföldi egyetemeken, azt kellően meg kell apostilled, és jóvá kell hagynia a vezetést a EMBA.

• Szakmai tapasztalat vagy afölötti nyolc év

• az üzleti vagy vezetői tapasztalat, legalább négy évig

• személyes interjú a Prime Business School


Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kolumbia - Santa Marta, Magdalena
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Kolumbia - Bogotá, Bogota
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kolumbia - Santa Marta, Magdalena
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt