Executive MBA

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

MBA @ BGS 2500 fonttól

Executive MBA

Indítsa el a saját vállalkozását

Pénz. Ez teszi a világot, ez biztos. Ha van, akkor többet akarsz, ha nincs meg, akkor szüksége van rá. Elméletileg meglehetősen egyszerű - munkát találni, keményen dolgozni és elősegíteni. "Simples", ahogy egyes piacok mondhatják. A valóságban azonban, ha egy magasabb alapbérrel rendelkező munkahely megteremtése vagy elindítása nem annyira egyszerű. A munkanélküliségi ráta nem segít, mivel úgy vélik, hogy több száz vagy akár több ezer pályázó ellen versenyezünk a rendelkezésre álló pozíciókra.


Mit tehetünk? Tartsa aktuális munkánkat és elégedett legyen azzal, amit mi van? Persze, ez egy lehetőség. Vagy meg tudjuk javítani kilátásainkat azáltal, hogy egy MBA-t kapunk és kiemelkedünk a tömegből, amikor magasabbra jutunk a vállalati létrán. Egy nagyobb fizetés kezdődik egy MBA! A munkája egyszerű. Megtartod a munkádat és tanulmányozol velünk, amikor rendelkezésre állsz. Rugalmas lehetőségeket kínálunk Önnek az Ön számára.


Éljen tapasztalatokat külföldön


Ezen felül lehetőséged van arra is, hogy valódi tapasztalatokat szerezz a BRIC-országok feltörekvő piacain (Brazília, Oroszország, India, Kína). Ezek lehetnek 2 hét szakmai gyakorlatok, így nem kell elhagynia a munkáját, csak ünnepelni és visszatérni egy sor élesített képességekkel és képességekkel, nem beszélve az életre szóló utazásról.


Indítsa el a saját vállalkozását

Az igazán vállalkozói számára segíthetünk a saját vállalkozás megkezdésében is. Mindössze annyit kell tennie, hogy javaslatot nyújtanánk Önt, majd személyes tanácsadók és üzleti tanácsadók útmutatásával és támogatásával fogjuk felállítani inkubációs központunkban.


Minőség Biztos


Minden kurzusvezetőnk és oktatóink vezető egyetemi tanárok, akik hosszú szolgálati háttérrel rendelkeznek a megfelelő iparágakban és üzletekben. Rengeteg tudásuk és szakértelmük révén kiváló tanári támogatást és oktatást kínálnak a jövőbeli pályafutásukhoz. Diákjaink egy-egy tanfolyamot és útmutatást kapnak a tanulmányaik során, amikor csak szükséges.


A jóváhagyás bélyegzője


Természetesen a legfontosabb dolog a tanúsítvány minősége, amikor elhagy minket, így örömmel tudhatjuk meg, hogy tanfolyamainkat teljes mértékben akkreditálta a Wales-i Egyetem, és biztos lehet abban, hogy tudja, hogy az MBA meg fog kitolni a választott szakterület felé vezető utat, és a mindennapos, jobban fizetett álomhelyet a jövőben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Price
ár
2,500 GBP
jótállással
Locations
Egyesült Királyság - Birmingham, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Birmingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt