Executive MBA

Hull University Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA

Hull University Business School

Az Executive MBA két éven keresztül befejeződik, és hosszú hétvégéken rugalmasan szállítják a munka vállalásait. A program összefogja a különböző magán, állami és önkéntes szektorális szervezetek vezetőit, lehetővé téve számodra, hogy tapasztalatokat szerezzen és megosztson tapasztalataival számos üzleti szakemberrel.

A munkaalapú elemek a programban tanulási és szervezeti előnyöket nyújtanak, valós problémák megoldásával és jelentős hozzáadott értékkel járnak a foglalkoztató szervezeteknek, valamint személyes és vezetői fejlődésüknek.

Mit fog tanulni


A Hull MBA teljes vagy részmunkaidős MBA tanulmányait használó résztvevők kihasználják ugyanazt a tematikus megközelítést, amely tükrözi a program holisztikus jellegét. Néhány kisebb eltérés van a végrehajtó programban a részidős résztvevők igényeinek kielégítésére.

A személyes és szakmai fejlődés elemei nem hitelgondozóak, de a szakmai készségek fejlesztése a tanfolyam során. Az opcionális modulok helyett a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy erősítsék a vezetői képességeket, és megváltoztassák vagy fejlesszék a logisztika, az ellátási lánc vagy az állami szektor irányítását.

Executive MBA tengerentúlon


Végrehajtó MBA-junkat is beszállítjuk

  • Bahrein és Oman
  • Hongkong és Szingapúr

A helyszíneken résztvevők helyi szinten tanulhatnak, és még mindig globálisan akkreditált programunkra és nemzetközileg elismert karunk szakértelmére támaszkodhatnak. A programot a Business School munkatársai szállítják, és az egyes helyszíneken alapuló ügynökök segítik. Az iskola által teljes mértékben támogatott ügynökök lehetővé teszik számunkra, hogy fenntartsuk az MBA program magas színvonalát.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Locations
Egyesült Királyság - Hull, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Hull, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt