Az Executive MBA két éven keresztül befejeződik, és hosszú hétvégéken rugalmasan szállítják a munka vállalásait. A program összefogja a különböző magán, állami és önkéntes szektorális szervezetek vezetőit, lehetővé téve számodra, hogy tapasztalatokat szerezzen és megosztson tapasztalataival számos üzleti szakemberrel.

A munkaalapú elemek a programban tanulási és szervezeti előnyöket nyújtanak, valós problémák megoldásával és jelentős hozzáadott értékkel járnak a foglalkoztató szervezeteknek, valamint személyes és vezetői fejlődésüknek.

Mit fog tanulni


A Hull MBA teljes vagy részmunkaidős MBA tanulmányait használó résztvevők kihasználják ugyanazt a tematikus megközelítést, amely tükrözi a program holisztikus jellegét. Néhány kisebb eltérés van a végrehajtó programban a részidős résztvevők igényeinek kielégítésére.

A személyes és szakmai fejlődés elemei nem hitelgondozóak, de a szakmai készségek fejlesztése a tanfolyam során. Az opcionális modulok helyett a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy erősítsék a vezetői képességeket, és megváltoztassák vagy fejlesszék a logisztika, az ellátási lánc vagy az állami szektor irányítását.

Executive MBA tengerentúlon


Végrehajtó MBA-junkat is beszállítjuk

  • Bahrein és Oman
  • Hongkong és Szingapúr

A helyszíneken résztvevők helyi szinten tanulhatnak, és még mindig globálisan akkreditált programunkra és nemzetközileg elismert karunk szakértelmére támaszkodhatnak. A programot a Business School munkatársai szállítják, és az egyes helyszíneken alapuló ügynökök segítik. Az iskola által teljes mértékben támogatott ügynökök lehetővé teszik számunkra, hogy fenntartsuk az MBA program magas színvonalát.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Hull University Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date