Részmunkaidős Executive MBA

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Aggódik az őszi tanulmányi tervei miatt? Módosítottuk programjainkat és folyamatainkat annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy bármilyen is legyen, tovább haladhat az oktatásával. Az összes részletet megtalálhatja a Hult Graduate Study Promise-ben .

Hult rendkívül rugalmas részmunkaidőben foglalkoztatott, 18–24 hónapos ügyvezető üzleti gazdálkodási programját olyan dolgozó szakemberek számára tervezték, akik tovább kívánják folytatni karrierjukat, jövőbiztosak képességeikhez, vagy változtatni szeretnének karriert.

Tanuljon négynapos hétvégén havonta egyszer, és gyorsítsa fel a fokozat előrehaladását úgy, hogy úgy dönt, hogy kondenzálja a tanulmányait az első nyár folyamán, azaz akár 18 hónap alatt is kereshet EMBA-jával.

Tanterv

A Hult -nál úgy gondoljuk, hogy a vállalkozás és vezetés megtanulásának legjobb módja a cselekedet. Ezért hangsúlyozza a Hult üzleti adminisztrációs mester tanterve a gyakorlati alkalmazást minden lépésben. Az üzleti műszaki ismeretek és elmélet megtanulásakor ezt folyamatosan alkalmazni fogja, erősítve a lágy készségeit és bővítve vezetői képességét.

Hult ügyvezető üzleti igazgatói programja ugyanazt a tantervet követi, mint a díjnyertes Globális Egyéves Gazdálkodási Mester és a diplomások az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság üzleti igazgatói diplomáját kapják.

123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Metropolitan Executive MBA

Hult Metropolitan Executive Master of Business Administration célja a latin-amerikai székhellyel rendelkező, elfoglalt dolgozó szakemberek számára, akik képességeik és karrierjük jövőbeni igazolására törekszenek. Ezt a rendkívül rugalmas programot az amerikai oktatók szállítják a bostoni campusunkból, és távoktatás útján elérhetők a bogotai és a mexikói diákok számára. Tehát átalakíthatja karrierjét és növeli globális hálózatát, minimális idővel távol a munkahelyétől és az otthoni városától.

Akkreditáció

Hult az üzleti ismeretek oktatásának három legrangosabb nemzetközi akkreditáló testülete elismeri: A Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), az MBA-ok Szövetsége (AMBA) és az EQUIS (az európai minőségjavító rendszer). Mi vagyunk az első üzleti iskola az Egyesült Államokban, amely elérte ezt a hármas akkreditációt, amelyet világszerte az üzleti iskolák mindössze 1% -a birtokol.

Felvételi követelmények

A jelölteket egyénileg, teljes profiljuk erőssége alapján értékeljük. Az Ön ösztönzése és gondolkodásmódja fontos mutatója a sikernek itt, és mindannyian értékelik őket, mint a bevált eredményeit.

Jogosultsági követelmények:

 • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű bármely tárgyban
 • Három vagy több év releváns szakmai tapasztalat

A megfelelő pályázóknak be kell nyújtaniuk:

 • Aktuális önéletrajz / önéletrajz
 • Személyes nyilatkozat, mint 400-500 szavas esszé
 • Egy tudományos vagy szakmai referencia
 • Egyetemi diploma másolata vagy azzal egyenértékű
 • Az összes egyetem átiratai (angol nyelven)
 • Felvételi teszt eredmények *
 • Az angol nyelvtudás bizonyítéka *
 • 150 USD pályázati díj

* A beiratkozási tanácsadója tudatja Önnel, ha ezeket be kell nyújtania.

finanszírozás

Számos ösztöndíj-lehetőség áll a legerősebb jelentkezőink rendelkezésére, vagy igény szerint. Az ösztöndíjak odaítélése a hallgatók azon képességei alapján történik, hogy dinamikus osztálytermi környezetben teljesítsenek, és azok számára, akik üzleti vezetői potenciált mutatnak.

Oktatás a 2020-21-ig

 • Boston: 85 000 USD
 • London: 56 000 font
 • Dubai: 304 000 AED
 • Fővárosi EMBA: 85 000 USD (globális díj)

Hult International Business School fenntartja magának a jogot, hogy értesítés nélkül bármikor módosítsa a kínált tanfolyamokat, az érettségi követelményeket, a helyszíneket, a programdíjakat és a szállást. Kérjük, ellenőrizze, hogy elolvasta-e és megértette a szerződési feltételeket, amelyeket a jelentkezés benyújtásának időpontjában felkérünk.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Tovább

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Kevesebb
London , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , London , New York + 6 Több Kevesebb