Az ASEBUSS és a Kennesaw Állami Egyetem által létrehozott akadémiai szövetség minden program erősségeit mind a hallgatók, mind a tanárok javára használja fel.

A közösen megtervezett akadémiai tapasztalatokon való részvétel felkészíti hallgatóinkat a holnapi üzleti szervezet vezető szerepére.

A résztvevők megtanulják kezelni a kulturális, nyelvi, technológiai és földrajzi határokat azáltal, hogy nemzetközi tanulócsoportokon belül különböző feladatokat és projekteket valósítanak meg.

Az egymásról és a saját munkáltatói szervezetüktől való tanulási lehetőség első kézből szerzett tapasztalatot nyújt, amely más EMBA-programokban nem található meg.

Formátum:

Kétéves posztgraduális részmunkaidős program. Októbertől júniusig az órák hetente egyszer, pénteken és szombaton váltakoznak. Az osztályterv lehetővé teszi, hogy folytassa karrierjét tanulás közben és az újonnan szerzett készségek azonnali alkalmazását a munkahelyén.

Tanterv:

Az általános menedzsmentre összpontosított, köztük 14 különböző tudományágat. A kurzusokat teljes mértékben angolul tanítják mind a román, mind az amerikai professzorok az esettanulmányozási módszert alkalmazva. Az esettanulmányok a Harvard Business School engedélyezettek, valamint a románok, hogy felkészüljenek arra, hogy kritikus üzleti döntéseket hozhassanak és bizalommal vezessenek.

Nyaralási hét:

A tanfolyamokat Neptunban tartják a Atlanta Kennesaw Állami Egyetem professzora.

Nemzetközi rezidencia:

Egy hét Atlantában, a második évben - a Nemzetközi Csereprogram részeként. Értékes nemzetközi tapasztalat, amely felkínálja a globális üzleti gyakorlatoknak való kitettséget. A Kennesaw Állami Egyetemen szervezett.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
2,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő